CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Anunț privind blocarea traficului rutier pe 1 și 3 septembrie, la Câmpina

- Anunțuri -

Anunț privind blocarea traficului rutier pe 1 și 3 septembrie, la Câmpina

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public privind blocarea traficului rutier în zilele de 1 și 3 septembrie, cu ocazia unor acțiuni din cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor.

Având în vedere prevederile Avizului Comisiei Municipale pentru Siguranța Circulației nr. 77 din 30 august 2023, emis pentru buna desfășurare a activităților ocazionate de deschiderea Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor 2023, eveniment organizat de către Primăria Municipiului Câmpina, vă informăm că, vineri, 1 septembrie 2023, în intervalul orar 18.00 - 18.45, va avea loc parada reprezentativă desfășurată pe B-dul NICOLAE BĂLCESCU - B-dul CAROL I - B-dul CULTURII, pe tronsonul cuprins între intersecția B-dul Nicolae Bălcescu cu strada Orizontului, până la intersecția B-dul Culturii cu strada Plevnei.
Pentru buna desfășurare a evenimentului, pe durata paradei s-a aprobat restricționarea traficului rutier, pe tronsonul B-dul NICOLAE BĂLCESCU, B-dul CAROL I și B-dul CULTURII și, după caz, blocarea/ restricționarea traficului rutier la intersecțiile cu străzile PETROLISTULUI – ORIZONTULUI (punct de plecare), SCHELELOR, SONDEI, MARAMUREȘ, Aleea ROZELOR, TOMA IONESCU, M. KOGĂLNICEANU, CALEA DOFTANEI, GRIVIȚEI și PLEVNEI (punct de sosire).
În același context, în intervalul orar 16.00-20.30, traficul rutier va fi blocat pe Bdul CULTURII, tronsonul cuprins între intersecțiile cu strada PLEVNEI și străzile SCHELELOR/ PODULUI.
Ulterior, duminică, 3 septembrie 2023, în intervalul orar 9.00-14.00, traficul rutier va fi blocat pe B-dul CULTURII, tronsonul cuprins între intersecțiile cu strada PLEVNEI și străzile SCHELELOR/ PODULUI, respectiv în zona denumită ”Gura Leului”.
Măsurile de restricționare a traficului rutier vor fi puse în aplicare de către Poliția Municipiului Câmpina și Direcția Poliția Locală.


03 Aug 2023 12:31 396 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
407 vizualizari 14 Jun 2024 22:34 HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 14 iunie 2024

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 14 iunie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr.7 din 18 ianuarie 2023, emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

citeste mai mult
784 vizualizari 12 Jun 2024 06:36 Bistro & Coffee 21 Câmpina angajează barman

Bistro & Coffee 21 Câmpina angajează barman

Bistro & Coffee 21, din Câmpina, angajează barman cu minim de experiență.

citeste mai mult
124 vizualizari 11 Jun 2024 11:14 Anunț privind închiderea circulației rutiere pe un tronson din Strada Voila

Anunț privind închiderea circulației rutiere pe un tronson din Strada Voila

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis un comunicat prin care anunță închiderea circulației rutiere pe Strada Voila, pe un tronson cuprins între Calea Doftanei și Strada Dealului.

citeste mai mult
110 vizualizari 07 Jun 2024 15:12 HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 7 iunie 2024

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 7 iunie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de oeprare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023, emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV