Chiar e coabitare totală între Iohannis și Dragnea? Păi atunci, n-ar trebui să meargă toate ca pe roate în țara asta?

Politică (Categoria articolului)

Fostul premier Victor Ponta a afirmat zilele trecute, la televiziunea Națională, că între președintele țării - Klaus Iohannis și președintele PSD - Liviu Dragnea e coabitare totală, iar între palatele Cotroceni și Victoria, pace și prietenie. Ponta a promis că va veni cu dezvăluiri și mai tari despre relația dintre Iohannis și Dragnea.

Citând aceeași sursă care i-ar fi furnizat informații și fostului premier, Comisarul.ro merge și mai departe, lansând ideea că Iohannis și Dragnea au fost complici, iar în toamna lui 2015, urma ca DNA să ceară Parlamentului încuviințare pentru arestarea lui Victor Ponta. Și Ponta ar fi fost arestat dacă nu apărea tragedia de la Colectiv, care a simplificat lucrurile. Premierul și-a dat demisia, iar Klaus Iohannis și-a instalat guvernul tehnocrat condus de Dacian Cioloș, cu larga complicitate a șefului PSD. În mărinimia sa, Iohannis a lăsat PSD-ului Ministerul Dezvoltării și o funcție de vicepremier pentru Vasile Dâncu, cel despre care se spune că este omul de legătură între președintele țării și președintele PSD. Mai mult, aceeași sursă dezvăluie că românilor li se pregătea un guvern PSD-PNL după alegerile din decembrie 2016, dar scorul extrem de prost obținut de PNL la acele alegeri i-au lăsat cale deschisă lui Liviu Dragnea să aibă propriul guvern. 
Așa se spune că au stat și stau lucrurile în culisele politicii de la palate. Dar ceva tot nu se leagă. Dacă Iohannis și Dragnea au o înțelegere, dacă ei coabitează perfect, atunci nu ar trebui să meargă lucrurile bine și în țară, să simțim cu toții că, în sfârșit, suntem și noi pe un drum bun?!

4613 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Radu Vasile 30.10.2017 15:00 Corect pana aici dar la noi rotile sunt patrate si hurducaieeeeeeeee.hehehehehhehee

Politică

801 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

299 vizualizari
24 apr. 2024 19:06

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

Alte stiri recente

161 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.

1955 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.