"Porți și suflete deschise", un proiect dedicat prieteniei între copii, derulat de Școala "Al.I. Cuza" din Câmpina și Liceul "Aurel Vlaicu" din Breaza

Social (Categoria articolului)

Proiectul educațional "Porți și suflete deschise" este destinat elevilor din clasele primare și include mai multe activități extracurriculare care au ca scop sensibilizarea copiilor fața de tot ceea ce-i înconjoară, dar și dezvoltarea unor atitudini deschise, comunicative, tolerante față de cei din jurul lor, în special față de cei de vârsta lor. Acest proiect se va derula până la finalul anului. Școala Gimnazială "Al.I. Cuza" din Câmpina și Liceul Teoretic "Aurel Vlaicu" din Breaza sunt cele două unități de învățământ aplicante, dar în proiect se pot înscrie școli partenere din tot județul Prahova și chiar și din alte județe.

Activitățile înscrise în proiect sunt următoarele:
1. "Porți și suflete deschise - Copiii iubesc Planeta Pământ" - înseamnă lansarea proiectului, stabilirea modalităților de comunicare între școlile participante, stabilirea activităților pentru fiecare etapădacă vreți, partea mai degrabă tehnică a proiectului.
2. "Cu cireșe la urechi" (mai-iunie 2021) - activități în natură
3. "Personalități ale României, din diverse domenii" (septembrie-octombrie 2021)
4. "Magia Crăciunului" (noiembrie-decembrie 2021)
La finalul se va realiza un DVD-jurnal cu imagini din timpul derulării proiectului, cu imagini reprezentative de la activitățile desfășurate de copii, cu păreri ale celor implicați. De asemenea, va fi organizată și o expoziție cu lucrărle realizate de copii și se vor acorda diplome și premii. portisisufletedeschise@yahoo.com este adresa unde pot fi contactați coordonatorii proiectului (profesor învățământ primar Cristina Badea - Școala "Cuza" Câmpina și profesor învățământ primar Eugenia Nică - Liceul "Aurel Vlaicu" Breaza) și unde pot fi trimise fișele de înscriere de către școlile care vor să participe la acest proiect.

3283 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

10 vizualizari
27 nov. 2021 16:04

Premiile municipiului Câmpina pentru cei mai buni 25 de liceeni din clasa a XII-a

În cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 noiembrie au fost acordate Premiile municipiului Câmpina, pentru cei mai buni 25 de elevi de liceu, din clasele a XII-a. 

4006 vizualizari
26 nov. 2021 11:52

Conducătorul auto, care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat la "Răcitor", s-a prezentat singur la Poliția Locală Câmpina

Este vorba despre un bărbat de 68 de ani, din comuna Provița de Sus. Acesta a mers vineri dimineață la sediul Poliției Locale Câmpina, unde a recunoscut în fața agenților că el este cel care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat din intersecția de la "Răcitor". Bărbatul a spus că nu a fost atent, că nu a văzut barierele și indicatoarele și și-a cerut scuze pentru incidentul creat. A fost sancționat în conformitate cu prevederile Ordonanței de Guvern 43/1997 privind regimul drumurilor publice.

Alte stiri recente

14 vizualizari
27 nov. 2021 16:10

Cupa Europei, la bob. Câmpineanca Georgeta Popescu a punctat din nou pentru Olimpiadă

La Altenberg, în Germania, s-a desfășurat vineri și sâmbătă Cupa Europei la bob, printre sportivii care s-au aliniat la startul întrecerilor, din lotul național României, numărându-se și câmpineanca Georgeta Popescu în probele de monobob și bob două persoane.

422 vizualizari
27 nov. 2021 14:54

Liga A Prahova, etapa a 17-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele partide din ultima etapă a turului Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi: