CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Protecția Consumatorului a închis mai multe locuri de joacă din Câmpina

- Actualitate -

Protecția Consumatorului a închis mai multe locuri de joacă din Câmpina

Comisarii de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului și-au continuat și vineri, 15 decembrie, raidurile prin Câmpina, după ce zilele trecute verificaseră transportul public, luând chiar măsuri drastice. De această dată, printre altele, au verificat mai multe locuri de joacă din municipiu, aflate în administrarea Primăriei Câmpina și în responsabilitatea viceprimarului Liviu Dumitrache.

Comisarii de la Protecția Consumatorului au decis închiderea mai multor locuri de joacă din Câmpina, printre care cel de pe Strada Mioriței, din Cartierul Slobozia (foto) și cel de pe Bulevardul Culturii. Deficiențele constatate nu par foarte grave, dar cumulul mai multor factori i-a determinat pe comisarii de la Protecția Consumatorului să decidă închiderea temporară a acestora până la remedierea deficiențelor constatate.


15 Dec 2023 21:04 3541 vizualizari


Comentarii


  • 15.12.2023 22:07 Florea Constantin Și ce a mai făcut OPC ?chiar am curiozitatea ....nu am mai auzit de ei pana ieri .au închis o firmă la comandă politica. Ce va urma ?un pic prin spitale ? service auto ?aaaa nuuuuu acolo e NUP .MARȘ mă .(citat).
Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
142 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de apă în localitățile unde stocruile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste lcoalități se numără și comuna Poiana Câmpina, cu satul Bobolia.

citeste mai mult
189 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1027 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1754 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV