Ștefan Alexandru SAȘA, printre laureații Festivalului - concurs internațional "Întâlnirea Epigramiștilor"

Social (Categoria articolului)

La sfârșitul lunii septembrie, la Brăila, a avut loc cea de-a 32-a ediție a Festivalului - concurs de epigramă "Întâlnirea epigramiștilor". Este o manifestare tradițională, organizată de Casa de Cultură a Municipiului Brăila și Clubul Umoriștilor Brăileni, o manifestare la care participă autori din țară și străinătate. La ediția din acest an, s-au înscris 62 de epigramiști, care au trimis în total 248 de epigrame pentru concurs. Printre participanți s-a numărat și câmpineanul Ștefan Alexandru SAȘA, care a obținut Mențiunea I și a fost premiat în cadrul Galei Laureaților desfășurată sâmbătă la Teatrul "Maria Filotti" din Brăila.

"Organizatorii au stabilit două teme pentru ediția din acest an - Dusul de nas și Gol și fiecare participant a trimis câte două epigrame la fiecare temă. Sunt foarte mândru și bucuros că epigramele mele au fost premiate, chiar și cu mențiune, dar asta înseamnă foarte mult având în vedere calitatea ridicată a concursului. Am avut niște emoții teribile la Gala Laureaților, când mi s-a spus numele și am fost premiat, pentru că încă mă mai emoționează aceste lucruri și aproape că îmi dau lacrimile când aud pronunțându-se Alexandru Ștefan Sașa de la Câmpina, Prahova", ne-a declarat proaspătul laureat. Trofeul festivalului a fost obținut de epigramistul tulcean Mihai Moleșag.
Alexandru Ștefan SAȘA s-a născut la Câmpina, la 2 iunie 1950 și este un adevărat artist. Poet și epigramist, Sașa aproape că a pierdut socoteala premiilor obținute de-a lungul timpului la diferite concursuri și festivaluri de umor. Este autor a 12 volume de poezie și epigramă. Despre Sașa muzicianul, ce ar mai fi de spus? Cântă din timpul liceului, a fost bateristul formației "Meteor", îi ascultăm și astăzi vocea caldă la diverse evenimente. Asta așa, doar în câteva cuvinte, chiar dacă Sașa merită mult mai mult. Pentru că unul este Alexandru Ștefan Sașa de la Câmpina, Prahova!

3100 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Emanoil Radu 02.10.2019 20:07 Un om deosebit ! Artist și muzician de o sensibilitate deosebita ! O personalitate a Campaniei, nepretuit la adevarata valoare ! Dumnezeu sa te binecuvântare!
  • Lamba Constantin 03.10.2019 19:03 Un om minunat cu un suflet remarcabil și un talent deosebit. Cu tot respectul.
  • Alina Ilioiu 04.10.2019 07:26 FELICITARI! Era o vreme când la cenaclul literar ne intalneam, în Casa Științei, în fiecare marți seară, si citeam ori ascultam noutățile.... Vremuri cu regretatul Rusu Togan, cu Trandafir, sa ne trăiască, cu neuitatul Valeanu, si cate nume de ținut minte, ale Campinii! ❣

Social

1350 vizualizari
28 feb. 2020 11:50

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 28 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1663 vizualizari
27 feb. 2020 13:54

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 27 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

Alte stiri recente

2704 vizualizari
28 feb. 2020 17:59

Tânăra din Câmpina NU este infectată cu coronavirus. Rezultatul testelor este negativ

Infecția cu coronavirus nu se confirmă la cele două persoane din județul Prahova internate la Spitalul de Boli Contagioase din Ploiești: tânăra de 19 ani, din Câmpina și bărbatul de 33 de ani, din Bărcănești. În ambele cazuri, rezultatele testelor efectuate la Institutul Național "Matei Balș" este negativ. Informația a fost furnizată de directorul Direcției de Sănătate Publică Prahova, Dan Ioniță.

1569 vizualizari
28 feb. 2020 10:35

Campioana olimpică de tineret, Georgeta Popescu, a primit titlul de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina"

Ședința de joi, 28 februarie 2020, a Consiliului Local a început cu un moment festiv - acordarea tilului de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina" campioanei olimpice de tineret la monobob Georgeta Popescu. Tânăra sportivă a fost invitată în fața Consiliului Local pentru a primi diploma de "Cetățean de onoare", precum și un premiu de 10.000 lei din partea administrației câmpinene.