Un nou episod din serialul "Distrugătorii din Câmpina". De această dată, "victima" este locul de joacă din Cartierul Erupției

Social (Categoria articolului)

V-am prezentat în ultima vreme locuri de joacă distruse de... nu se știe cine. Bănci, leagăne și balansoare rupte, tobogane sparte, carusele deteriorate. În Turnătorie, în Slobozia, pe Bulevardul Culturii, acum și la locul de joacă din Cartierul Erupției.

Câmpina are o mare problemă la capitolul distrugerii de bunuri de pe domeniul public. Am scris și am tot scris despre coșuri de gunoi, bănci, gărdulețe, stâlpișori, chiar și indicatoare stradale care au căzut pradă nervilor, prostiei, nesimțirii unor persoane pentru care nu contează că toate aceste bunuri aparțin orașului și sunt plătite de noi toți. Au fost puține cazurile în care contravenienții au fost prinși. Și chiar dacă sunt prinși și cercetați penal pentru distrugerea de bunuri de pe domeniul public, nu se ajunge în instanță pentru un prejudiciu de câteva zeci de lei.
La locurile de joacă, situația este mult mai gravă, pentru că aici vin copii mici, iar ei sunt expuși unui pericol real cu aceste echipamente de joacă deteriorate. Poate că ar trebui montate camere video în toate locurile de joacă și parcurile din municipiu. Dar un sistem video performant, nu unul pus doar așa, de ochii lumii.

3547 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Andy 25.07.2018 14:41 Parcul Progresului e si el vai si amar...Pentru modestul orasel Campina sunt destule parcuri.Ce planuri mai are Pitigoi-cumpara pe colt de la Rafinarie ,apoi sa demoleze sa faca parc la Racitor? Inca odata se adevereste ca cele 2 politii ineficiente.Bugetari platiti cu mii de roni sa arda gazul... detectivii nu au atributia asta sa pazeasca,ca politaii se dau cu masinutele si stau la panda cu radarul.Toate chestiile astea se intampla la lasarea noptii pana cel tarziu dimineata la 7 si in weekend.Cei care au fost prinsi luati in vizor si cei care vin de la chefuri in zori.Dar ce pretentii avem daca insusi politaii stau la baute in masina dupa blocuri.

Social

2796 vizualizari
12 apr. 2024 21:29

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

1739 vizualizari
07 apr. 2024 22:10

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminică, 7 aprilie, în a doua duminică a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina.

Alte stiri recente

187 vizualizari
16 apr. 2024 11:08

Anunț public. Asociațiile și fundațiile din Câmpina pot depune cereri pentru obținerea de finanțare în baza Legii 350/2005

Informații generale privind autoritatea contractantă: Municipiul Câmpina, cu sediul în Bd. Culturii, nr. 18, Câmpina, județul Prahova, tel. 0244/ 337454, fax 0244/371458, e-mail: web@primariacampina.ro, cod fiscal 2843272.

357 vizualizari
16 apr. 2024 10:58

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), campion european la karate SKDUN

La Debrecen, în Ungaria, s-au desfășurat, în perioada 12-14 aprilie 2024, Campionatul European de Karate SKDUN și Cupa Europei SKDUN. Din lotul național al României, prezent la Debrecen, au făcut parte și doi sportivi câmpineni, de la Clubul AIKO. Este vorba despre Rareș Hodoiu și Alexandru Petre, iar rezultatele lor sunt excepționale la o competiție de un asemenea nivel.