Handbal feminin, juniori III. CSO Mizil - CS Câmpina 11-28

Sport (Categoria articolului)

După ce au avut privilegiul de a asista din tribunele Sălii Polivalente la meciul de handbal masculin din Champions League, dintre Dinamo București și FC Magdeburg, handbalistele de la CS Câmpina au debutat duminică în noua ediție a Campionatului Național Juniori III.

Debutul jucătoarelor de la CS Câmpina s-a produs la Mizil, în fața echipei locale CSO Mizil. Fetele pregătite de Daniel Vasile s-au impus clar cu 28-11, la pauză 11-6, după o evoluție foarte bună, într-un joc arbitrat de Laurențiu Jugănaru (Ploiești) și Adrian Caloian (Buzău).
Iată și lotul CSC-ului pentru meciul de la Mizil: Teodora Alexe, Rebeca Chitălan, Daria Cojani, Cristina Călărașu, Antonia Dragomir, Cătălina Antonie, Sofia Robu, Carina Vasile, Gabriela Roiniță, Mălina Cărămidaru, Ioana Cîrmaci, Ariana Duță, Teodora Jubea, Antonia Robu. Antrenor: Daniel Vasile. 
Etapa viitoare, duminică, 25 septembrie, cel mai probabil de la ora 11.00, CS Câmpina va juca pe teren propriu, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, în fața formației Academia Junior Ploiești, care în prima rundă a dispus de Tricolorul Breaza cu 40-18.

2581 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

926 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

1995 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

10 vizualizari
22 apr. 2024 18:38

Marius Anghelescu și-a depus dosarul de candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

În cursul zilei de luni, 22 aprilie, la Biroul Electoral Câmpina s-a prezentat Marius Anghelescu, care și-a depus candidatura ca independent pentru Consiliul Local Câmpina.

451 vizualizari
22 apr. 2024 11:47

PSD este primul partid care a depus la Biroul Electoral dosarele candidaților pentru Primăria și Consiliul Local Câmpina

1 comentarii

PSD Câmpina a spart gheața, fiind primul partid care depune dosarele de candidați la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina, constituit pentru alegerile locale din 9 iunie 2024.