CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - Teleajen Văleni 6-1

- Sport -

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - Teleajen Văleni 6-1

Ultimul meci pe teren propriu al brezenilor le-a adus - și oficial - tilul de campioană a județului, fiecare component al său primind la finele partidei cu Teleajen Văleni medaliile de campion. Iar brerzenii au onorat acest mokemnt printr-o victorie la scor de tenis, că tot suntem în plin Roland Garros, 6-1, fără drept de apel.

Răzvan Catană a dat tonul fiestei, în minutul 12, cu un șut în vinclu de la marginea suprafeței de pedeapsă. Același Catană dublează avantajul patru minute mai târziu, cu o reluare din interiorul suprafeței de pedeapsă, pentru ca, în minutul 20, Duricu să facă 3-0 cu o execuție care l-a lăsat fără replică pe portarul advers. Catană își completează hat-trick-ul în minutul 30, stabilind scorul pauzei la 4-0. În repriza a doua, Anghel face rapid 5-0, în minutul 52, pentru ca, după câteva ocazii mari irosite de brezeni, Roșu să înscrie ultimul gol al gazdelor, în minutul 81, cu un șut de la 25 de metri care îl păcălește pe portarul advers. Până la urmă, oaspeții înscriu golul de onoare, în minutul 87, prin Filip, fluierul final al arbitrului câmpinean Mihai Amorăriței declanșând sărbătoarea la Breaza.
Tricolorul: Neacșu - Prodan, O. Gheorghe, Popa, Burlacu (46 Anghel), Tone (46 Roșu), Nedelcu (46 Ioniță), Duricu (46 Ștefănoiu), Catană, Dumitru (68 Miclea), Negotei. Antrenor: Laurențiu Urdea.
Rezultatele ascestei etape - aici.
În ultima rundă, Tricolorul Breaza va juca în deplasare la Urlați, dar până atunci, la mijlocul săptămânii viitoare, campioana merge la Varnița, pentyru semifinala Cupei României.  


03 Jun 2023 15:23 2332 vizualizari


Comentarii


344 vizualizari 21 Jul 2024 22:56 Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Sportivul câmpinean Ștefan Gagiu, antrenat de Jenica Bran și legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, a concurat în ultima zi a Campionatului Național de Atletism sub 23 ani, de la Craiova, în proba de săritura în lungime.

citeste mai mult
485 vizualizari 21 Jul 2024 22:33 Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) și Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin), au participat zilele trecute în Slovacia, la Banska Bystrica, la Campionatul European de Atletism pentru sportivi sub 18 ani.

citeste mai mult
515 vizualizari 21 Jul 2024 17:22 Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Sportul Câmpina a disputat duminică dimineață un meci amical în compania unei formații din campionatul județului Dâmbovița, CSC Valea Lungă.

citeste mai mult
763 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV