CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Informare, în atenția solicitanților de avize de gospodărire a apelor

- Anunțuri -

Informare, în atenția solicitanților de avize de gospodărire a apelor

Această informare este efectuată de: SC CENTRU MEDICAL SANCONFIND SRL, Câmpina, str. Progresului, nr.20, telefon 0244/990, ce intenţionează să solicite de la Administrația Națională Apele Române Prahova  aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor: “Construire instalație de alimentare cu apă sărată pentru Centru Medical Sanconfind SRL”, amplasată în Poiana Câmpina, str. Uzinei, nr.457, jud. Prahova.

Această investiţie este existentă.
Ca rezultat al procesului de producţie vor rezulta permanent (temporar/permanent) următoarele ape uzate: menajere, care se vor evacua în rețeaua comunală de canalizare și ape termale ce se vor evacua în Valea Saramurii după decantare și filtrare în pompă.
Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.
Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.
Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa Câmpina, str. Progresului nr.20, tel. 0244/990 (numele persoanei de contact, nr. de telefon) după data de 01.04.2022.
SC CENTRU MEDICAL SANCONFIND SRL


18 Mar 2022 09:33 2065 vizualizari


Comentarii






666 vizualizari 29 Apr 2024 08:44 Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

S.C. TEK FOOD PRODUCTION S.R.L. anunță publicul asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul:CONSTRUIRE HALE DE PRODUCȚIE ȘI DEPOZITARE, CORP SOCIO-ADMINISTRATIV, SPAȚII TEHNICE, SPAȚII PARCARE, ALEI CAROSABILE ȘI PIETONALE, ÎMPREJMUIRE, UTILITĂȚI ȘI ORGANIZARE DE ȘANTIER”, propus a fi amplasat în  Com/sat. Filipeștii de Târg, str. Victoriei, nr. 53, NC20291, JUD. PRAHOVA.

citeste mai mult
1579 vizualizari 26 Apr 2024 17:52 HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 26 aprilie 2024

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 26 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

citeste mai mult
700 vizualizari 26 Apr 2024 16:26 Anunț - emitere Autorizație de Construire SC Voipan SIL SRL

Anunț - emitere Autorizație de Construire SC Voipan SIL SRL

Ca urmare a cererii adresate de SC VOIPAN SIL SRL, prin Voicilă Gabriela Mihaela, se autorizează executarea unor lucrări de construire, în conformitate cu prevederile Legii nr. 50/1991.

citeste mai mult
178 vizualizari 25 Apr 2024 15:33 UAT Câmpina - Anunț prealabil privind afișarea publică a documentelor tehnice ale cadastrului

UAT Câmpina - Anunț prealabil privind afișarea publică a documentelor tehnice ale cadastrului

OCPI PRAHOVA anunță publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectorul/sectoarele cadastral(e) nr. 13 si 14, pe o perioadă de 60 de zile calendaristice, conform art. 14 alin. (1) și (2) din Legea cadastrului și a publicității Imobiliare nr. 7/1996, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV