CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

CS Câmpina cere de la bugetul local 200.000 lei pentru a promova. ”La câți bani se cheltuie în oraș, 200.000 lei nu e un capăt de țară” (Andrei Duran)

- Actualitate -

CS Câmpina cere de la bugetul local 200.000 lei pentru a promova. ”La câți bani se cheltuie în oraș, 200.000 lei nu e un capăt de țară” (Andrei Duran)

Ședința Consiliului Local Câmpina din 23 decembrie 2021 a fost foarte liniștită, disputele fiind lăsate deoparte, iar spiritul sărbătorilor părând a-i cuprinde pe aleșii locali. Totul s-a spulberat la ”Diverse”, atunci când s-a discutat solicitarea Clubului Sportiv Câmpina pentru un acord de principiu din partea Consiliului Local privind alocarea sumei de 200.000 lei pentru echipa de fotbal seniori a CSC-ului, care, după cum a afirmat președintele clubului, Adrian Stoican, dorește promovarea în Liga A.

În solicitarea sa, CS Câmpina a prezentat realitatea de la acest moment: ”Ne-am atins obiectivul de a obține un loc bun în clasament și anume locul 12 din 17 echipe, cheltuind o sumă de aproximativ 32.000 lei pentru turul campionatului”. Am căutat în arhive și nu am mai întâlnit niciun caz similar de o echipă care la jumătatea campionatului să fie pe locul 12, iar la final să promoveze. Sigur, pe teren, sportiv, nu prin alte tertipuri. Nici măcar pe vremea Victoriei sau a Scorniceștiului... În aceste condiții, CSC-ul cere de la bugetul local 200.000 lei pentru anul 2022, jumătate pentru returul actualei ediții de campionat, iar cealaltă jumătate pentru turul viitoarei ediții de campionat. Propunerea a fost însușită și de Comitetul Director al Clubului Sportiv Câmpina, în 10 decembrie.
Cea mai fermă susținere a propunerii CSC-ului a venit din partea consilierului Andrei Duran, care, printre altele, a spus că ”la câți bani se cheltuie în oraș, 200.000 lei nu e un capăt de țară”. (video)
La rândul său, consilierul Cosmin Raț a salutat asumarea responsabilității de către președintele Adrian Stoican a acestui obiectiv îndrăzneț.
Acum, consilierii și-au dat acordul de principiu solicitat, abținându-se de la vot doar Liviu Briciu (membru al Comitetului Director al CSC), Cosmin Raț și Aron Sabo.
Toate bune și frumoase, dar noi apreciem că o astfel de propunere trebuia să îmbrace o haină ceva mai serioasă, să nu lase impresia că este făcută pe genunchi, așa cum chiar Andrei Duran acuza în ședința precedentă un proiect mult mai bine argumentat. Adică, documentul înaintat Consiliului Local ar fi trebuit să detalieze cum s-au cheltuit cei 32.000 lei din turul campionatului, cum se intenționează cheltuirea celor 100.000 lei pentru retur și poate chiar o asumare mai seriosă a obiectivului. Spre exemplu, noi am considera fair-play ca în situația - nedorită de nimeni - de ratare a promovării, membrii Comitetului Director și președintele Adrian Stoican să-și dea demisia!


27 Dec 2021 10:00 6175 vizualizari



Comentarii






  • 27.12.2021 19:42 Catalin Sper că municipalitatea nu are angajați pe funcția de fotbalist profesionist. Aceștia nu aduc plusvaloare unei comunități.
  • 27.12.2021 18:59 Diss Cănd s-a înființat echipa primarul se lăuda că nu se vor cheltui bani de la bugetul orasului!!! Acum văd că vor bani mulți ca să promoveze , asta după ce sunt pe locul 12 .Dar vorba consilierului : are balta pește, ce domnul respectiv dă bani de la el?.Mai bine ați da banii grupelor de copii, acolo Opanschi face o treabă excelentă.În rest chestia cu demisia de onoare nu se poartă la politicienii romăni.
462 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2548 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2662 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1502 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV