Încă șapte străzi și alei din Câmpina au fost pietruite la final de an, fără a se cheltui bani de la bugetul local

Actualitate (Categoria articolului)

Înaintea Crăciunului, primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a reușit să pietruiască opt străzi și alei care nu sunt asfaltate, iar ceea ce este cel mai important, acest lucru a fost realizat fără a se cheltui bani de la bugetul local, aflat și așa în mare suferință. Și s-a putut face acest lucru prin atragerea unor sponsorizări de la două firme care au înțeles că este nevoie să sprijine comunitatea.

Trebuie să știți că, între Crăciun și Anul Nou au mai fost pietruite, total sau parțial, alte șapte străzi și alei - Rândunicii, Prundului și Pădurii, toate din Cartierul Voila, precum și Salcâmului, Siretului, Petrolistului și Oborului, acestea din urmă pe porțiunile rămase neasfaltate. Ca și în cazul primelor opt străzi, și aceste șapte străzi și alei au fost pietruite fără a se cheltui bani de la bugetul local. 
”Având în vedere situația grea a bugetului local, dar și pentru că nu puteam să lăsăm oamenii de pe aceste străzi să umble prin noroaie, am găsit această soluție, venind în ajutorul nostru două firme cărora le mulțumesc și pe această cale pentru efortul lor, pentru că în afara pietrișului propriu-zis, tot angajații acestor firme au fost cei care au realizat transportul, precum și nivelarea și compactarea pe fiecare stradă în parte, iar pe unele dintre ele, cum este cazul străzii Pădurii, chiar a fost dificilă intervenția. Le mulțumesc tuturor!”, ne-a declarat primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.
Conform Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, doar 66% din infrastructura rutieră a Câmpinei este asfaltată. Rețeaua stradală a municipiului are aproximativ 120 km (în total 252 străzi și alei), din care 40 km complet neasfaltați.

Citiți și: Opt străzi și alei din Câmpina, neasfaltate, au fost pietruite pentru a se putea circula în condiții mai bune în anotimpul rece

6783 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Sumedrea Florin 04.01.2021 16:25 Felicitări domnule primar!.Acelasi lucru trebuie făcut și pe drumul de servitute din spatele grădiniței nr 1

Actualitate

1083 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1127 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

1015 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

581 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.