CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Conducerea și angajații Spitalului Municipal Câmpina regretă dispariția medicului Maria Zaharia

- Social -

Conducerea și angajații Spitalului Municipal Câmpina regretă dispariția medicului Maria Zaharia

Conducerea Spitalului Municipal Câmpina, cât și întreg colectivul de salariați ai instituției, își exprimă profundul regret în legătură cu decesul distinsei doamne doctor Maria Zaharia, un om deosebit, de o imaculată probitate morală și o înaltă competență profesională. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Medicul Maria Zaharia a încetat din viață miercuri seară, la vârsta de 73 de ani. A fost medic primar ATI aproximativ 40 de ani. A condus Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Câmpina din anul 1997 și până la pensionare, în 2014. A fost un adevărat pionier al asistenței sociale, fiind fondator al Asociației ”Iubiți copiii”, în anul 1993, organizație care s-a ocupat de creșterea și îngrijirea a peste o sută de copii, dar și de îngrijirea tinerelor mame, în cele trei case de tip familial construite.
Trupul neînsuflețit este depus la capela Bisericii "Sfântul Nicolae" din Cartierul Slobozia. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 26 noiembrie, la Cimitirul Bellu, din București.


24 Nov 2022 12:56 4425 vizualizari


Comentarii


  • 25.11.2022 20:31 David 🙏Dumnezeu sa o odihneasca in pace! 🙏 Un suflet mare și minunat!✝️
  • 24.11.2022 15:57 Goga Daniela Sicriul cu trupul d-nei doctor Zaharia se afla la capela bisericii de la Slobozia pana sambata dimineata cand va pleca spre Bucuresti.A fost dorinta dansei sa faca acest ultim popas in comunitatea pe care a slujit-o cu credinta si respect.Imi amintesc cum venea la garda in timpul pandemiei in corset, pentru ca avea o ,vertebra rupta!D-zeu sa odihneasca acest suflet mare,care toata viata lui s-a daruit celorlalti!
319 vizualizari 20 Jun 2024 21:54 Ceremonie de absolvire la Școala Sanitară Postliceală ”Dr. Dinu” din Câmpina

Ceremonie de absolvire la Școala Sanitară Postliceală ”Dr. Dinu” din Câmpina

Pe scena Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina a avut loc joi, la orele prânzului, ceremonia de absolvire a unei noi promoții a Școlii Sanitare Postliceale ”Dr. Dinu”.

citeste mai mult
1329 vizualizari 18 Jun 2024 23:26 Premierea olimpicilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Premierea olimpicilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

La inițiativa Asociației Părinților Elevilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina, marți, 18 iunie 2024, a avut loc premierea olimpicilor din această instituție de învățământ.

citeste mai mult
1862 vizualizari 17 Jun 2024 10:28 Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere de Rusalii, la Câmpina, Breaza, Secăria, Telega, Băicoi și Comarnic

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere de Rusalii, la Câmpina, Breaza, Secăria, Telega, Băicoi și Comarnic

Operatorul de salubritate Floricon Salub anunță unele modificări în programul de ridicare a gunoiului menajer și reciclabil de la populație pe 24 iunie 2024 (a doua zi de Rusalii), zi stabilită prin lege ca fiind nelucrătoare.

citeste mai mult
3106 vizualizari 15 Jun 2024 23:47 Accident în Câmpina, pe Calea Doftanei. Un autoturism a intrat într-un stâlp

Accident în Câmpina, pe Calea Doftanei. Un autoturism a intrat într-un stâlp

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Câmpina au intervenit, sâmbătă seara, pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor, descarcerarea și acordarea asistenței medicale de urgență în cazul producerii unui accident rutier în municipiul Câmpina, pe Calea Doftanei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV