CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Ștefan Gagiu a adus încă două medalii pentru atletismul câmpinean la Naționalele pentru juniori III de la Bacău

- Sport -

Ștefan Gagiu a adus încă două medalii pentru atletismul câmpinean la Naționalele pentru juniori III de la Bacău

Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 ani, juniori III, a continuat duminică, 14 martie, la Bacău. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina (coordonator prof. Mihaela Marin) a fost prezent și în a doua zi a întrecerilor, după ce în prima zi obținuse deja trei medalii (una de aur și două de argint). Ștefan Gagiu a adus alte două medalii pentru Câmpina - argint la săritura în lungime și bronz la 60m garduri.

Astfel, în a doua zi a competiției, sportivii câmpineni de la CSS ”Constantin Istrati” au participat la următoarele probe:
săritura în lungime, masculin - Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran) - locul 2, 6,45m; Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) - nu s-a calificat în finală;
60m garduri, masculin - Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran), locul 3, 8,97s, după ce obținuse în calificări al patrulea timp, 8,99s;
60m garduri, feminin - Patricia Mocanu (antrenor Jenica Bran), locul 9, a ratat calificarea în finală, fiind prima sub linie, cu 10,11s.
În urma acestor rezultate, CSS ”Constantin Istrati” Câmpina a obținut la Bacău, la finalele Naționalelor pentru juniori III, cinci medalii - una de aur, trei de argint și una de bronz.
Felicitări, tuturor!

Citiți și Rezultate foarte bune ale atleților de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina la finalele Campionatului Național under 16


14 Mar 2021 13:15 3851 vizualizari


Comentarii


380 vizualizari 21 Jul 2024 22:56 Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Sportivul câmpinean Ștefan Gagiu, antrenat de Jenica Bran și legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, a concurat în ultima zi a Campionatului Național de Atletism sub 23 ani, de la Craiova, în proba de săritura în lungime.

citeste mai mult
529 vizualizari 21 Jul 2024 22:33 Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) și Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin), au participat zilele trecute în Slovacia, la Banska Bystrica, la Campionatul European de Atletism pentru sportivi sub 18 ani.

citeste mai mult
563 vizualizari 21 Jul 2024 17:22 Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Sportul Câmpina a disputat duminică dimineață un meci amical în compania unei formații din campionatul județului Dâmbovița, CSC Valea Lungă.

citeste mai mult
818 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV