Festivitatea de deschidere a unui nou an de învățământ la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Școala Postliceală ”Louis Pasteur” funcționează de peste 20 de ani în municipiul Câmpina, pregătind asistenți medicali de medicină generală și asistenți medicali de farmacie. Luni, 9 septembrie, și la această instituție de învățământ, care funcționează de 12 ani în localul fostei școli generale din Cartierul Slobozia, a avut loc ceremonia de deschidere a unui nou an școlar.

Gazdele festivității au fost Elena Murariu - președintele Fundației AMUS (care a fondat și care administrează această instituție de învățământ), Ciprian Murariu – directorul general al asociației și profesor Melania Ciocodeică, directorul Școlii “Louis Pasteur”, directorul executiv Romulus Pietriceanu. S-au spus cuvinte frumoase, profesori și elevi, deopotrivă, dorindu-și un an școlar bun, cu rezultate deosebite. De asemenea, așa cum este tradiția acestei unități de învățământ, odată cu festivitatea de deschidere a noului an școlar a avut loc și festivitatea de premiere a celor mai buni elevi din anul școlar precedent. Iar premii au primit din partea diriginților atât elevii cu cele mai bune rezultate la învățătură, cât și elevii care au participat la diverse activități extracurriculare. La acest capitol al premierii trebuie să menționăm și un lucru deosebit, care scoate în evidență pasiunea unor tineri pentru meseria pe care și-au ales-o. Andreea Georgiana Costea (anul III specializarea asistent medicină generală) a obținut premiul I la școală, dar vara lui 2019 va rămâne pentru ea de neuitat și din alt punct de vedere – a devenit paramedic la Smurd. “Am muncit foarte mult, dar am reușit și pentru mine este o experianță extraordinară”, a spus Andreea în fața colegilor și profesorilor de la Amus și toți o consideră un exemplu demn de urmat.
”Bobocii” Școlii Sanitare Postliceale ”Louis Pasteur” sunt în număr de 45, la ambele specializări, ei bucurându-se de o atenție specială în prima zi de școală. În total, la școala câmpineană au început cursurile aproximativ 250 elevi.

4426 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Pietriceanu Romulus 13.09.2019 13:29 Directorul scolii postliceale "Louis Pasteur" Campina, Pietriceanu Romulus, multumeste Campina tv pentru participarea la deschiderea anului scolar 2019-2020. Va asteptam cu drag si la evenimentele viitoare!

Actualitate

3460 vizualizari
02 iul. 2020 20:19

Incendiu la Poiana Câmpina. Acoperișul unei case a luat foc

UPDATE - Cauza incendiului, potrivit ISU Prahova, este un scurt-circuit electric generat de un cablu electric defect, neizolat corespunzător.
Acoperișul unei case din satul Bobolia, aparținând de comuna Poiana Câmpina, a luat foc marți după-amiază, incendiul manifestându-se destul de violent.

3783 vizualizari
02 iul. 2020 18:54

Polițiștii au depistat la Breaza un bărbat fără permis, care gonea cu 108km/h în localitate!

În prima zi a acestei luni, polițiștii din Breaza au avut parte de o surpriză, după ce au depistat în trafic un bărbat, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară și o remorcă, pe raza localității. Acesta a fost înregistrat de aparatul de măsurare a vitezei circulând cu 108km/h în localitate, cu mult peste limita legală, după cum informează purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

Alte stiri recente

2306 vizualizari
04 iul. 2020 11:45

Pacienții COVID, liberi să părăsească spitalele. Acesta este efectul deciziei CCR emisă în urma unei sesizări a Avocatului Poporului

Din 3 iulie 2020, după publicarea în Monitorul Oficial a deciziei CCR privind neconstituționalitatea unor măsuri luate împotriva pandemiei de coronavirus, statul român a rămas fără instrumentul legal privind obligativitatea carantinării sau izolării cetățenilor. Mai mult, persoanele infectate cu noul coronavirus nu pot fi internate în spital dacă nu doresc acest lucru. Un prim efect al acestei decizii este acela că pacienții cu COVID au început să părăsească spitalele la cerere, pe baza unei declarații pe proprie răspundere.

1869 vizualizari
04 iul. 2020 10:33

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 4 iulie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.