Spectacolul din prima zi a Festivalului "Florilor de tei" - Cornu 2017

Eveniment (Categoria articolului)

În week-end-ul care s-a încheiat, la Cornu a avut loc cea de-a X-a ediție a Festivalului "Florilor de tei". Un eveniment care se bucură întotdeauna de succes și asta pentru că este foarte bine organizat, dar și datorită artiștilor care urcă pe scenă. Soliști foarte iubiți de public, iar numărul mare al spectatorilor demonstrează acest lucru. Au fost mii de oameni acolo, nu doar localnici, ci și câmpineni și locuitori ai comunelor vecine.

În prima seară a festivalului, sâmbătă, 8 iulie, programul artistic a fost deschis de interpretul de muzică populară Constantin Enceanu, alături de care a dansat "Salba Prahovei", unul dintre cele mai apreciate și premiate ansambluri folclorice din județ. Constantin Enceanu este unul dintre soliștii îndrăgiți, cu mare priză la public și pe care spectatorii l-au lăsat cu greu să coboare de pe scenă. Muzica populară a continuat cu "Salba Prahovei", după care pe scenă au urcat Florian Boateng și Lorenzo - doi tineri hip-hoperi din Câmpina. Apoi a venit Andreea Bălan, cu un program foarte bine pregătit, cu muzică mai nouă, dar și cu melodii de altădată. În timpul recitalului, Andreea Bălan și dansatoarele sale au schimbat mai multe ținute, adaptate fiecărui moment din  program. Ultima oră a spectacolului i-a aparținut lui Ștefan Bănică Jr., alături de care publicul de toate vârstele a cântat și dansat, așa cum se întâmplă la toate concertele sale.

Citiți și Comuna Cornu, în sărbătoare la cea de-a X-a ediție a Festivalului "Florilor de tei"

7554 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

3941 vizualizari
07 nov. 2021 19:32

Triumf românesc la Festivalul Mondial al Modei - Dubai 2021. Delia Lazăr, Lidia Ellersdorfer și Irina Fensi au obținut trei dintre trofeele festivalului

În anul 2018, designerul câmpinean Delia Lazăr obținea premiul pentru "Cea mai bună/frumoasă rochie" la Festivalul Mondial al Modei de la Dubai, Emiratele Arabe Unite. Anul acesta, la a patra ediție a festivalului, Delia Lazăr a fost invitată să facă parte din staff, ca director artistic al evenimentului. Un eveniment care s-a desfășurat la finalul lunii octombrie, pe parcursul a trei zile și a însemnat un adevărat maraton al modei mondiale.

5261 vizualizari
25 oct. 2021 19:32

De Ziua Armatei și la Centenarul Regelui Mihai I, la Breaza a fost dezvelit ”Monumentul celor Trei Regi”

La Breaza a fost luni, 25 Octombrie 2021, o sărbătoare cu totul și cu totul specială, fiind dezvelit ”Monumentul celor Trei Regi”, dedicat Centenarului Regelui Mihai I. Este vorba despre un monument restaurat, care a fost realizat în anul 1934 de sculptorul Ion T. Aldea, dar ”ascuns” după cel de-al doilea război mondial, odată cu instaurarea regimului comunist în România. Acum, monumentul a fost restaurat cu sprijinul sculptorilor Elena Surdu Stănescu, Elena Boby Dumitrescu și Cosma Dumitru și cu contribuția Primăriei orașului Breaza.

Alte stiri recente

14 vizualizari
27 nov. 2021 16:10

Cupa Europei, la bob. Câmpineanca Georgeta Popescu a punctat din nou pentru Olimpiadă

La Altenberg, în Germania, s-a desfășurat vineri și sâmbătă Cupa Europei la bob, printre sportivii care s-au aliniat la startul întrecerilor, din lotul național României, numărându-se și câmpineanca Georgeta Popescu în probele de monobob și bob două persoane.

10 vizualizari
27 nov. 2021 16:04

Premiile municipiului Câmpina pentru cei mai buni 25 de liceeni din clasa a XII-a

În cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 noiembrie au fost acordate Premiile municipiului Câmpina, pentru cei mai buni 25 de elevi de liceu, din clasele a XII-a.