CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Un nou derapaj verbal în plenul Consiliului Local Câmpina: ”Ce dracu, nu vorbim aceeași limbă?!”, i-a spus Andrei Duran lui Cosmin Raț

- Actualitate -

Un nou derapaj verbal în plenul Consiliului Local Câmpina: ”Ce dracu, nu vorbim aceeași limbă?!”, i-a spus Andrei Duran lui Cosmin Raț

Din păcate, și chiar o spunem cu mare tristețe, plenul Consiliului Local Câmpina a devenit un loc de "bălăcăreală" publică, unde solemnitatea este ultima grijă a celor mai mulți dintre aleșii locali, un loc departe de ceea ce ar trebuit să fie Legislativul unei localități care s-a mândrit - la un moment dat - cu cel mai mare număr de intelectuali raportat la mia de locuitori. O, tempora!

Acum, la ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina din 31 ianuarie 2024, consilierul Andrei Duran a avut un nou derapaj verbal. Și, din păcate, nu este prima oară când i se întâmplă acest lucru unuia dintre cei mai tineri membri ai Legislativului local.
Spre finalul ședinței, atunci când consilierul Cosmin Raț a deschis subiectul unui teren de pe Strada Mihail Kogălniceanu, din apropierea Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu”, fără să primească aprobarea președintelui de ședință, consilierul Andrei Duran l-a întrebat pe cel care a inițiat discuția: ”Al cui e terenul?” ”Nu știu și nici nu mă interesează”, i-a replicat Cosmin Raț. Andrei Duran și-a cerut scuze președintelui de ședință că a vorbit fără aprobarea sa, dar Cosmin Raț a continuat: ”Dacă știți dvs, spuneți! Sau de ce ați întrebat?”
Fără să se mai uite măcar spre președintele de ședință, Andrei Duran a replicat: ”Din curiozitate, domne'. Ce dracu, nu vorbim aceeași limbă?!”
Și asta s-a întâmplat la o ședință liniștită, fără subiecte fierbinți, care să justifice într-o minimă măsură nervozitatea unora dintre aleșii locali. Este trist pentru că, pe de o parte, din păcate, Andrei Duran nu este la primul său derapaj verbal în plenul ședințelor Consiliului Local, iar, pe de altă, parte, așa cum spuneam, este unul dintre cei mai tineri consilieri și un minim de respect față de un om mai în vârstă nu ți-ar permite să i te adresezi de această manieră. Mai ales că Andrei Duran nu este o persoană de la care să nu ai pretenții, ba chiar din contra. 
Cât despre solemnitatea ședințelor Consiliului Local, s-a pierdut demult...


07 Feb 2024 20:31 2194 vizualizari


Comentarii






  • 08.02.2024 12:19 Amelia Sigurca da, Liviu Briciu, Roxana Gheorghe, Costelus, etc. nu au “derapat”niciodata. Mie mi se pare ca “derapaj” este mai ales atunci cand minti cu nerusinare in plenul sedintei, arunci anatema asupra unor consilieri ca sa eviti de fapt adevaratul subiect al discutiei, vorbesti 10 minute si impui ca cel vizat sa iti raspunda in 2 minute ,provoci scandal doar ca sa abati atentia de la un subiect fierbinte care te dezavantajeaza, etc.
  • 07.02.2024 21:13 A.G Aveam pretenții de la dl Duran,tatăl ing respectabil la Acc,mama ing profesor la Petrol.Copilul de suflet a lui Tiseanu,dl Marian Nistor cate derapaje a avut,Zagan,Dna Albu,Marcu,Dragomir,și ex pot continua.Ei își varsă frustrările public în public,nefiind deranjați de nimeni.Si toți acești domni și doamne au studii superioare,cum obținute o altă discuție,nu trăiesc la privat pe minim pe economie,cuminți doar când ce rșesc voturi,atunci arată că le pasa,ce nu știu că la Campina ciolanul nu mai are carne.Tote aceste înțepării le arată adevărata față.
864 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
1949 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2164 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
2049 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV