Componența comisiilor de specialitate ale Consiliului Local Câmpina în mandatul 2020 - 2024

Actualitate (Categoria articolului)

În ședința extraordinară a Consiliului Local din 13 noiembrie, după depunerea jurământului de către cinci noi consilieri locali, s-a trecut la reorganizarea comisiilor de specialitate, stabilite provizoriu la constituirea Consiliului Local, după alegerile locale din 27 septembrie.

Negocierile s-au desfășurat într-o pauză a ședinței exraordinare a Consiliului Local și în ciuda faptului că sunt reprezentanți a nu mai puțin de opt formațiuni politice și un independent, lucrurile s-au pus cap la cap destul de repede. Mai multe discuții au fost în interiorul comisiilor pentru stabilirea președinților, în cazul Comisiei de Cultură și a Comisiei de Urbanism fiind nevoie de alegeri prin vot. În cele din urmă, componența comisiilor de specialitate ale Consiliului Local Câmpina pentru mandatul 2020 - 2024 este următoarea:
Comisia Buget, finanțe, programe finanțare europeană, administrarea domeniului public și privat și agricultură
Bogdan Ene - președinte, Costel Filip - secretar, Roxana Gheorghe, Cosmin Raț, Florin Marcu - membri.
Comisia Administrație publică locală, juridic, relații cu publicul, servicii și comerț, muncă și probleme sociale, spațiu locativ, drepturile omului și problemele minorităților, pază și ordine, protecție civilă, familie și protecție copii
Adina Gârbăcică - președinte, Liviu Dumitrache - secretar, Livia Lupu, Aron Sabo, Cezar Grama - membri.
Comisia Amenajarea teritoriului, urbanism, ecologie și protecția mediului
Valentin Crețu - președinte, Viorica Vane - secretar, Cezar Grama, Marius Anghelescu, Horațiu Zăgan - membri.
Comisia Sănătate, cultură, învățământ, culte și tineret, sport și turism
Liviu Briciu - președinte, Florin Marcu - secretar, Dan Nica, Andrei Duran, Liviu Davidescu - membri.
Singura modificare convenită înre consilieri și asumată de liderul grupului Partidului Verde a fost de înlocuire a lui Cezar Grama cu Noemi Ionescu, în Comisia de Administrație publică locală, după ce aceasta din urmă va fi validată de instanță și va ocupa postul rămas vacant în urma demisiei Feliciei Olteanu.

4721 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

0 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

116 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.

Alte stiri recente

522 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.

630 vizualizari
25 feb. 2024 15:38

Cupa României, faza județeană, turul al II-lea. CS Scorțeni Mislea - Sportul Câmpina 1-3

După ce în primul tur al fazei județene a Cupei României a trecut cu 1-0, pe teren propriu de CS Șotrile, Sportul Câmpina a jucat duminică, 25 februarie, în turul secund, în deplasare, la Mislea, cu formația CS Scorțeni Mislea.