Comunicat din partea președintelui PMP Câmpina, Ioan Adrian Pițigoi

Politică (Categoria articolului)

Am primit la redacție un comunicat de presă semnat de președintele Partidului Mișcarea Populară Câmpina, Ioan Adrian Pițigoi, pe care îl redăm integral:

Dragi câmpineni, doresc să vă mulțumesc pentru încrederea acordată prin vot ieri, atât mie, cât și echipei PMP.
Transmit pe această cale toată aprecierea mea echipei mele de campanie, membrilor și simpatizanților care mi-au fost alături în campania electorală care s-a încheiat. 
Întrucât mandatul meu de viceprimar se apropie de sfârșit, doresc să le mulțumesc angajaților din Primăria Câmpina, fără de care toate cele realizate nu ar fi fost posibile. 
A fost o onoare pentru mine să fiu viceprimarul municipiului Câmpina și sunt mândru că am lăsat ceva în urma mea pentru comunitatea noastră. 
Începând cu viitoarea legislatură locală aleg să nu mai fac parte din Consiliul Local, eu fiind printre cei 9000 de câmpineni care nu au votat un primar independent,  iar opțiunea celor 4000 care l-au votat nu mă reprezintă. 
În consecință,  rămân alături de echipa PMP, pe care o felicit pentru rezultatele obținute și pe care o voi sprijini în continuare, în calitate de președinte al organizației Câmpina
Cu stimă, 
Pițigoi Ioan Adrian
Președinte PMP Câmpina.

4701 vizualizari
8

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mihaela Popa 28.09.2020 08:54 Cine vorbea de reprezentativitate, a uitat ce voturi a obtinut in 2016 si cum a devenit viceprimar. Pacat, asta e lipsa de respect fata de cei care l au votat.
  • Vasile Viorel 28.09.2020 09:16 Ha, ha, ha!!!! Si agenda .pretioasa a .. lui Pitigoi!. Ce vrajeala! LA REVEDERE!
  • Pascu 28.09.2020 10:17 Vorbeste aroganta,sa fii viceprimar si sa iesi pe 4 ....innapoi la butelii.Trist ca plange firmele prietene de la Cornu si Sirna.Presimt ca dl Moldoveanu va face echipa cu dl Florescu si atat consilierii locali cat si angajatii primariei vor face munca de teren.Unora le este rusine sa puna osul,si de aceea le erau frica...Campina este pe drumul cel bun
  • The Mask 28.09.2020 10:21 Se pune praful pe agenda.Poate sa o folosesca la o multinationala dar acolo nu prea are ce sa faca cu ea.Oameni rupti de realitate.
  • Stewart 28.09.2020 13:37 Ar trebui să se schimbe legislaţia.Niciun angajator să nu mai ceară celor care aspiră la un anume job,cazierul.Dacă se acceptă ca postul de primar să fie ocupat de cei cu dosare penale,condamnaţi,violatori,etc,atunci cazierul judiciar nu mai are relevanţă.
  • D.s 28.09.2020 14:01 Ati ales foarte intelept,domnule Adrian Pitigoi,nu coborati sub demnitatea dvs.,ramaneti vertical,nu va amestecati cu anumite categorii de oameni.Felicitari!!!
  • pfft 28.09.2020 14:39 se retrage pentru a isi prelua mandatul la CONSILIUL JUDETEAN. ... extrema.
  • Cosmin 28.09.2020 20:23 Moldoveanu a avut 4660 de voturi, tu 1597. Din 13179 de voturi. Asa ca aproape 12000 de campineni nu au vrut sa ii reprezinti! Ce te tot infatuezi atata! Si sa dai socoteala pentru ce ai facut ca viceprimar, nene!

Politică

928 vizualizari
24 oct. 2020 11:01

Candidații din Prahova pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020

Săptămâna aceasta s-a încheiat depunerea listelor de candidaturi pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe 6 decembrie 2020. Remarcăm, la fel ca și în alte rânduri atunci când este vorba de alegeri parlamentare, numărul extrem de mic de câmpineni prezenți pe listele pentru Parlamentul României, practic, unul singur aflându-se pe un loc eligibil - Ioan Adrian Pițigoi, care deschide lista pentru Senat a Partidului Mișcarea Populară.

2604 vizualizari
23 oct. 2020 10:09

Chiar dacă alegerea sa a fost invalidată de instanță, Bogdan Davidescu a anunțat că va candida din nou la Primăria Șotrile

Ceea ce se întâmplă la Șotrile este nu numai de domeniul incredibilului, dar arată și extrem de gravele lacune ale unei legislații din domeniul juridic, concepută uneori de oameni care nu au nimic în comun cu practica legislativă. Bogdan Davidescu a anunțat pe contul său de Facebook (vezi foto) că va candida din nou la funcția de primar și la viitoarele alegeri locale, care vor fi organizate după ce instanța a invalidat alegerea sa în funcție! Și are dreptul să candideze, însă nu are dreptul... de a fi ales.

Alte stiri recente

1323 vizualizari
24 oct. 2020 07:45

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 24 octombrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1732 vizualizari
23 oct. 2020 21:09

La Cahul (Republica Moldova) a fost realizat locul de joacă finanțat de la bugetul Câmpinei

Încă de anul trecut, municipiul Câmpina a alocat suma de 40.000 lei pentru amenajarea unui loc de joacă pentru copii la Cahul, în Republica Moldova, localitate înfrățită cu Câmpina. Acum, locul de joacă a fost finalizat.