CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Motocicliştii de la "Roata de Foc" au demonstrat, încă o dată, că au viaţa în sânge

- Social -

Motocicliştii de la

Asociaţia "Roata de Foc" a organizat la Casa Tineretului din Câmpina cea de-a VII-a ediţie a campaniei "Avem viaţa în sânge", prin care toți cei care doresc pot dona sânge pentru pacienții spitalelor din județ. Campania a fost organizată, ca de fiecare dată, în colaborare cu Centrul de Transfuzii Sanguine Prahova.

200 de persoane au venit astăzi să doneze sânge în cadrul acțiunii organizate de "Roata de Foc", aceasta fiind, de altfel, limita maximă impusă de capacitatea de recoltare a echipei mobile de la Centrul Judeţean de Transfuzii Sanguine. De altfel, şeful acestei echipe, dr. Beatrice Dragomir, a avut numai cuvinte de laudă la adresa campaniei de la Câmpina. "Este foarte importantă această campanie de donare de sânge, donarea, în general, este importantă pentru că ne ajută la realizarea rezervelor de sânge necesare pentru a salva vieţi. Ceea ce mă bucură la acţiunea de la Câmpina este că văd foarte mulţi tineri conştienţi de importanţa donării de sânge, conștienți că împreună putem ajuta pacienții internați în spitale", ne-a declarat dr. Beatrice Dragomir.
Fiecare persoană care a donat sânge a primit tichete de masă, iar donatorii care au dorit au donat aceste tichete (toate sau o parte dintre ele) pentru copiii din centrele de plasament, așa cum s-a întâmplat, de altfel, la toate edițiile campaniei organizate (impecabil) de Asociația "Roata de Foc". O astfel de campanie de donare de sânge presupune o adevărată desfășurare de forțe și o mare responsabilitate. Motocicliștii de la "Roata de Foc" au inițiat această campanie în anul 2014. La început exista o campanie anuală pentru ca apoi, datorită succesului de care s-a bucurat această inițiativă, să se treacă la două ediții - de primăvară și de toamnă.


31 Mar 2018 12:49 5989 vizualizari



Comentarii






  • 09.04.2018 10:29 Popa Carmen Va rog să-mi comunicați si mie când veniți cu rezultatele de la analizele făcute când am donat sânge. Vă mulțumesc !
1667 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1642 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
875 vizualizari 17 Apr 2024 20:13 Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2940 vizualizari 12 Apr 2024 21:29 Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV