Grevă spontană la ANAF - Direcția de Finanțe Câmpina. Nu se lucrează cu publicul

Actualitate (Categoria articolului)

Angajații Direcției Generale a Finanțelor Publice și ai Trezoreriei din Câmpina au intrat în această dimineață în grevă spontană, alăturându-se astfel protestelor colegilor lor de la mai multe direcții de finanțe din țară. Motivul nemulțumirilor îl constituie proiectul Legii Salarizării, care ar duce la scăderea salariilor angajaților din Finanțe.

„Salariații Ministerului Finanțelor Publice și unităților subordonate nu beneficiază de sporuri, bonusuri sau alte venituri suplimentare, fiind incompatibili cu orice altă funcție care poate aduce venituri suplimentare. Guvernul României decât să plătească 35.000 de consultanți fiscali nou angajați, cu salarii de 10.000 lei, dublu față de un salariat al sistemului Ministerului Finanțelor Publice, mai bine ar plăti decent cei 25.000 de salariați responsabili cu colectarea veniturilor statului, fiind o investiție mai realistă, corectă și cu efecte în timp, care ar duce la atragerea și păstrarea personalului bine pregătit, care să poată face față noilor cerințe în implementarea politicii fiscale”, se arată într-un comunicat de presă al Alianței Naționale Sed Lex.
Greva este declanșată pe o perioadă nedeterminată, fiind afectată relația cu publicul și activitatea de colectare a banilor.

7657 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Je 17.05.2017 03:33 Spor de ce si bani mai multi...? Saracii de ei, jumulesc o firma amarata... si pe restul ii lasa sa isi faca de cap prin orase si se lafaie cu banii la prosti. Anaf infintat sa spele banii publici si sa saraceasca la maxim pe un amarat de patron... asta este anaful din romania si nu este normal ca tot ... alea puturoase sa vrea bani mai multi. Daca prostimea se supune...

Actualitate

278 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

416 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

25 vizualizari
19 apr. 2024 17:22

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

754 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.