CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Un nou derapaj verbal în plenul Consiliului Local Câmpina: ”Ce dracu, nu vorbim aceeași limbă?!”, i-a spus Andrei Duran lui Cosmin Raț

- Actualitate -

Un nou derapaj verbal în plenul Consiliului Local Câmpina: ”Ce dracu, nu vorbim aceeași limbă?!”, i-a spus Andrei Duran lui Cosmin Raț

Din păcate, și chiar o spunem cu mare tristețe, plenul Consiliului Local Câmpina a devenit un loc de "bălăcăreală" publică, unde solemnitatea este ultima grijă a celor mai mulți dintre aleșii locali, un loc departe de ceea ce ar trebuit să fie Legislativul unei localități care s-a mândrit - la un moment dat - cu cel mai mare număr de intelectuali raportat la mia de locuitori. O, tempora!

Acum, la ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina din 31 ianuarie 2024, consilierul Andrei Duran a avut un nou derapaj verbal. Și, din păcate, nu este prima oară când i se întâmplă acest lucru unuia dintre cei mai tineri membri ai Legislativului local.
Spre finalul ședinței, atunci când consilierul Cosmin Raț a deschis subiectul unui teren de pe Strada Mihail Kogălniceanu, din apropierea Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu”, fără să primească aprobarea președintelui de ședință, consilierul Andrei Duran l-a întrebat pe cel care a inițiat discuția: ”Al cui e terenul?” ”Nu știu și nici nu mă interesează”, i-a replicat Cosmin Raț. Andrei Duran și-a cerut scuze președintelui de ședință că a vorbit fără aprobarea sa, dar Cosmin Raț a continuat: ”Dacă știți dvs, spuneți! Sau de ce ați întrebat?”
Fără să se mai uite măcar spre președintele de ședință, Andrei Duran a replicat: ”Din curiozitate, domne'. Ce dracu, nu vorbim aceeași limbă?!”
Și asta s-a întâmplat la o ședință liniștită, fără subiecte fierbinți, care să justifice într-o minimă măsură nervozitatea unora dintre aleșii locali. Este trist pentru că, pe de o parte, din păcate, Andrei Duran nu este la primul său derapaj verbal în plenul ședințelor Consiliului Local, iar, pe de altă, parte, așa cum spuneam, este unul dintre cei mai tineri consilieri și un minim de respect față de un om mai în vârstă nu ți-ar permite să i te adresezi de această manieră. Mai ales că Andrei Duran nu este o persoană de la care să nu ai pretenții, ba chiar din contra. 
Cât despre solemnitatea ședințelor Consiliului Local, s-a pierdut demult...


07 Feb 2024 20:31 2228 vizualizari


Comentarii


  • 08.02.2024 12:19 Amelia Sigurca da, Liviu Briciu, Roxana Gheorghe, Costelus, etc. nu au “derapat”niciodata. Mie mi se pare ca “derapaj” este mai ales atunci cand minti cu nerusinare in plenul sedintei, arunci anatema asupra unor consilieri ca sa eviti de fapt adevaratul subiect al discutiei, vorbesti 10 minute si impui ca cel vizat sa iti raspunda in 2 minute ,provoci scandal doar ca sa abati atentia de la un subiect fierbinte care te dezavantajeaza, etc.
  • 07.02.2024 21:13 A.G Aveam pretenții de la dl Duran,tatăl ing respectabil la Acc,mama ing profesor la Petrol.Copilul de suflet a lui Tiseanu,dl Marian Nistor cate derapaje a avut,Zagan,Dna Albu,Marcu,Dragomir,și ex pot continua.Ei își varsă frustrările public în public,nefiind deranjați de nimeni.Si toți acești domni și doamne au studii superioare,cum obținute o altă discuție,nu trăiesc la privat pe minim pe economie,cuminți doar când ce rșesc voturi,atunci arată că le pasa,ce nu știu că la Campina ciolanul nu mai are carne.Tote aceste înțepării le arată adevărata față.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
768 vizualizari 20 May 2024 16:53 Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Poliția Municipală Câmpina are de astăzi un nou comandant. Este vorba despre comisar șef de poliție Alexandru Gabriel Vasile, împuternicit să conducă instituția de la Câmpina pe o perioadă de două luni, deci inclusiv în perioada alegerilor europarlamentare și locale.

citeste mai mult
1049 vizualizari 19 May 2024 09:14 Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

UPDATE, ora 9.26 - Incendiul a fost localizat și nu mai există pericolul de propagare.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că pompierii din cadrul Detașamentelor Sinaia și Câmpina intervin pentru stingerea unui incendiu la Secăria.

citeste mai mult
2039 vizualizari 17 May 2024 21:57 Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

La inițiativa consilierului local Marius Anghelescu, la sediul Primăriei municipiului Câmpina s-a discutat zilele trecute o propunere a unui nou regulament privind parcările rezidențiale din Câmpina.  Din rândurile consilierilor locali au mai fost prezenți Valentin Crețu, Cosmin Raț și Liviu Briciu, alături de mai mulți reprezentanți ai Primăriei.

citeste mai mult
1900 vizualizari 16 May 2024 20:38 Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Prezent astăzi la Ploiești, secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a confirmat faptul că la nivelul IJP se fac verificări în urma sesizării Asociației Câmpina Curată cu privire la numărul mare de vize de flotant acordate în municipiul Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV