CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Alegeri ca pe roate la PSD Prahova. Prefectul Virgiliu Nanu este noul președinte al organizației județene

- Politică -

Alegeri ca pe roate la PSD Prahova. Prefectul Virgiliu Nanu este noul președinte al organizației județene

Joi după-amiază, în timp ce la Câmpina avea loc tensionata ședință a Consiliului Local, în care se dezbăteau subiectele legate de pasajul subteran, la Ploiești se desfășura Conferința Județeană de Alegeri a PSD Prahova. Un eveniment la care au fost prezenți cinci miniștri - Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Alexandru Rafila, Lucian Romașcanu și Marius Budăi, primii doi fiind vicepreședinți ai PSD la nivel național. 

Alegerile au mers ca pe roate având în vedere că pentru fiecare post din echipa de conducere a existat câte un singur candidat. Prefectul județului, Virgiliu Daniel Nanu, din Cornu, a fost ales președinte al PSD Prahova, el fiind singurul candidat. Fostul președinte, Bogdan Toader, nu și-a mai depus candidatura, el devenind, ca și senatorul Radu Oprea, prim-vicepreședinte al organizației. Toader a condus PSD Prahova în ultimii opt ani, a fost președinte al Consiliului Județean din 2016 până în 2020, iar în prezent este deputat.
Din noua structură de conducere a PSD Prahova mai fac parte: Laura Moagher - secretar executiv, vicepreședinți sunt Cornel Nanu, Andrei Țurcanu, Rodica Paraschiv, Florin Constantin, Rareș Enescu, Georgiana Ardeleanu, Sorin Popa, Bogdan Furtună, Nicoleta Sprîncenatu, Adrian Lungu, Beatrice Gâjman, David Viter, Adrian Bucur, Daniel Sepsi, Răzvan Ursu, Maya Teodoroiu și Andrei Nicolae. Trezorier - Ecaterina Popescu. Prin urmare, niciun câmpinean în noua conducere a PSD Prahova. Obiectivul echipei de conducere este acela de a câștiga alegerile de anul viitor - localele și parlamentarele, iar pentru europarlamentare și prezidențiale, de a obține scoruri cât mai bune.

“Astăzi, după o lungă perioadă de muncă, dedicare și implicare, am primit cea mai mare recunoaștere a efortului meu, fiind ales să conduc Organizația Județeană a Partidului Social Democrat Prahova. Această responsabilitate nu este una ușoară, dar sunt pregătit să fac față provocărilor și să îmi folosesc experiența și cunoștințele pentru a sprijini prahovenii și a contribui la dezvoltarea comunității noastre. Vreau să mulțumesc fostei conduceri și întregii echipe pentru susținere și încredere. Acesta este doar inceputul unei noi etape în viața mea și de acum încolo voi lăsa acțiunile mele să vorbească pentru mine!”, a spus Virgiliu Nanu, noul președinte al PSD Prahova. 
Misiunea mea de președinte al Organizației PSD Prahova se încheie, însă, nu și cea de reprezentant al prahovenilor, de militant pentru drepturile și mai binele cetățenilor români, pentru o infrastructură rutieră de calitate, pentru servicii publice eficiente. Rămân același om și din funcția de prim-vicepreședinte al PSD Prahova, poziție din care voi munci alături de voi, dragi colegi, la fel ca și până acum. Împreună, în 2024, vom avea rezultatele pe care ni le dorim atât la alegerile locale, cât și la cele parlamentare. Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați susținut în acești opt ani plini de provocări, de rezultate frumoase, tuturor celor care ați făcut posibilă dezvoltarea județului Prahova sub coordonarea mea! Nu vă uit pe dumneavoastră dragi cetățeni sau colegi, nici pe primari sau echipele din teritoriu cu care am colaborat în tot acest timp, este mesajul fostului președinte al PSD Prahova, Bogdan Toader.

(Sursă foto - PSD Prahova/Facebook)


19 May 2023 18:03 2786 vizualizari



Comentarii






1233 vizualizari 25 Apr 2024 16:18 Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

citeste mai mult
1560 vizualizari 24 Apr 2024 22:29 Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
637 vizualizari 24 Apr 2024 19:06 Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
2052 vizualizari 22 Apr 2024 21:37 Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV