Câmpina, încă o vară fără ștrand

Actualitate (Categoria articolului)

Probabil că mulți câmpineni, în special copiii aflați acum în vacanță, și-ar dori să fugă de caniculă la ștrand. Din păcate, rămân doar cu dorința, deoarece, pentru al optulea an consecutiv, Câmpina nu are un ștrand funcțional. Într-o localitate cu rang de municipiu, nu există niciun ștrand. Trist, dar adevărat!

După cum știți, ștrandul acoperit și cele două bazine de la Amana Inn nu mai există de mult. Cât privește ștrandul de la Casa Tineretului, singurul care aparține administrației locale, ultimul an în care acesta a funcționat a fost 2014. De atunci, ștrandul este doar o amintire. Fosta administrație locală nu a dorit să-l concesioneze unei firme private, atunci când a existat o asemenea cerere, mergând pe ideea "mai bine investim noi și nu mai împărțim profitul cu nimeni". Din păcate, singurele investiții făcute au fost într-un studiu de fezabilitate și unul de oportunitate peste care, probabil, s-a așternut praful. Fosta administrație a putut investi 100.000 euro într-un skate-park pe care nu-l folosește nimeni, dar în privința ștrandului de la Casa Tineretului nu au existat decât vorbe și hârtii. Din păcate, de vorbe avem parte în continuare și de la administrația locală de după septembrie 2020, pentru că, iată, la un an și nouă luni de la ultimele alegeri locale, problema ștrandului este tot la stadiul de... discuții. De "vom face și vom drege" câmpinenii s-au cam săturat, iar dezamăgirea este din ce în ce mai mare.

4087 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dacul Suveran 01.07.2022 00:13 Desteptilor neo-marxisti progresisti, in vremea celui mai mare Patriot al Romaniei, asasinat de fortele externe strandul de langa Casa de Cultura se deschidea pe 15 Mai, iar cel acoperit er functional intregul an. Cenzurati?
  • Piticul 01.07.2022 15:15 @Dacul Suveran Hehehehe, eram la Petrol in timpurile alea mai bune, si ultima luna de scoala le cam chiuleam dupa amiaza...mai la strand, mai la un film la cinematograf, mai la plimbare be bulevard. Intr-o Luni, cand aparau filmele noi, am decis toti sa mergem la film pe la 11 iar profesorul a stiut, (ne-a turnat unul) a venit dupa noi, oprit filmul a anuntat la difuzor clasa noastra sa iasa afara, si ne-a scos din sala...inapoi la scoala. Eram mai saraci, dar am avut copilarie frumoasa.....cu 5 lei te distrai o zi intreaga.

Actualitate

741 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2144 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

1 comentarii

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

Alte stiri recente

17 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

3816 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.