CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

În raportul privind activitatea din 2017, Poliţia Locală Câmpina se plânge de „colaborarea greoaie cu celelalte compartimente din cadrul Primăriei”

- Actualitate -

În raportul privind activitatea din 2017, Poliţia Locală Câmpina se plânge de „colaborarea greoaie cu celelalte compartimente din cadrul Primăriei”

În cadrul ședinței din 22 martie a Consiliului Local Câmpina va fi prezentat și raportul de activitate al Poliției Locale pentru anul 2017, raport întocmit de directorul executiv Marius Vișan și aprobat de primarul Horia Tiseanu în subordinea căruia se află această instituție. Raportul are nouă pagini și cuprinde acțiunile desfășurate de polițiștii locali anul trecut, infracțiunile constatate și sancțiunile aplicate.

Printre numeroasele date statistice prezentate, raportul include şi o analiză SWOT, care identifică punctele tari, punctele slabe, oportunităţile şi ameninţările din activitatea Poliţiei Locale Câmpina. Ne-a atras atenția în mod deosebit unul dintre punctele slabe menționate aici: colaborarea greoaie cu celelalte compartimente din cadrul Primăriei. Ar fi foarte interesant dacă în plenul Consiliului Local, acolo unde va fi prezentat acest raport, directorul Poliției Locale, Marius Vişan, va detalia acest subiect, dacă va da și exemple concrete și dacă primarul Horia Tiseanu, care a aprobat acest raport, deci este de acord cu el, va menționa ce măsuri a luat împotriva angajaţilor din Primăria Câmpina, care „au colaborat greoi cu Poliţia Locală” şi au creat această vulnerabilitatea în activitaea unei instituţii importante.
De asemenea, nu putem să nu remarcăm că una dintre „ameninţările” identificate de autorul raportului de activitate la adresa Poliţiei Locale este „tendinţa societăţii civile şi a mass-media de a responsabiliza Poliţia Locală pentru aspecte sociale negative ce ţin de alte instituţii”. Oameni răi, ăştia din societatea civilă şi din mass-media!


18 Mar 2018 18:39 4328 vizualizari



Comentarii






  • 19.03.2018 13:07 Mihai Interesant ar fi sa se cunoasca compartimentul care a colaborat greu cu Politia Locala, numele functionarilor publici si cum s-a facut angajarea acestora,respectiv promovarea sefului.Daca nu au habar de nimic,ce pretentii sa aveti de colaborare?Cum au fost respectate criteriile de selectie?Lucrati cu cine s-a dorit!
  • 19.03.2018 10:04 Admin De fapt, noi am citit tot și am publicat facsimilele tocmai pentru a fi citite și de alții. Am dorit să scoatem în evidență ceea ce am scris în titlu, în primul rând pentru că am considerat că e un lucru grav. O instituție aflată în subordinea primarului se plânge de colaborarea greoaie cu celelalte compartimente ale Primăriei. Păi dacă în acest caz este așa, cetățeanul de pe stradă ce ar putea să mai facă, să mai spună? Știm cu toții că mulți locuitori se plâng de Primăria Câmpina și degeaba. Dar dacă și o instituție publică precum Poliția Locală ajunge să aibă nemulțumiri de același gen, păi atunci nu este clar că Primăria are o problemă?
  • 19.03.2018 09:41 Marian Acum este rândul dumneavoastră să citiți doar ce vă interesează. La amenințări scrie „aspecte sociale negative ce ţin de alte instituţii”. Adică li se pun în cârcă lucruri ce țin de alte instituții și care trebuie rezolvate de acele instituții. Dar pentru că la Primăria Câmpina se cultivă lenea și se practică fuga de responsabilitate este mai ușor să dai vina pentru tot pe ..... Poliția Locală . Poliția Națională, că este mai de soi, fuge de anumite responsabilități și le lasă tot la Locală. Și tot așa. Cam acesta era sensul, oameni buni!
430 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2541 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2651 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1495 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV