CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

32.000 lei, amenda aplicată de comisarii de la Protecția Consumatorului Primăriei Câmpina pentru neregulile la locurile de joacă

- Actualitate -

32.000 lei, amenda aplicată de comisarii de la Protecția Consumatorului Primăriei Câmpina pentru neregulile la locurile de joacă

Vă informam vineri, 15 decembrie, chiar în ziua controlului comisarilor de la Protecția Comsumatorului, de neregulile constatate la locurile de joacă administrate de municipalitate, care au dus la închiderea mai multor locuri de joacă.

Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor au transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Prahova au desfăşurat, în cadrul Comandamentului de iarnă 2023, o serie de acţiuni de control la locurile de joacă pentru copii din Câmpina, administrate de municipalitate. Abaterile constatate au fost: folosirea unui covor antitraumă deteriorat; utilizarea unor echipamente de joacă deteriorate: scaune ale leagănelor pentru copii rupte, sisteme de prindere a echipamentelor ruginite, tobogan cu podea ruptă, vopsea exfoliată, pete de rugină, sisteme de prindere nealiniate, cu spaţiu între elemente, prezentând pericol de accidentare; lipsa informărilor cu privire la grupa de vârstă si greutatea acceptată pentru folosirea echipamentelor; utilizarea unor echipamente de agrement-fitness fără capace de protecţie la sistemul de prindere-susţinere; folosirea unor leagăne cu stâlpi de susţinere din lemn, deteriorate, cu partea de prindere la sol ruptă, cu holşurub ieşit. 
În urma neregulilor constatate, comisarii CJPC Prahova au aplicat municipalităţii două amenzi în valoare totală de 32.000 de lei şi a fost luată măsura interzicerii utilizării echipamentelor cu deficienţe, până la remedierea acestora.


19 Dec 2023 19:16 1676 vizualizari


Comentarii






  • 20.12.2023 18:10 Ionut Normal ca vom plati noi, contribuabilii, aceasta amenda. Credeti ca angajatii primariei sunt trasi la raspundere pentru ceva? ... Doamne fereste!!! Greselile lor se platesc din banii nostri. ..... Aduceti-va aminte de tot tam-tamul cu demisia lui Nistor de la piata, prejudiciul ala de 60000 lei, contabila vinovata pusa sefa pietei, suma platita din banii contribuabililor si primarul fericit ca a scapat de Nistor. Concluzia: vinovatul prejudiciului ocupa in continuare un post de conducere platit din bani publici, consilierii locali sufera de amnezie si primarul este fericit ca totul s-a uitat.... Uite prejudiciul, nu mai e prejudiciul!
  • 20.12.2023 13:59 diss Nu primăria Cămpina va plăti această amendă ci contribuabilii cămpineni.”Felicitări” primarului și consilierilor locali.
  • 20.12.2023 13:41 diss ”Felicitările” noastre administrației cămpinene care ( re) dovedește câ este cea mai slabă, ever.La fel ca în toată România, vezi ultimul caz de la ungurii din Odorhei, politicienii nu dau doi bani pe sau pentru copiii țări.Iar într-un profund dispreț, între douâ excursii de lux, Iohanis transmite condoleanțe. Rușine, Rușine, Rușine!În orice țară civilizată toți cei vinovați ( primar, șef consiliu județean, ministrul învățământului, prim ministru, director ,inspector școlar...) își dădeau demisia oar apoi erau anchetați.Nu și în România care rămâne cea mai săracă și coruptă țară din UE și nu numai.
1426 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
1275 vizualizari 30 Apr 2024 18:08 Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Societatea care asigură transportul public local de persoane în municipiul Câmpina ne-a transmis programul curselor locale în ziua de 1 Mai, precum și în prima și a doua zi de Paște, respectiv, 5 și 6 mai 2024.

citeste mai mult
1836 vizualizari 30 Apr 2024 17:45 Imagini spectaculoase. Avarie majoră la o conductă de alimentare cu apă de pe malul râului Doftana

Imagini spectaculoase. Avarie majoră la o conductă de alimentare cu apă de pe malul râului Doftana

În urmă cu puțin timp, pe malul râului Doftana, în zona localității Câmpina, în apropierea fostei rampe de gunoi, pur și simplu din pământ a erupt apă. Imaginile sunt spectaculoase, dar arată o situație foarte gravă.

citeste mai mult
962 vizualizari 29 Apr 2024 08:08 Secția de votare de la cantina Electroutilaj a fost mutată la Grădinița nr. 3 din Broaște

Secția de votare de la cantina Electroutilaj a fost mutată la Grădinița nr. 3 din Broaște

În perspectiva alegerilor locale și europarlamentare din 9 iunie, la Câmpina a fost modificată locația uneia dintre secțiile de votare. Este vorba de secția de la Cantina Electroutilaj, din Strada Bobâlna, care va fi mutată la Grădinița nr. 3, din Calea Doftanei, zona Broaște (foto).

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV