Fostul primar al Câmpinei, Remus Romulus Micu, a încetat din viață la 86 de ani

Social (Categoria articolului)

UPDATE - Trupul neînsuflețit va fi depus joi după-amiază la Biserica "Sfânta Treime" (de la piață). Înmormântarea va avea loc sâmbătă, de la ora 12.30.

Fostul primar al municipiului Câmpina în perioada 1996-2000, Remus Romulus Micu, a încetat din viață astăzi, 18 septembrie 2019, cu aproape trei luni înainte să împlinească 86 de ani. Primar, apoi consilier local în perioada 2000-2004 și "Cetățean de onoare al Câmpinei", titlu acordat în anul 2011, Remus Romulus Micu a fost unul dintre oamenii care s-au identificat cu istoria post-decembristă a Câmpinei. A iubit și respectat Câmpina până în ultima sa clipă. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Ultimii ani au fost grei pentru fostul primar al Câmpinei. A resimțit șocul pierderii soției, iar din acel moment viața sa a stat sub semnul suferinței sufletești și fizice. În ianuarie 2011 a primit titlul de "Cetățean de onoare al Câmpinei", iar la ceremonia de atunci, în plenul Consiliului Local, vizibil emoționat, cu lacrimi în ochi, a mulțumit câmpinenilor pentru încredere și a spus: "Când am devenit primar, veneam în administrație de la conducerea unei societăți cu mii de angajați - Întreprinderea de Exploatare Forestieră. Ca primar cred că am făcut câteva lucruri bune pentru oraș, pentru că asta am dorit, să las ceva bun în urma mea..."

8309 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1598 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

801 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

1195 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

842 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.