CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Andreea Cosma și 'iepurii' de pe lista PSD Prahova

- Editorial -

Andreea Cosma și 'iepurii' de pe lista PSD Prahova

Este un subiect despre care știe toată lumea, dar nu vorbește aproape nimeni. Înțeleg de ce tac și se ascund pesediștii când vine vorba de povestea asta, cred că până și lor le e rușine de o asemenea 'strategie', ca să nu-i spun direct manipulare. Sau chiar minciună. Adevărul este foarte simplu: pe lista PSD Prahova pentru Camera Deputaților au fost puși niște 'iepuri', adică niște candidați care să alerge bine, iar la final să se retragă pentru a deschide drumul cui trebuie.

'Iepurii' se vor da la o parte pentru ca Andreea Cosma să intre în Parlament având singurul merit că... se numește Cosma. Mai exact, că este fiica fostului președinte al Consiliului Județean Prahova - Mircea Cosma și sora actualului deputat Vlad Cosma. N-o veți regăsi în ziarele și pliantele electorale ale PSD. Acolo sunt doar 'iepurii'. N-o veți vedea nici pe la emisiunile electorale de la televizor, vorbind depre programul partidului. Acolo se duc doar 'iepurii'. Probabil că nici pe teren nu merge, alături de echipa de campanie a PSD. Nu are niciun motiv să o facă, Andreea Cosma este deja deputat. Cu sprijinul tatălui și fratelui și cu acceptul (complicitatea) celorlalți. Nu suflă nimeni, nu protestează nimeni, se mai comentează pe la colțuri, dar cu teamă, cu reținere. Culmea este că nici dinspre celelalte partide nu am auzit vreo reacție, de parcă ar exista vreo înțelegere tacită să nu deschidă nimeni subiectul Cosma. Baronul tot baron rămâne. 

Despre dosarele penale ale lui Mircea și Vlad Cosma știe toată lumea. Inclusiv despre condamnarea cu executare într-unul dintre dosare, sentința nefiind, însă, definitivă. Și despre dosarul penal al Andreei Cosma știe toată lumea, că de aici a și plecat ideea că fata are nevoie de imunitate parlamentară și de aceea este pe lista pentru alegerile parlamentare. Nu revin la problemele penale ale familiei. Dar vreau să subliniez două lucruri. Primul - declarația publică făcută pe la începutul lui octombrie de actualul președinte al PSD Prahova și al Consiliului Județean, Bogdan Toader, cum că 'nimeni din familia Cosma nu va candida la alegerile din decembrie'. Mai bine tăcea.
Al doilea lucru - cum au putut accepta niște oameni în toată firea, cu experiență politică și administrativă, oameni puternici și cunoscuți, să fie 'iepuri' pentru Andreea Cosma? Cum se duc oamenii ăștia în fața electoratului ca și candidați ai PSD, când ei știu foarte bine că altcineva intră în Parlament în locul lor? Întrebări naive, știu. Și mai am una: o fi adevărat că 'iepurii' au deja demisiile în alb? Dacă da, atunci regizorul s-a gândit la toate, nu i-a scăpat absolut nimic.
Vă reamintesc lista PSD Prahova pentru Camera Deputaților până la locul șapte: Rodica Paraschiv (director tehnic în Consiliul Județean), Cornel Nanu (primar Cornu), Andrei Nicolae (consilier județean), Laura Moagher (consilier județean), Ludmila Sfârloagă (vicepreședinte Consiliul Județean), Răzvan Ursu (consilier local Ploiești), Andreea Cosma. Între primii șase sunt și 'iepurii'...


