Comunicat din partea președintelui PMP Câmpina, Ioan Adrian Pițigoi

Politică (Categoria articolului)

Am primit la redacție un comunicat de presă semnat de președintele Partidului Mișcarea Populară Câmpina, Ioan Adrian Pițigoi, pe care îl redăm integral:

Dragi câmpineni, doresc să vă mulțumesc pentru încrederea acordată prin vot ieri, atât mie, cât și echipei PMP.
Transmit pe această cale toată aprecierea mea echipei mele de campanie, membrilor și simpatizanților care mi-au fost alături în campania electorală care s-a încheiat. 
Întrucât mandatul meu de viceprimar se apropie de sfârșit, doresc să le mulțumesc angajaților din Primăria Câmpina, fără de care toate cele realizate nu ar fi fost posibile. 
A fost o onoare pentru mine să fiu viceprimarul municipiului Câmpina și sunt mândru că am lăsat ceva în urma mea pentru comunitatea noastră. 
Începând cu viitoarea legislatură locală aleg să nu mai fac parte din Consiliul Local, eu fiind printre cei 9000 de câmpineni care nu au votat un primar independent,  iar opțiunea celor 4000 care l-au votat nu mă reprezintă. 
În consecință,  rămân alături de echipa PMP, pe care o felicit pentru rezultatele obținute și pe care o voi sprijini în continuare, în calitate de președinte al organizației Câmpina
Cu stimă, 
Pițigoi Ioan Adrian
Președinte PMP Câmpina.

6537 vizualizari
8

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mihaela Popa 28.09.2020 08:54 Cine vorbea de reprezentativitate, a uitat ce voturi a obtinut in 2016 si cum a devenit viceprimar. Pacat, asta e lipsa de respect fata de cei care l au votat.
  • Vasile Viorel 28.09.2020 09:16 Ha, ha, ha!!!! Si agenda .pretioasa a .. lui Pitigoi!. Ce vrajeala! LA REVEDERE!
  • Pascu 28.09.2020 10:17 Vorbeste aroganta,sa fii viceprimar si sa iesi pe 4 ....innapoi la butelii.Trist ca plange firmele prietene de la Cornu si Sirna.Presimt ca dl Moldoveanu va face echipa cu dl Florescu si atat consilierii locali cat si angajatii primariei vor face munca de teren.Unora le este rusine sa puna osul,si de aceea le erau frica...Campina este pe drumul cel bun
  • The Mask 28.09.2020 10:21 Se pune praful pe agenda.Poate sa o folosesca la o multinationala dar acolo nu prea are ce sa faca cu ea.Oameni rupti de realitate.
  • Stewart 28.09.2020 13:37 Ar trebui să se schimbe legislaţia.Niciun angajator să nu mai ceară celor care aspiră la un anume job,cazierul.Dacă se acceptă ca postul de primar să fie ocupat de cei cu dosare penale,condamnaţi,violatori,etc,atunci cazierul judiciar nu mai are relevanţă.
  • D.s 28.09.2020 14:01 Ati ales foarte intelept,domnule Adrian Pitigoi,nu coborati sub demnitatea dvs.,ramaneti vertical,nu va amestecati cu anumite categorii de oameni.Felicitari!!!
  • pfft 28.09.2020 14:39 se retrage pentru a isi prelua mandatul la CONSILIUL JUDETEAN. ... extrema.
  • Cosmin 28.09.2020 20:23 Moldoveanu a avut 4660 de voturi, tu 1597. Din 13179 de voturi. Asa ca aproape 12000 de campineni nu au vrut sa ii reprezinti! Ce te tot infatuezi atata! Si sa dai socoteala pentru ce ai facut ca viceprimar, nene!

Politică

2038 vizualizari
11 nov. 2022 11:33

Comunicat al BPL Câmpina. Liberalii încă mai așteaptă să afle (oficial) de ce a fost dizolvat biroul de conducere

3 comentarii

Biroul Politic Local al PNL Câmpina, cel dizolvat miercuri seară de Biroul Politic Județean al PNL Prahova, ne-a transmis un comunicat de presă prin care își face cunoscut punctul de vedere cu privire la situația apărută în urma deciziei conducerii județene. Membrii BPL nu au fost anunțați nici până la această oră, oficial, de hotărârea luată la Ploiești și de motivele care au stat la baza acesteia. "Auzim că am fi fost judecați și condamnați, în grup, pentru ceva ce nu știm, pentru ceva ce nici măcar nu ni se spune, pentru ceva pentru care nu ne-am putut nici măcar apăra. Și asta, din partea unor oameni alături de care am stat peste 20 de ani..."

2186 vizualizari
10 nov. 2022 10:22

Punctul de vedere al lui Marian Nistor, în urma dizolvării conducerii PNL Câmpina de către Biroul Politic Județean

5 comentarii

Biroul Politic Județean al PNL Prahova a dizolvat Biroul de Conducere al PNL Câmpina, decizie luată în ședința de miercuri seară și despre care noi am scris AICI. Vă prezentăm în continuare punctul de vedere al președintelui PNL Câmpina, Marian Nistor, demis, practic, împreună cu toată conducerea organizației, dar fără să fie anunțat de acest lucru în mod oficial, până la această oră.

Alte stiri recente

1071 vizualizari
01 dec. 2022 09:12

Noi restricții de circulație în cartierul Voila, din Câmpina, în perioada 1 decembrie 2022 - 13 ianuarie 2023

Primăria municipiului Câmpina anunță instituirea unor noi restricții de circulație în cartierul Voila, din Câmpina, acolo unde se lucrează la rețeaua de canalizare.

2234 vizualizari
30 nov. 2022 22:24

În centrul Câmpinei au răsunat colindele tradiționale și au fost aprinse instalațiile pentru Sărbătorile de Iarnă

Zeci de câmpineni s-au aflat în această seară în Parcul Regele Mihai I pentru a asculta primele colinde ale acestei ierni și pentru a asista la aprinderea oficială a luminițelor pentru Sărbătorile de Iarnă. Și nu au fost dezamăgiți. Grupul “Mugurași de primăvară” de la Clubul Copiilor (coordonat de profesor Alice Botoacă) au încântat publicul cu colinde frumoase, colinde tradiționale românești.