CONTACT

„Iulian Dumitrescu și-a condiţionat demisia din funcţiile politice de aducerea la şefia PNL Prahova a unui senator din Călăraşi”

- Politică -

„Iulian Dumitrescu și-a condiţionat demisia din funcţiile politice de aducerea la şefia PNL Prahova a unui senator din Călăraşi”

Afirmația aparține deputatului George Ionescu, președintele Forței Dreptei Prahova și a fost făcută într-o conferință de presă care a avut loc vineri, la Ploiești.

”Dumitrescu și-a dat demisia din funcţia de prim-vicepreşedinte PNL şi preşedinte al PNL Prahova într-o conjunctură, am aflat-o de la colegii din PNL. O conjunctură simplă, a negociat ca în judeţul Prahova să vină preşedintele Biroului Permanent Judeţean Călăraşi, senatorul Ciprian Pandea. Un aranjament al lui Dumitrescu, asta a fost condiţia să demisioneze”, a afirmat deputatul George Ionescu. Ciprian Pandea are 37 de ani, a fost membru PSD până în 2019, când a trecut la PNL, iar din 2020 este senator PNL de Călărași.
“Nu văd de ce ar aduce conducerea PNL un expat, mai ales că nici nu are prea multe recomandări de om corect, când aici, în Prahova, eu cred că sunt destul de mulţi oameni în Partidul Naţional Liberal care ar putea să conducă partidul şi să o facă destul de bine, oameni corecţi, oameni care au fost traşi pe dreapta pentru că nu au acceptat ceea ce face Dumitrescu”, a mai afirmat George Ionescu.
Forța Dreptei cere demisia lui Iulian Dumitrescu din funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova din cauza problemelor legale apărute. Dumitrescu este acuzat de DNA de luare de mită și fals în declarații și a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.


02 Feb 2024 18:33 2277 vizualizari


Comentarii






1 vizualizari 03 May 2024 11:29 Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Președintele PSD Prahova, Virgiliu Nanu, a fost prezent la evenimentul de lansare a programului electoral al candidatului Partidului Social Democrat la funcția de primar al municipiului Câmpina, Irina Nistor.

citeste mai mult
1003 vizualizari 02 May 2024 20:11 Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

S-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. La Câmpina, s-au înscris în cursa electorală opt candidați la funcția de primar din partea a tot atâtea partide politice și alianțe, precum și 148 candidați la Consiliul Local din partea a zece formațiuni politice și un independent.

citeste mai mult
1132 vizualizari 02 May 2024 18:58 Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

În cadrul unei declarații de presă, pe care au susținut-o joi, 2 mai, liderii Partidului Câmpina Curată au făcut o serie de declarații pe mai multe subiecte, cel mai ”fierbinte” fiind cel al unei posibile fraude electorale în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
1836 vizualizari 01 May 2024 15:30 Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Cu numai câteva ore înaintea termenului limită, care a expirat la miezul nopții de marți spre miercuri, la Biroul Electoral Câmpina s-au înregistrat ultimele candidaturi.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV