CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Elevii de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au participat la proiectul ”Tradiția, mijloc de educație non-formală”

- Social -

Elevii de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au participat la proiectul ”Tradiția, mijloc de educație non-formală”

Proiectul “Tradiția, mijloc de educație non-formală”, finanțat de Primăria municipiului Câmpina și Consiliul Local Câmpina (în baza Legii 350) și co-finanțat de Asociația Părinților Elevilor din Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, s-a derulat în ultimele săptămâni prin participarea elevilor de la cea mai prestigioasă instituție de învățământ din Câmpina la o serie de acțiuni.

Astfel, membrii Ansamblului vocal-instrumental ”Celesta” si membrii Ansamblului de dansuri folclorice au participat la Festivalul ”Serbările Toamnei” și ”Alfabetul Conviețuirii - Uniunea Elenă”, la deschiderea anului universitar la Universitatea Româno-Americană, la Cercul Pedagigic al profesorilor de științe socio-umane din județul Prahova, Festivalul Tineretului Zamolxes, iar miercuri, 23 noiembrie, au participat la unul dintre evenimentele din cadrul proiectului ”CâmpinArtelor”, moment derulat chiar la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”. Nu a fost pentru prima dată când pianista Diana Ionescu a prezentat, împreună cu invitații săi, momente muzicale unice, emoționante, în cadrul evenimentului ”Muzica+”, moment la care a fost prezent și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu. În cadrul "Muzica+" au cântat Teo Mondiru, Anxhelo Naqellari (Albania), Anca Petrescu, Maria Velea (Ucraina), toți patru studenți eminenți ai Universității Naționale de Muzică București, la clasa prof. univ. Ion Bogdan Ștefănescu (originar din Câmpina).
Cu acest prilej, elevii de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” și-au putut prezenta noile costume populare, în cadrul unui scurt, dar frumos moment artistic, iar profesorul Dana Ștefan le-a adresat un mesaj elevilor: ”Este important să urmăriți și acest gen de muzică și veți vedea, îl veți înțelege mai târziu și apoi, de ce nu, veți îndrăgi și acest gen de muzică. Noi mulțumim frumos oaspeților noștri, care ne-au încărcat sufletele de bucurie și emoție și ne-au făcut ziua mai frumoasă!” (video)


23 Nov 2022 18:00 2487 vizualizari


Comentarii


738 vizualizari 23 Jun 2024 17:29 Anunțul Primăriei Câmpina privind acordarea tichetelor sociale pentru nou-născuți

Anunțul Primăriei Câmpina privind acordarea tichetelor sociale pentru nou-născuți

Primăria municipiului Câmpina a dat publicității un anunț privind acordarea sprijinului material pe bază de tichete sociale pe suport electronic pentru cuplurile mamă - nou-născut, conform prevederilor OUG nr. 34/2024, în cadrul Programului Incluziune și Demnitate Socială.

citeste mai mult
839 vizualizari 21 Jun 2024 12:01 Oferta educațională a Școlii Sanitare Postliceale ”Louis Pasteur” pentru anul școlar 2024-2025

Oferta educațională a Școlii Sanitare Postliceale ”Louis Pasteur” pentru anul școlar 2024-2025

Din 3 iunie au început înscrierile pentru anul școlar 2024-2025 la Școala Sanitară Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina. 

citeste mai mult
1404 vizualizari 20 Jun 2024 21:54 Ceremonie de absolvire la Școala Sanitară Postliceală ”Dr. Dinu” din Câmpina

Ceremonie de absolvire la Școala Sanitară Postliceală ”Dr. Dinu” din Câmpina

Pe scena Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina a avut loc joi, la orele prânzului, ceremonia de absolvire a unei noi promoții a Școlii Sanitare Postliceale ”Dr. Dinu”.

citeste mai mult
1686 vizualizari 18 Jun 2024 23:26 Premierea olimpicilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Premierea olimpicilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

La inițiativa Asociației Părinților Elevilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina, marți, 18 iunie 2024, a avut loc premierea olimpicilor din această instituție de învățământ.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV