În raportul privind activitatea din 2017, Poliţia Locală Câmpina se plânge de „colaborarea greoaie cu celelalte compartimente din cadrul Primăriei”

Actualitate (Categoria articolului)

În cadrul ședinței din 22 martie a Consiliului Local Câmpina va fi prezentat și raportul de activitate al Poliției Locale pentru anul 2017, raport întocmit de directorul executiv Marius Vișan și aprobat de primarul Horia Tiseanu în subordinea căruia se află această instituție. Raportul are nouă pagini și cuprinde acțiunile desfășurate de polițiștii locali anul trecut, infracțiunile constatate și sancțiunile aplicate.

Printre numeroasele date statistice prezentate, raportul include şi o analiză SWOT, care identifică punctele tari, punctele slabe, oportunităţile şi ameninţările din activitatea Poliţiei Locale Câmpina. Ne-a atras atenția în mod deosebit unul dintre punctele slabe menționate aici: colaborarea greoaie cu celelalte compartimente din cadrul Primăriei. Ar fi foarte interesant dacă în plenul Consiliului Local, acolo unde va fi prezentat acest raport, directorul Poliției Locale, Marius Vişan, va detalia acest subiect, dacă va da și exemple concrete și dacă primarul Horia Tiseanu, care a aprobat acest raport, deci este de acord cu el, va menționa ce măsuri a luat împotriva angajaţilor din Primăria Câmpina, care „au colaborat greoi cu Poliţia Locală” şi au creat această vulnerabilitatea în activitaea unei instituţii importante.
De asemenea, nu putem să nu remarcăm că una dintre „ameninţările” identificate de autorul raportului de activitate la adresa Poliţiei Locale este „tendinţa societăţii civile şi a mass-media de a responsabiliza Poliţia Locală pentru aspecte sociale negative ce ţin de alte instituţii”. Oameni răi, ăştia din societatea civilă şi din mass-media!

4208 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marian 19.03.2018 09:41 Acum este rândul dumneavoastră să citiți doar ce vă interesează. La amenințări scrie „aspecte sociale negative ce ţin de alte instituţii”. Adică li se pun în cârcă lucruri ce țin de alte instituții și care trebuie rezolvate de acele instituții. Dar pentru că la Primăria Câmpina se cultivă lenea și se practică fuga de responsabilitate este mai ușor să dai vina pentru tot pe ..... Poliția Locală . Poliția Națională, că este mai de soi, fuge de anumite responsabilități și le lasă tot la Locală. Și tot așa. Cam acesta era sensul, oameni buni!
  • Admin 19.03.2018 10:04 De fapt, noi am citit tot și am publicat facsimilele tocmai pentru a fi citite și de alții. Am dorit să scoatem în evidență ceea ce am scris în titlu, în primul rând pentru că am considerat că e un lucru grav. O instituție aflată în subordinea primarului se plânge de colaborarea greoaie cu celelalte compartimente ale Primăriei. Păi dacă în acest caz este așa, cetățeanul de pe stradă ce ar putea să mai facă, să mai spună? Știm cu toții că mulți locuitori se plâng de Primăria Câmpina și degeaba. Dar dacă și o instituție publică precum Poliția Locală ajunge să aibă nemulțumiri de același gen, păi atunci nu este clar că Primăria are o problemă?
  • Mihai 19.03.2018 13:07 Interesant ar fi sa se cunoasca compartimentul care a colaborat greu cu Politia Locala, numele functionarilor publici si cum s-a facut angajarea acestora,respectiv promovarea sefului.Daca nu au habar de nimic,ce pretentii sa aveti de colaborare?Cum au fost respectate criteriile de selectie?Lucrati cu cine s-a dorit!

Actualitate

289 vizualizari
05 iun. 2023 10:06

Accident grav pe o șosea din Prahova. Un băiat de 18 ani a murit, iar șoferul de 24 ani a ajuns în arest

Noaptea trecută, în jurul orei 23.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre faptul că pe DJ 101 F, în comuna Ciupelnița s-ar fi produs un accident rutier cu victimă. 

1146 vizualizari
04 iun. 2023 21:23

Gest incalificabil al viceprimarului Dumitrache. Ar trebui să-și dea demisia sau să fie demis?

2 comentarii

În administrația câmpineană, probabil, ca peste tot în țara aceasta, se întâmplă și lucruri... nefirești, ca să nu fim mai duri. Ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută cu viceprimarul Liviu Dumitrache a întrecut, însă, orice măsură! Culmea, nimeni din Consiliul Local sau din cadrul Primăriei Câmpina nici măcar nu l-a deranjat cu vreo întrebare, într-o situație în care onorant ar fi fost să demisioneze. Iar dacă nu are onoare, să fie demis!

Alte stiri recente

176 vizualizari
05 iun. 2023 08:21

Trei atleți câmpineni medaliați la Campionatele Internaționale ale României

La finele săptămânii trecute, la București, a avut loc ediția a 68-a a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României, comptiție la startul căreia s-au aflat și cinci sportivi câmpineni, chiar dacă - din păcate - din motive despre care am mai vorbit, nu toți mai reprezintă vreun club câmpinean. Cu toate acestea, ei sunt tot câmpineni și poate că ar fi trebuit găsite resursele necesare pentru a ne mândri și oficial cu ei.

1448 vizualizari
04 iun. 2023 19:28

Cinci clasări pe podium pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, la Naționale, categoriile sub 16 și sub 18 ani

Pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter” din București au avut loc, sâmbătă și duminică, etape ale Campionatului Național de Atletism pentru categoriile sub 16 și sub 18 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, a obținut cinci clasări pe podium, demonstrând încă odată valoarea pregătirii care se realizează la Câmpina.