Comunicat din partea președintelui PMP Câmpina, Ioan Adrian Pițigoi

Politică (Categoria articolului)

Am primit la redacție un comunicat de presă semnat de președintele Partidului Mișcarea Populară Câmpina, Ioan Adrian Pițigoi, pe care îl redăm integral:

Dragi câmpineni, doresc să vă mulțumesc pentru încrederea acordată prin vot ieri, atât mie, cât și echipei PMP.
Transmit pe această cale toată aprecierea mea echipei mele de campanie, membrilor și simpatizanților care mi-au fost alături în campania electorală care s-a încheiat. 
Întrucât mandatul meu de viceprimar se apropie de sfârșit, doresc să le mulțumesc angajaților din Primăria Câmpina, fără de care toate cele realizate nu ar fi fost posibile. 
A fost o onoare pentru mine să fiu viceprimarul municipiului Câmpina și sunt mândru că am lăsat ceva în urma mea pentru comunitatea noastră. 
Începând cu viitoarea legislatură locală aleg să nu mai fac parte din Consiliul Local, eu fiind printre cei 9000 de câmpineni care nu au votat un primar independent,  iar opțiunea celor 4000 care l-au votat nu mă reprezintă. 
În consecință,  rămân alături de echipa PMP, pe care o felicit pentru rezultatele obținute și pe care o voi sprijini în continuare, în calitate de președinte al organizației Câmpina
Cu stimă, 
Pițigoi Ioan Adrian
Președinte PMP Câmpina.

5581 vizualizari
8

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mihaela Popa 28.09.2020 08:54 Cine vorbea de reprezentativitate, a uitat ce voturi a obtinut in 2016 si cum a devenit viceprimar. Pacat, asta e lipsa de respect fata de cei care l au votat.
  • Vasile Viorel 28.09.2020 09:16 Ha, ha, ha!!!! Si agenda .pretioasa a .. lui Pitigoi!. Ce vrajeala! LA REVEDERE!
  • Pascu 28.09.2020 10:17 Vorbeste aroganta,sa fii viceprimar si sa iesi pe 4 ....innapoi la butelii.Trist ca plange firmele prietene de la Cornu si Sirna.Presimt ca dl Moldoveanu va face echipa cu dl Florescu si atat consilierii locali cat si angajatii primariei vor face munca de teren.Unora le este rusine sa puna osul,si de aceea le erau frica...Campina este pe drumul cel bun
  • The Mask 28.09.2020 10:21 Se pune praful pe agenda.Poate sa o folosesca la o multinationala dar acolo nu prea are ce sa faca cu ea.Oameni rupti de realitate.
  • Stewart 28.09.2020 13:37 Ar trebui să se schimbe legislaţia.Niciun angajator să nu mai ceară celor care aspiră la un anume job,cazierul.Dacă se acceptă ca postul de primar să fie ocupat de cei cu dosare penale,condamnaţi,violatori,etc,atunci cazierul judiciar nu mai are relevanţă.
  • D.s 28.09.2020 14:01 Ati ales foarte intelept,domnule Adrian Pitigoi,nu coborati sub demnitatea dvs.,ramaneti vertical,nu va amestecati cu anumite categorii de oameni.Felicitari!!!
  • pfft 28.09.2020 14:39 se retrage pentru a isi prelua mandatul la CONSILIUL JUDETEAN. ... extrema.
  • Cosmin 28.09.2020 20:23 Moldoveanu a avut 4660 de voturi, tu 1597. Din 13179 de voturi. Asa ca aproape 12000 de campineni nu au vrut sa ii reprezinti! Ce te tot infatuezi atata! Si sa dai socoteala pentru ce ai facut ca viceprimar, nene!

Politică

2489 vizualizari
23 sept. 2021 22:16

Un an de la alegerile locale. USR PLUS: "Vom vota în Consiliul Local doar ce e bun pentru Câmpina, nu și ce servește altor interese!"

Pe 27 septembrie se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitații acestei emisiuni - consilierii locali Adina Gârbăcică și Valentin Crețu de la USR PLUS.

6697 vizualizari
16 sept. 2021 20:14

Un an de la alegerile locale. PSD Câmpina își asumă unele greșeli, are și laude și critici la adresa primarului și susține că va apăra mereu interesul comunității

2 comentarii

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au adus schimbări semnificative în administrația locală. CâmpinaTV.ro va realiza o serie de emisiuni cu reprezentanți ai partidelor care fac parte din Consiliul Local. Și deschidem seria acestor emisiuni cu Partidul Social Democrat, invitați fiind președintele PSD Câmpina - Dan Mușat și consilierul local Andrei Duran.

Alte stiri recente

1246 vizualizari
24 sept. 2021 21:06

Rata incidenței COVID-19 pentru localitățile din Prahova. La Gura Vadului, Brebu și Slănic, se revine la restricții privind circulația pe timpul nopții, în week-end

Direcția de Sănătate Publică Prahova a anunțat astăzi, 24 septembrie 2021, rata incidenței COVID-19 pentru fiecare localitate din Prahova. 17 localități din județ, printre care și municipiul Câmpina, au rata incidenței mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori. Din păcate, există și cinci localități unde rata de infectare cu SARS-CoV-2 a depășit 5 la mia de locuitori. (foto)

1587 vizualizari
24 sept. 2021 19:53

La Comarnic, un bărbat de 45 de ani a fost atacat și rănit grav de un urs

UPDATE - Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Prahova a făcut o serie de precizări privind diagnosticul bărbatului - traumatism cranio-facial cu lipsă scalp fronto parietal drept, multiple plăgi delabrante faciale, gât și ambele urechi, multiple plăgi torace anterior; abdomen și antebraț drept transportat la Spitalul Județean Ploiești de un echipaj cu medic. Bărbatul a fost preluat conștient, dar pronosticul este rezervat. 
Un bărbat de 45 de ani a fost atacat și rănit grav de un urs în această după-amiază, la Comarnic, undeva la ieșirea spre Secăria. Bărbatul a fost preluat de echipaje medicale și transportat la spital.