Festivitatea de deschidere a unui nou an de învățământ la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Școala Postliceală ”Louis Pasteur” funcționează de peste 20 de ani în municipiul Câmpina, pregătind asistenți medicali de medicină generală și asistenți medicali de farmacie. Luni, 9 septembrie, și la această instituție de învățământ, care funcționează de 12 ani în localul fostei școli generale din Cartierul Slobozia, a avut loc ceremonia de deschidere a unui nou an școlar.

Gazdele festivității au fost Elena Murariu - președintele Fundației AMUS (care a fondat și care administrează această instituție de învățământ), Ciprian Murariu – directorul general al asociației și profesor Melania Ciocodeică, directorul Școlii “Louis Pasteur”, directorul executiv Romulus Pietriceanu. S-au spus cuvinte frumoase, profesori și elevi, deopotrivă, dorindu-și un an școlar bun, cu rezultate deosebite. De asemenea, așa cum este tradiția acestei unități de învățământ, odată cu festivitatea de deschidere a noului an școlar a avut loc și festivitatea de premiere a celor mai buni elevi din anul școlar precedent. Iar premii au primit din partea diriginților atât elevii cu cele mai bune rezultate la învățătură, cât și elevii care au participat la diverse activități extracurriculare. La acest capitol al premierii trebuie să menționăm și un lucru deosebit, care scoate în evidență pasiunea unor tineri pentru meseria pe care și-au ales-o. Andreea Georgiana Costea (anul III specializarea asistent medicină generală) a obținut premiul I la școală, dar vara lui 2019 va rămâne pentru ea de neuitat și din alt punct de vedere – a devenit paramedic la Smurd. “Am muncit foarte mult, dar am reușit și pentru mine este o experianță extraordinară”, a spus Andreea în fața colegilor și profesorilor de la Amus și toți o consideră un exemplu demn de urmat.
”Bobocii” Școlii Sanitare Postliceale ”Louis Pasteur” sunt în număr de 45, la ambele specializări, ei bucurându-se de o atenție specială în prima zi de școală. În total, la școala câmpineană au început cursurile aproximativ 250 elevi.

4121 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Pietriceanu Romulus 13.09.2019 13:29 Directorul scolii postliceale "Louis Pasteur" Campina, Pietriceanu Romulus, multumeste Campina tv pentru participarea la deschiderea anului scolar 2019-2020. Va asteptam cu drag si la evenimentele viitoare!

Actualitate

3239 vizualizari
25 ian. 2020 13:30

Miss și Mister Boboc de la Colegiul Tehnic Forestier Câmpina, aleși la capătul unei... călătorii în jurul lumii

Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic Forestier a avut în acest an o temă generoasă - călătorie în jurul lumii. O temă frumoasă, deloc ușoară, dar care le-a permis concurenților și echipelor din spatele acestora să-și dea frâu liber creativității. Șase perechi de boboci s-au înscris la acest bal, un eveniment care a umplut până la refuz sala de spectacole a Casei de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina. În definitiv, Balul Bobocilor este un adevărat spectacol, departe de ceea ce era odată și foarte aproape de show.

2711 vizualizari
25 ian. 2020 10:19

Poliția Locală Câmpina a depistat alți trei cai abandonați pe domeniul public. Animalele au fost duse în padocurile amenajate la baza de pe Strada Petrolistului

1 comentarii

Una dintre problemele cu care Poliția Locală Câmpina se confruntă frecvent în ultima vreme este cea a cailor abandonați pe domeniul public. După cum bine știți, am prezentat și noi astfel de cazuri, cu animale găsite în parcuri sau chiar pe străzi, alergând pe carosabil, printre mașini. Autoritățile locale au permis câmpinenilor, în anumite condiții, să dețină cabaline și chiar să circule cu căruțele prin unele zone ale localității, dar unii proprietari lasă animalele libere prin oraș, iar Poliția Locală trebuie să rezolve problema.

Alte stiri recente

1045 vizualizari
26 ian. 2020 10:02

Atleții câmpineni se pregătesc pentru competițiile oficiale

Sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de prof. Mihaela Marin, se pregătesc pentru competițiile oficiale din luna februarie și martie - Campionatele Naționale de Atletism în Sală. Și cum cea mai bună metodă de pregătire este tot cea în condiții de concurs, atleții câmpineni participă aproape la fiecare sfârșit de săptămână la diverse concursuri al căror rol este tocmai acela de a pregăti sportivii pentru viitoarele competiții oficiale.

2523 vizualizari
25 ian. 2020 09:45

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 25 ianuarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.