Câmpina, încă o vară fără ștrand

Actualitate (Categoria articolului)

Probabil că mulți câmpineni, în special copiii aflați acum în vacanță, și-ar dori să fugă de caniculă la ștrand. Din păcate, rămân doar cu dorința, deoarece, pentru al optulea an consecutiv, Câmpina nu are un ștrand funcțional. Într-o localitate cu rang de municipiu, nu există niciun ștrand. Trist, dar adevărat!

După cum știți, ștrandul acoperit și cele două bazine de la Amana Inn nu mai există de mult. Cât privește ștrandul de la Casa Tineretului, singurul care aparține administrației locale, ultimul an în care acesta a funcționat a fost 2014. De atunci, ștrandul este doar o amintire. Fosta administrație locală nu a dorit să-l concesioneze unei firme private, atunci când a existat o asemenea cerere, mergând pe ideea "mai bine investim noi și nu mai împărțim profitul cu nimeni". Din păcate, singurele investiții făcute au fost într-un studiu de fezabilitate și unul de oportunitate peste care, probabil, s-a așternut praful. Fosta administrație a putut investi 100.000 euro într-un skate-park pe care nu-l folosește nimeni, dar în privința ștrandului de la Casa Tineretului nu au existat decât vorbe și hârtii. Din păcate, de vorbe avem parte în continuare și de la administrația locală de după septembrie 2020, pentru că, iată, la un an și nouă luni de la ultimele alegeri locale, problema ștrandului este tot la stadiul de... discuții. De "vom face și vom drege" câmpinenii s-au cam săturat, iar dezamăgirea este din ce în ce mai mare.

5036 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dacul Suveran 01.07.2022 00:13 Desteptilor neo-marxisti progresisti, in vremea celui mai mare Patriot al Romaniei, asasinat de fortele externe strandul de langa Casa de Cultura se deschidea pe 15 Mai, iar cel acoperit er functional intregul an. Cenzurati?
  • Piticul 01.07.2022 15:15 @Dacul Suveran Hehehehe, eram la Petrol in timpurile alea mai bune, si ultima luna de scoala le cam chiuleam dupa amiaza...mai la strand, mai la un film la cinematograf, mai la plimbare be bulevard. Intr-o Luni, cand aparau filmele noi, am decis toti sa mergem la film pe la 11 iar profesorul a stiut, (ne-a turnat unul) a venit dupa noi, oprit filmul a anuntat la difuzor clasa noastra sa iasa afara, si ne-a scos din sala...inapoi la scoala. Eram mai saraci, dar am avut copilarie frumoasa.....cu 5 lei te distrai o zi intreaga.

Actualitate

1 vizualizari
19 mar. 2024 06:34

Primim de la cititori. Din nou despre mizeria din cartierul Turnătoriei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în cartierul Turnătoriei, din Câmpina.

556 vizualizari
18 mar. 2024 21:11

Liviu Briciu, despre greutatea realizării unor proiecte: ”Informațiile nu sunt centralizate, sunt prin diferite birouri sau prin minților unora, e o nebunie întreagă”

1 comentarii

Prezent la o emisiune la CâmpinaTV.ro, unde a vorbit despre faptul că ”Cel mai important în acest mandat a fost că s-a reușit trecerea la o conducere deschisă spre investiții”, Liviu Briciu, consilier local și președintele Partidului Oamenilor Liberi, a făcut o serie de referiri și la neîmplinirile acestui mandat. ”Merg lucrurile foarte, foarte greu”, a spus Liviu Briciu.

Alte stiri recente

267 vizualizari
18 mar. 2024 22:19

Viorel Savu, locul 7 pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, la Europenele din Polonia

La finalul săptămânii trecute, la Torun, în Polonia, a avut loc Campionatul European Masters, competiție rezervată veteranilor, la startul căreia s-a aflat și sportivul Viorel Savu, legitimat la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

1006 vizualizari
17 mar. 2024 21:38

CS Câmpina a câștigat turneul euroregional de handbal feminin, pentru juniori IV

Ultima zi a turneului euroregional de handbal feminin pentru juniori IV, găzduit de Câmpina, Plopeni și Ploiești, a prilejuit meciurile pentru primele patru locuri în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”.