Festivitatea de deschidere a unui nou an de învățământ la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Școala Postliceală ”Louis Pasteur” funcționează de peste 20 de ani în municipiul Câmpina, pregătind asistenți medicali de medicină generală și asistenți medicali de farmacie. Luni, 9 septembrie, și la această instituție de învățământ, care funcționează de 12 ani în localul fostei școli generale din Cartierul Slobozia, a avut loc ceremonia de deschidere a unui nou an școlar.

Gazdele festivității au fost Elena Murariu - președintele Fundației AMUS (care a fondat și care administrează această instituție de învățământ), Ciprian Murariu – directorul general al asociației și profesor Melania Ciocodeică, directorul Școlii “Louis Pasteur”, directorul executiv Romulus Pietriceanu. S-au spus cuvinte frumoase, profesori și elevi, deopotrivă, dorindu-și un an școlar bun, cu rezultate deosebite. De asemenea, așa cum este tradiția acestei unități de învățământ, odată cu festivitatea de deschidere a noului an școlar a avut loc și festivitatea de premiere a celor mai buni elevi din anul școlar precedent. Iar premii au primit din partea diriginților atât elevii cu cele mai bune rezultate la învățătură, cât și elevii care au participat la diverse activități extracurriculare. La acest capitol al premierii trebuie să menționăm și un lucru deosebit, care scoate în evidență pasiunea unor tineri pentru meseria pe care și-au ales-o. Andreea Georgiana Costea (anul III specializarea asistent medicină generală) a obținut premiul I la școală, dar vara lui 2019 va rămâne pentru ea de neuitat și din alt punct de vedere – a devenit paramedic la Smurd. “Am muncit foarte mult, dar am reușit și pentru mine este o experianță extraordinară”, a spus Andreea în fața colegilor și profesorilor de la Amus și toți o consideră un exemplu demn de urmat.
”Bobocii” Școlii Sanitare Postliceale ”Louis Pasteur” sunt în număr de 45, la ambele specializări, ei bucurându-se de o atenție specială în prima zi de școală. În total, la școala câmpineană au început cursurile aproximativ 250 elevi.

3565 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Pietriceanu Romulus 13.09.2019 13:29 Directorul scolii postliceale "Louis Pasteur" Campina, Pietriceanu Romulus, multumeste Campina tv pentru participarea la deschiderea anului scolar 2019-2020. Va asteptam cu drag si la evenimentele viitoare!

Actualitate

1227 vizualizari
19 sept. 2019 12:49

Restricții de circulație pe Bulevardul Carol I și unele străzi adiacente în perioada Festivalului "Serbările Toamnei" Câmpina 2019

Primăria Câmpina anunță că de vineri, 20 septembrie, ora 17.30 și până luni, 23 septembrie, ora 7.00, vor fi instituite unele restricții în privința traficului rutier, cu ocazia desfășurării celei de-a XII-a ediții a Festivalului "Serbările Toamnei", eveniment care se va desfășura pe Bulevardul Carol I, în zona Parcului Trandafirilor (notariate).

1510 vizualizari
19 sept. 2019 12:27

O listă lungă de nereguli la modernizarea Parcului de la Soldat. Termenul de remediere - 23 octombrie 2019

Miercuri, 18 septembrie 2019, era programată recepția lucrărilor de modernizare a Parcului de la Soldat, adică a Parcului Regele Mihai I, denumirea oficială. Numai că, în lipsa dirigintelui de șantier, Sorin Alupoaie, care a anunțat că este bolnav, recepția s-a transformat într-o simplă inspecție la care au participat viceprimarul Adrian Pițigoi și mai mulți reprezentanți ai ADPP, precum și reprezentantul firmei constructoare – Construct Edil SRL Câmpineanca, județul Vrancea. Ce a rezultat în urma inspecției? O lista lungă de neconformități pe care constructorul va trebui să le remedieze până la 23 octombrie 2019.

Alte stiri recente

596 vizualizari
19 sept. 2019 18:47

Mai mult de jumătate dintre unitățile de învățământ din Prahova nu au paza asigurată

În județul Prahova există 630 unități de învățământ public: 62 licee, 260 școli gimnaziale și 308 grădinițe. Doar 48,4% din acestea au paza asigurată fie cu paznici angajați individual, fie cu societăți de protecție și pază. Dintre unitățile de învățământ la care există pază, 58,4% sunt în mediul urban, iar 31,6% sunt în mediul rural. Aceste informații au fost prezentate astăzi, la ședința Colegiului Prefectural al Județului Prahova, de către conducerea Inspectoratului Județean de Poliție.

2099 vizualizari
19 sept. 2019 16:31

Locuitorii din Melicești – Telega, permanent în alertă din cauza urșilor care le intră în gospodării și le ucid animalele

Locuitorii din satul Melicești, comuna Telega, sunt în stare de alertă maximă, după ce urșii le-au intrat în gospodării și le-au mâncat oile. Oamenii sunt speriați, mai ales că mulți dintre ei au copii care pleacă și vin de la școală, existând riscul ca urșii să le apară oricând în față.