CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - Teleajen Văleni 6-1

- Sport -

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - Teleajen Văleni 6-1

Ultimul meci pe teren propriu al brezenilor le-a adus - și oficial - tilul de campioană a județului, fiecare component al său primind la finele partidei cu Teleajen Văleni medaliile de campion. Iar brerzenii au onorat acest mokemnt printr-o victorie la scor de tenis, că tot suntem în plin Roland Garros, 6-1, fără drept de apel.

Răzvan Catană a dat tonul fiestei, în minutul 12, cu un șut în vinclu de la marginea suprafeței de pedeapsă. Același Catană dublează avantajul patru minute mai târziu, cu o reluare din interiorul suprafeței de pedeapsă, pentru ca, în minutul 20, Duricu să facă 3-0 cu o execuție care l-a lăsat fără replică pe portarul advers. Catană își completează hat-trick-ul în minutul 30, stabilind scorul pauzei la 4-0. În repriza a doua, Anghel face rapid 5-0, în minutul 52, pentru ca, după câteva ocazii mari irosite de brezeni, Roșu să înscrie ultimul gol al gazdelor, în minutul 81, cu un șut de la 25 de metri care îl păcălește pe portarul advers. Până la urmă, oaspeții înscriu golul de onoare, în minutul 87, prin Filip, fluierul final al arbitrului câmpinean Mihai Amorăriței declanșând sărbătoarea la Breaza.
Tricolorul: Neacșu - Prodan, O. Gheorghe, Popa, Burlacu (46 Anghel), Tone (46 Roșu), Nedelcu (46 Ioniță), Duricu (46 Ștefănoiu), Catană, Dumitru (68 Miclea), Negotei. Antrenor: Laurențiu Urdea.
Rezultatele ascestei etape - aici.
În ultima rundă, Tricolorul Breaza va juca în deplasare la Urlați, dar până atunci, la mijlocul săptămânii viitoare, campioana merge la Varnița, pentyru semifinala Cupei României.  


03 Jun 2023 15:23 2314 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1662 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1433 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
930 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
633 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV