Conducerea și angajații Spitalului Municipal Câmpina regretă dispariția medicului Maria Zaharia

Social (Categoria articolului)

Conducerea Spitalului Municipal Câmpina, cât și întreg colectivul de salariați ai instituției, își exprimă profundul regret în legătură cu decesul distinsei doamne doctor Maria Zaharia, un om deosebit, de o imaculată probitate morală și o înaltă competență profesională. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Medicul Maria Zaharia a încetat din viață miercuri seară, la vârsta de 73 de ani. A fost medic primar ATI aproximativ 40 de ani. A condus Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Câmpina din anul 1997 și până la pensionare, în 2014. A fost un adevărat pionier al asistenței sociale, fiind fondator al Asociației ”Iubiți copiii”, în anul 1993, organizație care s-a ocupat de creșterea și îngrijirea a peste o sută de copii, dar și de îngrijirea tinerelor mame, în cele trei case de tip familial construite.
Trupul neînsuflețit este depus la capela Bisericii "Sfântul Nicolae" din Cartierul Slobozia. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 26 noiembrie, la Cimitirul Bellu, din București.

3628 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Goga Daniela 24.11.2022 15:57 Sicriul cu trupul d-nei doctor Zaharia se afla la capela bisericii de la Slobozia pana sambata dimineata cand va pleca spre Bucuresti.A fost dorinta dansei sa faca acest ultim popas in comunitatea pe care a slujit-o cu credinta si respect.Imi amintesc cum venea la garda in timpul pandemiei in corset, pentru ca avea o ,vertebra rupta!D-zeu sa odihneasca acest suflet mare,care toata viata lui s-a daruit celorlalti!
  • David 25.11.2022 20:31 🙏Dumnezeu sa o odihneasca in pace! 🙏 Un suflet mare și minunat!✝️

Social

2288 vizualizari
02 dec. 2022 09:37

Un nou proiect Erasmus+ derulat de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”

Vă informam în urmă cu câteva zile despre un proiect Erasmus+ coordonat de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”Împreună, dincolo de diferențe”. Ei bine, acest proiect nu este singurul la care participă școala câmpineană, un alt proiect aflat în derulare fiind intitulat ”All different, all equal” (Toți diferiți, toți egali).

2628 vizualizari
02 dec. 2022 08:53

La Câmpina a apărut un grup de tratare a dependențelor

De puțin timp, la Câmpina a apărut un grup în cadrul căruia se discută despre dependențele de orice fel, cea mai obișnuită fiind dependența de acool, dar se discută și despre dependența de droguri sau de jocuri de noroc.

Alte stiri recente

383 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

969 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.