23 Nov 2016 10:01 11183 vizualizari



Comentarii






  • 24.12.2016 22:50 Alegator Rușine lui tata su si ei si lacheilor.
  • 25.11.2016 14:08 Ion Dandoaselea Noi putem scrie aici cam ce vrem. Ne putem da cu parerea, critica, lauda. Dar ca un partid sa spuna ceva, in mod official trebuie sa aibe dovezi al dracului de clare (as fi scris irefutabile dar mi-e ca ma cenzurati). Si astea nu exista.Sigur ca participarea Andreei la alegeri s-a facut pe ascuns, se continua pe muteste. Continuarea pare a fi previzibila, tot targul vorbeste , un secret al lui Polichinelle. Si ce daca? Fara dovezi, doua vorbe un ban nu fac! Iar dovezile nu exista, doar timpul le va scoate la iveala prin insasi derularea faptelor. Da, fata are nevoie ca de aer de imunitate, calitate pe care viitorul parlament (care are o culoare cam nasoala in sondaje) I-o va conferi fara probleme. Asa ca scenariul pare fezabil. Fac o mica paranteza : daca ea intra in parlament se pare ca baronul din deal ramane sa-si linga singur ranile de la Ciuperceasca nu? Sau impreuna cu cei carora le-a vandut pe nimic hectare intregi (GERCOM,CAST,PROTELCO, etc) si care vor urma in curand... Revin la subiectul articolului si ma mir de naivitatea jurnalistului : chiar credeti ca intre oamenii din diverse partide (chiar de culori diferite) mai exista rivalitate si dincolo de sticla? Va rog sa ma credeti ca nu! Corb la corb nu-si scoate ochii... Iar daca nu ma credeti pe cuvant luati exemplu din parlament cand,in situatiile in care trebuie votata ridicarea imunitatii culorile se dizolva una'ntralta si devin de o unitate de nepatruns. Trist dar adevarat. Lumea lor e alta... Eu -cunoscand bine si apreciindu-i mult- pe doi din asa numitii 'iepuri' sper ca cele de mai sus sa nu fie decat o speculatie a noastra si lucrurile sa se intample cum trebuie si sa iasa cine va decide urna. Asa ca va indemn sa lasati gratarele, tanguiala pe facebook si sa mergeti sa votati. Pentru ca 'Vox populi vox dei' !
  • 24.11.2016 11:45 un alt ion @ dana:Tot un iepure ales de campineni
  • 24.11.2016 11:00 Dana Este una dintre dovezile ca partidele sunt înțelese intre ele. Va urmăresc cu interes și aștept comentariul lui Ion Dandoaselea pe marginea acestui articol, mai ales ca am o bănuială cine ar putea fi, după informațiile pe care le are.
1455 vizualizari 15 Feb 2024 07:09 În viitorul Consiliu Local va fi nevoie de oameni care să poată vota, mai ales când e vorba de buget

În viitorul Consiliu Local va fi nevoie de oameni care să poată vota, mai ales când e vorba de buget

Se apropie alegerile locale. Pentru a progresa noi, ca și comunitate, probabil că este necesar ca de la un ciclu electoral la altul să schimbăm câte ceva, mai ales acolo unde sunt identificate unele probleme. Iar dacă în rândurile candidaților pare mai greu, măcar electoratul ar trebui să devină mai pretențios și să le ceară celor care le bat la ușă în precampanie și campanie mai multă responsabilitate.

citeste mai mult
2312 vizualizari 05 Jan 2024 11:33 Cine și de ce a decis desființarea traseului de transport public Câmpina-Ploiești și retur?

Cine și de ce a decis desființarea traseului de transport public Câmpina-Ploiești și retur?

V-am prezentat zilele trecute o parte dintre schimbările care au intervenit în transportul public județean de persoane, odată cu intrarea în vigoare, de la 1 ianuarie 2024, a noului program și noilor tarife aprobate de Consiliul Județean Prahova.

citeste mai mult
1984 vizualizari 31 Dec 2023 10:44 PETARDAȚII

PETARDAȚII

Petardații sunt acei oameni care simt o satisfacția maximă aruncând cu petarde și pocnitori. Din noiembrie și până după Sfântul Ion, aceasta este singura lor distracție. Le crește inima invers proporțional cu neuronul pe care îl mai au. Petardații sunt acei oameni “educați” să se amuze de sperietura unei bătrâne sau disperarea unui animal. Sunt acei oameni care, cu toate avertismentele publice posibile, continuă să dea dovadă de ignoranță sau inconștiență și își bat joc de cei din jur, care trebuie să le suporte “distracția”.

citeste mai mult
1595 vizualizari 14 Dec 2023 20:38 Unde sunt conferințele de presă de altădată?

Unde sunt conferințele de presă de altădată?

Tăcerea politicienilor câmpineni este una profundă, greu de înțeles și vom căuta să descâlcim ițele politice locale, începând cu întrebarea simplă - de ce nu fac partidele poltice din Câmpina conferințe de presă?

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV