Alegeri ca pe roate la PSD Prahova. Prefectul Virgiliu Nanu este noul președinte al organizației județene

Politică (Categoria articolului)

Joi după-amiază, în timp ce la Câmpina avea loc tensionata ședință a Consiliului Local, în care se dezbăteau subiectele legate de pasajul subteran, la Ploiești se desfășura Conferința Județeană de Alegeri a PSD Prahova. Un eveniment la care au fost prezenți cinci miniștri - Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Alexandru Rafila, Lucian Romașcanu și Marius Budăi, primii doi fiind vicepreședinți ai PSD la nivel național. 

Alegerile au mers ca pe roate având în vedere că pentru fiecare post din echipa de conducere a existat câte un singur candidat. Prefectul județului, Virgiliu Daniel Nanu, din Cornu, a fost ales președinte al PSD Prahova, el fiind singurul candidat. Fostul președinte, Bogdan Toader, nu și-a mai depus candidatura, el devenind, ca și senatorul Radu Oprea, prim-vicepreședinte al organizației. Toader a condus PSD Prahova în ultimii opt ani, a fost președinte al Consiliului Județean din 2016 până în 2020, iar în prezent este deputat.
Din noua structură de conducere a PSD Prahova mai fac parte: Laura Moagher - secretar executiv, vicepreședinți sunt Cornel Nanu, Andrei Țurcanu, Rodica Paraschiv, Florin Constantin, Rareș Enescu, Georgiana Ardeleanu, Sorin Popa, Bogdan Furtună, Nicoleta Sprîncenatu, Adrian Lungu, Beatrice Gâjman, David Viter, Adrian Bucur, Daniel Sepsi, Răzvan Ursu, Maya Teodoroiu și Andrei Nicolae. Trezorier - Ecaterina Popescu. Prin urmare, niciun câmpinean în noua conducere a PSD Prahova. Obiectivul echipei de conducere este acela de a câștiga alegerile de anul viitor - localele și parlamentarele, iar pentru europarlamentare și prezidențiale, de a obține scoruri cât mai bune.

“Astăzi, după o lungă perioadă de muncă, dedicare și implicare, am primit cea mai mare recunoaștere a efortului meu, fiind ales să conduc Organizația Județeană a Partidului Social Democrat Prahova. Această responsabilitate nu este una ușoară, dar sunt pregătit să fac față provocărilor și să îmi folosesc experiența și cunoștințele pentru a sprijini prahovenii și a contribui la dezvoltarea comunității noastre. Vreau să mulțumesc fostei conduceri și întregii echipe pentru susținere și încredere. Acesta este doar inceputul unei noi etape în viața mea și de acum încolo voi lăsa acțiunile mele să vorbească pentru mine!”, a spus Virgiliu Nanu, noul președinte al PSD Prahova. 
Misiunea mea de președinte al Organizației PSD Prahova se încheie, însă, nu și cea de reprezentant al prahovenilor, de militant pentru drepturile și mai binele cetățenilor români, pentru o infrastructură rutieră de calitate, pentru servicii publice eficiente. Rămân același om și din funcția de prim-vicepreședinte al PSD Prahova, poziție din care voi munci alături de voi, dragi colegi, la fel ca și până acum. Împreună, în 2024, vom avea rezultatele pe care ni le dorim atât la alegerile locale, cât și la cele parlamentare. Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați susținut în acești opt ani plini de provocări, de rezultate frumoase, tuturor celor care ați făcut posibilă dezvoltarea județului Prahova sub coordonarea mea! Nu vă uit pe dumneavoastră dragi cetățeni sau colegi, nici pe primari sau echipele din teritoriu cu care am colaborat în tot acest timp, este mesajul fostului președinte al PSD Prahova, Bogdan Toader.

(Sursă foto - PSD Prahova/Facebook)

2370 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

678 vizualizari
27 sept. 2023 06:30

Eugen Tomac, PMP: ”Liberalii sunt doar chelnerii de la masa PSD”

1 comentarii

Am publicat marți, 26 septembrie, o informație bazată pe o declarație publică a lui Cristian Diaconescu, președinte PMP, conform căreia această formațiune politică discută cu PNL o viitoare colaborare în perspectiva alegerilor din cursul anului 2024.

727 vizualizari
26 sept. 2023 08:31

Șanse mari ca PNL să încheie o colaborare cu PMP. Ce ar putea însemna acest lucru la Câmpina?

5 comentarii

Scena politică se pregătește, mai ales la nivel național, cu o intensitate din ce în ce mai crescută, de anul 2024, un an cu patru rânduri de alegeri – europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Alte stiri recente

501 vizualizari
01 oct. 2023 17:18

Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Câmpina în avans

1 Octombrie este Ziua Persoanelor Vâstnice, iar la Câmpina aceasta a fost sărbătorită în avans, vineri, 29 septembrie, printr-un șir de evenimente găzduite de Casa Tineretului și organizate de CAR Pensionari Câmpina, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina.

483 vizualizari
01 oct. 2023 16:40

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.