Ștefan Gagiu a adus încă două medalii pentru atletismul câmpinean la Naționalele pentru juniori III de la Bacău

Sport (Categoria articolului)

Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 ani, juniori III, a continuat duminică, 14 martie, la Bacău. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina (coordonator prof. Mihaela Marin) a fost prezent și în a doua zi a întrecerilor, după ce în prima zi obținuse deja trei medalii (una de aur și două de argint). Ștefan Gagiu a adus alte două medalii pentru Câmpina - argint la săritura în lungime și bronz la 60m garduri.

Astfel, în a doua zi a competiției, sportivii câmpineni de la CSS ”Constantin Istrati” au participat la următoarele probe:
săritura în lungime, masculin - Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran) - locul 2, 6,45m; Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) - nu s-a calificat în finală;
60m garduri, masculin - Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran), locul 3, 8,97s, după ce obținuse în calificări al patrulea timp, 8,99s;
60m garduri, feminin - Patricia Mocanu (antrenor Jenica Bran), locul 9, a ratat calificarea în finală, fiind prima sub linie, cu 10,11s.
În urma acestor rezultate, CSS ”Constantin Istrati” Câmpina a obținut la Bacău, la finalele Naționalelor pentru juniori III, cinci medalii - una de aur, trei de argint și una de bronz.
Felicitări, tuturor!

Citiți și Rezultate foarte bune ale atleților de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina la finalele Campionatului Național under 16

3361 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1930 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2748 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

Alte stiri recente

334 vizualizari
29 iun. 2022 11:10

Societate comercială cu sediul în Câmpina angajează ECONOMIST / CONTABIL

Societate comercială cu sediul în Câmpina (telefon 0244.375.277; fax 0244.373.077) angajează economist / contabil.

228 vizualizari
29 iun. 2022 09:08

Un modul de prim-ajutor a fost amplasat în centrul Câmpinei, în pasajul de la ceas, funcțional în perioadele caniculare

Având în vedere temperaturile ridicate anunțate pentru aceste zile și la Câmpina și având în vedere faptul că pentru întreaga lună iulie s-au anunțat fenomene extreme (caniculă, alternând cu vijelii și ploi torențiale), Primăria municipiului a instalat în Pasajul de la Ceas un modul de prim-ajutor. Trecătorii se pot opri aici pentru a se răcori și odihni puțin, pentru a bea apă sau pentru a cere ajutor în cazul în care nu se simt bine.