Bătrân accidentat de o mașină, în centrul Câmpinei

Social (Categoria articolului)

Accidentul a avut loc în această după-amiază, pe Bulevardul Carol I, în zona intersecției cu Strada Maramureș. Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție, din primele cercetări a reieșit că bărbatul (în vârstă de 70 de ani) a încercat să traverseze strada prin loc nepermis și fără să se asigure.

A fost surprins și accidentat de o mașină. Din fericire, șoferița (o tânără din Vălenii de Munte) aflată la volan circula cu viteză redusă. În urma impactului, bătrânul nu a suferit răni grave, chiar dacă martorii susţin că se afla într-o evidentă stare de ebrietate. Are un traumatism la picior și a fost transportat la Camera de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal, conform informațiilor furnizate de Serviciul Județean de Ambulanță.
(Le mulțumim cititorilor noștri pentru fotografiile trimise)

5673 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marian 04.05.2018 08:14 A devenit o regulă să nu mai ai loc de pietoni pe stradă și de mașini pe trotuar.
  • Gigi 05.05.2018 17:11 VREM parcări! !!!
  • maria 07.05.2018 15:57 Bietul batran,L-am vazut,se simtea destul de rau.Posibil ca dupa acest accident sa ramana toata viata cu durere.Tanara e normal sa raspunda in fata legii,a avut viteza ca daca nu avea viteza putea sa franeze.Se afla intre doua treceri de pietoni foarte apropiate,Sunt tinere,neatente si putea sa apara un copil in fata si nu se gandesc o clipa ca si batranii au familie si au si ei dreptul la viata si ocrotire
  • Ionel 08.05.2018 10:07 Din pacate pietonii nu inteleg ca o masina care ruleaza cu 40 / 50 km / ora, viteza legala, nu poate fi oprita in 5 m, incluzand timpul de reactie al soferului + distanta de franare. EX: in conditii normale de drum intr-o secunda parcurgi aprox. 14 m avand o viteza de 50 km / ora - daca mai adaugi si distanta fizica de franare rezulta o distanta totala de oprire imposibila pentru evitarea unui pieton care iti iese in cale in cativa metrii. O educatie rutiera mai consistenta a pietonilor chiar este necesara.

Social

1432 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

675 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

276 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

416 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.