CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Spectacolul din prima zi a Festivalului "Florilor de tei" - Cornu 2017

- Eveniment -

Spectacolul din prima zi a Festivalului

În week-end-ul care s-a încheiat, la Cornu a avut loc cea de-a X-a ediție a Festivalului "Florilor de tei". Un eveniment care se bucură întotdeauna de succes și asta pentru că este foarte bine organizat, dar și datorită artiștilor care urcă pe scenă. Soliști foarte iubiți de public, iar numărul mare al spectatorilor demonstrează acest lucru. Au fost mii de oameni acolo, nu doar localnici, ci și câmpineni și locuitori ai comunelor vecine.

În prima seară a festivalului, sâmbătă, 8 iulie, programul artistic a fost deschis de interpretul de muzică populară Constantin Enceanu, alături de care a dansat "Salba Prahovei", unul dintre cele mai apreciate și premiate ansambluri folclorice din județ. Constantin Enceanu este unul dintre soliștii îndrăgiți, cu mare priză la public și pe care spectatorii l-au lăsat cu greu să coboare de pe scenă. Muzica populară a continuat cu "Salba Prahovei", după care pe scenă au urcat Florian Boateng și Lorenzo - doi tineri hip-hoperi din Câmpina. Apoi a venit Andreea Bălan, cu un program foarte bine pregătit, cu muzică mai nouă, dar și cu melodii de altădată. În timpul recitalului, Andreea Bălan și dansatoarele sale au schimbat mai multe ținute, adaptate fiecărui moment din  program. Ultima oră a spectacolului i-a aparținut lui Ștefan Bănică Jr., alături de care publicul de toate vârstele a cântat și dansat, așa cum se întâmplă la toate concertele sale.

Citiți și Comuna Cornu, în sărbătoare la cea de-a X-a ediție a Festivalului "Florilor de tei"


10 Jul 2017 12:45 8103 vizualizari


Comentarii


2741 vizualizari 20 Jul 2024 12:34 La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina va fi gazda unui concert extraordinar, inclus în șirul mai larg al evenimentelor intitulate ”Seratele Hasdeu”.

citeste mai mult
3937 vizualizari 18 Jul 2024 16:31 Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Cu ceva întârziere față de tradiția anilor precedenți, ediția 2024 a evenimentului Câmpina Summer Park Music va avea loc în zilele de 28 iulie, 4 și 25 august.

citeste mai mult
586 vizualizari 18 Jul 2024 07:20 La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

Competiția de ciclism montan Royal Race a ajuns la ediția a V-a, programată anul acesta la 1 septembrie, pe dealul Muscel și în împrejurimile Câmpinei, cu plecarea de pe Strada Prutului, de lângă Parcul Soceram.

citeste mai mult
1014 vizualizari 17 Jul 2024 20:08 Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Hawaii Vibes este denumirea evenimentului care va avea loc miercuri, 24 iulie, cu începere de la ora 21.30, la Premium Tenis Club din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV