CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Indirect, BEC Câmpina dă dreptate PMP în privința participării reprezentanților partidelor la tragerile la sorți

- Actualitate -

Indirect, BEC Câmpina dă dreptate PMP în privința participării reprezentanților partidelor la tragerile la sorți

De abia a început campania electorală, iar problemele apar acolo unde ne-am fi aşteptat mai puţin, chiar în curtea Biroului Electoral de Circumscripţie Câmpina. 

Am scris zilele trecute despre contestaţia formulată de PMP Câmpina după tragerea la sorţi pentru completarea Biroului Electoral cu membri de la partidele care au depus liste complete de candidaţi. Reamintim că atunci, pe 5 mai, PMP a contestat lipsa de transparenţă, mai exact faptul că reprezentantul acestui partid (și nu numai) nu a fost anunţat să participe la tragerea la sorţi, chiar dacă legea prevede expres acest lucru. Contestația PMP a fost respinsă de Biroul Electoral Județean pe motiv că nu este datoria Biroului Electoral de Circumscripţie să anunţe reprezentanţii partidelor când are loc tragerea la sorţi. 
Deci, în opinia BEJ, PMP nu a avut dreptate. A doua zi, însă, pe 6 mai, Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina afişează un proces verbal prin care se comunică anunţarea telefonică a tuturor reprezentanţilor formaţiunilor politice pentru tragerea la sorţi a ordinii pe buletinul de vot, operaţiune programată pentru 7 mai. Deci, până la urmă, este de datoria Biroului Electoral să anunțe reprezentanții partidelor...
Acum, undeva este evident că s-a greşit. Nu se poate ca exact argumentul contestaţiei formulate de PMP să fie recunoscut implicit de Biroul Electoral şi la numai o zi să se procedeze întocmai cum ceruse PMP. Toată această bâlbâială a BEC dă apă la moară reprezentanţilor PMP. "Vedeţi de ce facem contestaţie la Biroul Electoral Central? Este jenant ce se întâmplă. Sperăm că la Biroul Electoral Central vom primi un răspuns competent, pentru că la contestaţia noastră vom ataşa şi o copie a procesului verbal afişat de Biroul Electoral pe 6 mai, a doua zi după contestaţia noastră iniţială. Şi lansăm şi noi public o întrebare: de ce nu există afişat la Câmpina un astfel de proces verbal cu datele corecte şi pentru şedinţa din 5 mai, contestată de PMP?!", a declarat Adrian Ioan Piţigoi, președinte al organizației locale și candidat la funcţia de primar al municipiului Câmpina.

Citiţi şi - BEJ a respins contestaţia depusă de PMP Câmpina, dar se va ajunge la BEC!


09 May 2016 21:40 4381 vizualizari


Comentarii


  • 10.05.2016 16:42 Jenny Dacă nu era prostia ăstora de la biroul electoral, ce mai vorbeau cei d la pmp?
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
182 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni de la Liceul Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid, condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața instantaneu.

citeste mai mult
403 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
515 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
900 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV