CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Comunicat de presă din partea consilierilor locali ai POL Câmpina, Cosmin Raț și Liviu Briciu

- Politică -

Comunicat de presă din partea consilierilor locali ai POL Câmpina, Cosmin Raț și Liviu Briciu

În urma evenimentelor petrecute la ședința extraordinară a Consiliului Local Câmpina de miercuri dimineață, când consilierii alianței de dreapta au părăsit ședința, nu s-a mai întrunit cvorumul necesar și nu a putut fi votat proiectul de pe ordinea de zi (detalii AICI), consilierii Partidului Oamenilor Liberi, Liviu Briciu și Cosmin Raț, ne-au transmis un comunicat de presă pe care îl redăm integral.

"Dragi câmpineni,
De când ne-ați oferit ocazia, prin votul vostru, să avem doi membri în Consiliul Local al Municipiului, am încercat să stăm departe de ochii publicului și să muncim în beneficiul vostru, prin proiecte fezabile și realizabile, prin întâlniri cu cetățenii, prin voturi acordate în întregime pentru acest oraș și locuitorii săi.
Din păcate, suntem nevoiți să ieșim public cu această scrisoare deschisă către voi, pentru a vă semnala ultimele evenimente din Consiliul Local, care pot zădărnici acordarea de fonduri europene, atât de necesare orașului. Astăzi, la ora 10.00, a avut loc o ședință extraordinară a CL Câmpina, în care era necesară DOAR ACCEPTAREA sumei de 1,15 milioane lei pentru unul dintre proiectele cu fonduri europene la care Primăria Câmpina este partener. Dar coaliția din Consiliu, constituită pe interese personale, a părăsit sala de ședințe din alte motive, astfel încât proiectul de hotărâre nu a putut fi votat. Suntem în pericol de a pierde bani europeni, atât de necesari orașului, doar din ambiții personale și din incompetența sau incapacitatea unora de a vedea interesul orașului în locul celui de partid.
Așa cum spuneam, această majoritate din consiliu nu se întrunește să voteze pentru locuitori și pentru oraș, nediscutând proiectele bune, ci respingându-le din start, fără argumente, fără amendamente, fără nimic. Doar pentru că așa s-a dictat de mai sus. Ne întrebăm dacă, în această situație și în această alcătuire, Consiliul Local Câmpina mai are legitimitate, respingând proiectele care asigură bani europeni nerambursabili pentru orașul nostru. Analizăm, de altfel, posibilitatea convocării unui referendum local pentru dizolvarea Consiliului Local. Sperăm că, în ceasul al doisprezecelea, îi va veni mintea la cap și va funcționa în beneficiul vostru, și nu pe interese personale sau de partid".
Partidul Oamenilor Liberi Câmpina
Consilierii locali Liviu Briciu și Cosmin Raț


09 Jun 2021 16:49 6782 vizualizari



Comentarii






  • 10.06.2021 15:10 AntoNella Doi oameni cu coloana vertebrala.Era mai sigur ca vice sa fie independentul Filip.In locul Usr nu stiu de ce nu au votat Aur.Eu m am ars cu Usr.Cred ca daca erau dl Florescu si dl Leica in.locul unora nu dau nume era altceva.Pe Moisescu nu il cunosc,bine ca a renuntat dna Albu care facea valva....Eu ma mir cum erau la locul lor anterior de munca,cum sunt cu familia lor unii ex si actuali consilieri.Valabil dupa 90 incoace.Ma refer la faptul ca nu erau niste simplii muncitori care executa ordine,sa fie comandati pe minim pe economie.
  • 10.06.2021 12:57 Teodora Gheorghevici Facem referendum!
  • 09.06.2021 20:59 Iancu Razvan Bravo POL !!! Va multumim ca ne informati despre ce se intampla in consiliul local . Ne dăm seama ca lucrurile nu functioneaza cum trebuie din faptul ca mai nimic nu se intampla in Campina dupa inlocuirea clasei politice ! Convocati referendumul pentru dizolvarea consiliului , lucrurile nu se mișcă !!!!!! Suntem disperați ca si voi si va sustinem pe toti care sunteti de bunacuviinta ! Dumnezeu sa va ajute !
  • 09.06.2021 19:22 Dacul Suveran Stimati Consilieri POL, Va multumesc pentru curajul de a dezvalui campinenilor greutatile pe care le aveti cu Hidra coruptiei si intereselor personale din Consiliul Local Campina. Acesti indivizi dovedesc inca odata ca sunt anti-romani, anti-campineni ( ma rog, o parte dintre noi ). Au trecut aproape 32 de ani in care in acest oras nu am putut vedea decat degradare. Industria a disparut sub buldozerele Mafiei locale, tinerii au ales sa place spre alte zari din lipsa de perspectiva, cei ramasi la butoane in increngatura lor de partide nu fac decat sa tina totul pe loc, dar surpriza, poate aveti Parada intre 9 - 14 August (... din toate tarile); https://r3media.ro/parada-lgbt-2021-postul-maicii-domnului/ Intrebare: Cum ma ajutati logistic daca aduc investitori din Taiwan? Pentru ca o sa avem nevoie de forta de munca romaneasca necipati, nu ... din Asia. Dezvoltam Romania, si Neamul Romanesc! Respect!
  • 09.06.2021 17:56 The Mask Liviule cu cine vrei sa faci treaba la Campina?Cu Pnl,Pesede,Usr+ si Pmp?Apa calda si roata sunt inventiile lor.Sunteti prea mici pentru niste ''politicieni campineni de calibru''.Le stiu pe toate,butoane ,drumuri ocolitoare ,mese ascunse si caractere....Mergeti pe drumul vostru si peste 3 ani o sa aveti majoritate.
633 vizualizari 25 Apr 2024 16:18 Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

citeste mai mult
1468 vizualizari 24 Apr 2024 22:29 Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
598 vizualizari 24 Apr 2024 19:06 Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
2010 vizualizari 22 Apr 2024 21:37 Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV