La Spitalul de Psihiatrie Voila a avut loc conferința de închidere a proiectului de achiziție de echipamente și aparatură medicală cu fonduri europene

Actualitate (Categoria articolului)

Zece luni a durat, la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina, implementarea unui proiect cu fonduri europene privind achiziția de echipamente și aparatură medicală, toate acestea necesare în dezvoltarea capacității de diagnosticare și îngrijiri medicale acordate pacienților cu afecțiuni psihice și suspecți sau confirmați cu infecția SARS-CoV-2.

Valoarea totală a proiectului a fost de 655.056,23 lei, fiind finanțat prin Programul Operațional Infrastuctură Mare 2014-2020. 
Dr. Irina Minescu, managerul Spitalului de Psihiatrie Voila Câmpina, a prezentat proiectul implementat, oprindu-se inclusiv asupra echipamentelor și aparaturii achiziționate - un ecograf performant (cel mai scump dintre echipamentele achiziționate), un analizor coagulare, un defibrilator, opt concentratoare de oxigen, 30 de paturi medicale electrice, dar și o mașină de spălat cu barieră igienică, o ”mașină de spălat șmecheră”, după cum a denumit-o Irina Minescu, spre amuzamentul tuturor. ”Și drumul de o mie de pași, tot cu primul pas începe, așa cum am început și noi drumul proiectelor cu fonduri europene cu acesta pe care îl încheiem astăzi. Chiar dacă nu are o valoare foarte mare, pentru noi este un proiect important și mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit”, a afirmat dr. Irina Minescu. În încheierea prezentării sale, managerul Spitalul de Psihiatrie Voila a oferit o diplomă de merit Simonei Dragomir, managerul de proiect.
La rândul său, primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a felicitat colectivul Spitalului de Psihiatrie Voila pentru această realizare și a reafirmat susținerea sa totală pentru orice proiecte cu fonduri extrabugetare.
La evenimentul de la Spitalul de Psihiatrie Voila au mai participat reprezentanți ai Casei de Asigurări de Sănătate, ai Direcției de Sănătate Publică, ai altor unități medicale - Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina și Ilie Colorian, managerul Spitalului de Boli Pulmonare Breaza, precum și alți reprezentanți ai administrației locale - viceprimarul Liviu Dumitrache și consilierii Dan Nica și Costel Filip, ambii făcând parte din Consiliul de Administrație de la Spitalul de Psihiatrie Voila.

5165 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1095 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1135 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

1150 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

803 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.