Festivitatea de deschidere a unui nou an de învățământ la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Școala Postliceală ”Louis Pasteur” funcționează de peste 20 de ani în municipiul Câmpina, pregătind asistenți medicali de medicină generală și asistenți medicali de farmacie. Luni, 9 septembrie, și la această instituție de învățământ, care funcționează de 12 ani în localul fostei școli generale din Cartierul Slobozia, a avut loc ceremonia de deschidere a unui nou an școlar.

Gazdele festivității au fost Elena Murariu - președintele Fundației AMUS (care a fondat și care administrează această instituție de învățământ), Ciprian Murariu – directorul general al asociației și profesor Melania Ciocodeică, directorul Școlii “Louis Pasteur”, directorul executiv Romulus Pietriceanu. S-au spus cuvinte frumoase, profesori și elevi, deopotrivă, dorindu-și un an școlar bun, cu rezultate deosebite. De asemenea, așa cum este tradiția acestei unități de învățământ, odată cu festivitatea de deschidere a noului an școlar a avut loc și festivitatea de premiere a celor mai buni elevi din anul școlar precedent. Iar premii au primit din partea diriginților atât elevii cu cele mai bune rezultate la învățătură, cât și elevii care au participat la diverse activități extracurriculare. La acest capitol al premierii trebuie să menționăm și un lucru deosebit, care scoate în evidență pasiunea unor tineri pentru meseria pe care și-au ales-o. Andreea Georgiana Costea (anul III specializarea asistent medicină generală) a obținut premiul I la școală, dar vara lui 2019 va rămâne pentru ea de neuitat și din alt punct de vedere – a devenit paramedic la Smurd. “Am muncit foarte mult, dar am reușit și pentru mine este o experianță extraordinară”, a spus Andreea în fața colegilor și profesorilor de la Amus și toți o consideră un exemplu demn de urmat.
”Bobocii” Școlii Sanitare Postliceale ”Louis Pasteur” sunt în număr de 45, la ambele specializări, ei bucurându-se de o atenție specială în prima zi de școală. În total, la școala câmpineană au început cursurile aproximativ 250 elevi.

3965 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Pietriceanu Romulus 13.09.2019 13:29 Directorul scolii postliceale "Louis Pasteur" Campina, Pietriceanu Romulus, multumeste Campina tv pentru participarea la deschiderea anului scolar 2019-2020. Va asteptam cu drag si la evenimentele viitoare!

Actualitate

2812 vizualizari
05 dec. 2019 21:40

Julia Jianu și formația Talisman cântă la Câmpina, în noaptea de Revelion

Spectacolul de Revelion, de la Câmpina, va începe la ora 21.30 cu un mixaj muzical realizat de un DJ. La ora 22.15, pe scenă va urca Julia Jianu, fostă componentă a trupelor Exotic și Sexxy, care de mai mulți ani a ales o carieră solo. Apoi, de la ora 23.00, vor cânta Alin Oprea și formația Talisman, iar la miezul nopții, vom păși în 2020 în jocuri de lumini și lasere.

4264 vizualizari
05 dec. 2019 20:12

Dosarele X sau dosare de... DNA? Cum a ajuns la o persoană privată un teren pentru care Primăria Câmpina negocia cu proprietarul

1 comentarii

O întrebare aparent banală a consilierului Adrian Dochia, la ”Diverse”, în cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 28 noiembrie, a provocat dispute aprinse și a ridicat multe întrebări rămase fără răspuns, deocamdată. O situație parcă desprinsă din serialul ”Dosarele X”, dar care ar putea constitui obiectul unui dosar la DNA. Este vorba despre terenul pe care s-a aflat Grădina de Vară, pe Bulevardul Culturii, lângă sediul Primăriei Câmpina, un teren retrocedat foștilor proprietari în urmă cu câțiva ani, în baza Legii 10/2001. După ce au intrat în posesia terenului, proprietarii au anunțat administrația locală că sunt dispuși să-l vândă Primăriei, s-a negociat achiziționarea lui, dar, deodată, terenul a fost cumpărat de o persoană privată. O persoană despre care se spune că ar fi, de fapt, un intermediar al unui angajat din Primărie.

Alte stiri recente

6691 vizualizari
07 dec. 2019 12:35

Trei mașini implicate într-un nou accident produs pe DN1, la intersecția cu drumul spre Florești

Pe drumul național 1, la intersecția cu drumul județean 720 care merge spre Florești, s-a produs sâmbătă, în jurul orei 11.30, un nou accident rutier grav, în care au fost implicate trei autoturisme cu șase ocupanți în total. Două persoane au fost rănite și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Ploiești. Este vorba despre o femeie de 51 de ani și un bărbat de 62 de ani.

7740 vizualizari
06 dec. 2019 21:35

Accident în Câmpina, la intersecția străzilor Maramureș și Ana Ipătescu. Una dintre mașinile implicate s-a răsturnat

Un nou accident rutier s-a produs vineri seară în municipiul Câmpina, la intersecția Străzii Maramureș cu Strada Ana Ipătescu, o intersecție unde au loc frecvent astfel de evenimente rutiere, pe fondul neacordării de prioritate.