Conducerea și angajații Spitalului Municipal Câmpina regretă dispariția medicului Maria Zaharia

Social (Categoria articolului)

Conducerea Spitalului Municipal Câmpina, cât și întreg colectivul de salariați ai instituției, își exprimă profundul regret în legătură cu decesul distinsei doamne doctor Maria Zaharia, un om deosebit, de o imaculată probitate morală și o înaltă competență profesională. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Medicul Maria Zaharia a încetat din viață miercuri seară, la vârsta de 73 de ani. A fost medic primar ATI aproximativ 40 de ani. A condus Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Câmpina din anul 1997 și până la pensionare, în 2014. A fost un adevărat pionier al asistenței sociale, fiind fondator al Asociației ”Iubiți copiii”, în anul 1993, organizație care s-a ocupat de creșterea și îngrijirea a peste o sută de copii, dar și de îngrijirea tinerelor mame, în cele trei case de tip familial construite.
Trupul neînsuflețit este depus la capela Bisericii "Sfântul Nicolae" din Cartierul Slobozia. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 26 noiembrie, la Cimitirul Bellu, din București.

4225 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Goga Daniela 24.11.2022 15:57 Sicriul cu trupul d-nei doctor Zaharia se afla la capela bisericii de la Slobozia pana sambata dimineata cand va pleca spre Bucuresti.A fost dorinta dansei sa faca acest ultim popas in comunitatea pe care a slujit-o cu credinta si respect.Imi amintesc cum venea la garda in timpul pandemiei in corset, pentru ca avea o ,vertebra rupta!D-zeu sa odihneasca acest suflet mare,care toata viata lui s-a daruit celorlalti!
  • David 25.11.2022 20:31 🙏Dumnezeu sa o odihneasca in pace! 🙏 Un suflet mare și minunat!✝️

Social

483 vizualizari
01 oct. 2023 16:40

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.

2238 vizualizari
28 sept. 2023 06:28

Deea State, o tânără scriitoare din Cornu, a pus bazele Editurii OrhiDeea și a revistei cu același nume

1 comentarii

"Ambiția mea este să ofer oricărui autor șansa de a-și publica volumul ca un profesionist, luptând în același timp împotriva analfabetismului. Visul unora trebuie să servească celor care au nevoie. Promovez autori români contemporani și promovez lectura ca pilon esențial în formarea oamenilor", spune Deea State.

Alte stiri recente

501 vizualizari
01 oct. 2023 17:18

Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Câmpina în avans

1 Octombrie este Ziua Persoanelor Vâstnice, iar la Câmpina aceasta a fost sărbătorită în avans, vineri, 29 septembrie, printr-un șir de evenimente găzduite de Casa Tineretului și organizate de CAR Pensionari Câmpina, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina.

276 vizualizari
01 oct. 2023 15:16

”Invitație la lectură”, atelier de creație la Școala ”Ion Câmpineanu” în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor

În cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor, Școala ”Ion Câmpineanu” a fost gazda unui atelier de creație intitulat ”Invitație la lectură”.