CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Au început înscrierile pentru cei care doresc să devină voluntari la Câmpina Open MTB 2019?

- Actualitate -

Au început înscrierile pentru cei care doresc să devină voluntari la Câmpina Open MTB 2019?

Pe 1 septembrie 2019 se va da startul celei de-a VIII-a ediții a competiției destinate cicliștilor profesioniști și amatori Câmpina Open MTB - Race for autism. Pasionații de ciclism montan se vor putea întrece din nou pe dealurile din zonă, în cadrul celui mai frumos eveniment sportiv organizat la Câmpina, de câțiva ani încoace. Dar până atunci mai sunt multe de făcut. În prezent, organizatorii caută voluntari pentru ediția 2019. 

Cei care doresc să devină voluntari ai Câmpina Open MTB - Race for autism se pot înscrie pe site-ul Campina-MTB.ro, unde există un formular care trebuie completat și trimis până cel târziu la 1 iulie 2019. Vor fi selectați 100 de voluntari, dintre care 80 vor fi implicați activ în organizarea concursului, iar 20 vor avea statut de rezerve. Se va ține cont de ordinea completării și trimiterii formularului, iar voluntarii care au participat și la edițiile anterioare vor avea prioritate. Toate informațiile necesare despre activitățile în care vor fi implicați voluntarii le găsiți pe site-ul concursului.
Competiția ciclistă Câmpina Open MTB este organizată de Fundaţia Romanian Angel Appeal și Asociația "Glasul autismului". Cu banii strânși la ediția de anul trecut a evenimentului a fost deschis, la Câmpina, un centru de terapie pentru copiii cu autism. De altfel, încă de la prima ediție a concursului, banii provenind din taxele de înscriere au fost utilizați pentru diferite proiecte în sprijinul copiilor cu autism.


13 Jun 2019 11:49 3675 vizualizari


Comentarii


343 vizualizari 23 Jul 2024 17:57 În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

Poate părea un fapt mărunt, banal, dar gradul de civilizație al unei comunități se poate măsura și după numărul toaletelor publice. Iar acesta este un capitol la care Câmpina stă extrem de prost.

citeste mai mult
618 vizualizari 23 Jul 2024 14:54 Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

UPDATE - 27 persoane au fost evacuate până acum, 12 proprietăți individuale și patru agenți economici.
Pe timpul unor lucrări de extindere la rețeaua de gaze naturale, în Băicoi, pe Strada Republicii, s-a produs o avarie.

citeste mai mult
2819 vizualizari 23 Jul 2024 12:23 În prima parte a zilei de marți, 23 iulie, aglomerație de nedescris pe Bulevardul Carol I, de la intersecția cu Strada Sondei

În prima parte a zilei de marți, 23 iulie, aglomerație de nedescris pe Bulevardul Carol I, de la intersecția cu Strada Sondei

Lucrările la rețeaua de canalizare de pe Strada Sondei s-au încheiat, iar acum s-a ajuns la realizarea racordurilor din Bulevardul Carol I. Așa se face că intersecția Carol I - Sondei a fost, în prima parte a zilei de marți, 23 iulie, un adevărat calvar.

citeste mai mult
1099 vizualizari 23 Jul 2024 06:11 Primim de la cititori. Trotuar complet blocat de o remorcă

Primim de la cititori. Trotuar complet blocat de o remorcă

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine pe numărul de whatsapp 0733.388.425, imagine surprinsă în cursul zilei de luni, 22 iulie, pe Strada B.P. Hasdeu, între intersecțiile cu străzile Mihail Kogălniceanu și 1 Mai.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV