CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Trafic infernal pe DN1 din cauza ninsorii și vântului puternic. Carambol la Liliești

- Actualitate -

Trafic infernal pe DN1 din cauza ninsorii și vântului puternic. Carambol la Liliești

Pe drumul național 1 se circulă în condiții de iarnă extremă, pe unele porțiuni carosabilul fiind plin de zăpadă. Ninge continuu, iar vântul spulberă ninsoarea. Sunt mașini ieșite în decor și sunt zone unde se circulă în coloană. Pe DN1, la Liliești, s-a produs și un accident rutier în care au fost implicate șapte autovehicule și o ambulanță Smurd. (video)

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, este vorba despre un carambol generat de nepăstrarea distanței de siguranță între mașini și starea carosabilului (acoperit de zăpadă). Din fericire nu sunt victime, ci doar pagube materiale. Tot în această dimineață, aproximativ în aceeași zonă, șoferul unui autocar a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp de pe marginea DN1. În urma impactului, conducătorul auto a fost electrocutat. Este în stare gravă, la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești. În autocar nu se aflau călători.

După cum spuneam, circulația se desfășoară cu dificultate pe DN1. Secția de drumuri naționale anunță că pe DN1 intervin șase utilaje în zona Câmpina, două utilaje în zona Blejoi și cinci utilaje de deszăpezire sunt trimise la Comarnic, Sinaia, Bușteni și Azuga. Alte șase utilaje intervin până la limita județului Prahova cu județul Ilfov. Cu toate acestea, situația este complicată din cauza faptului că ninge abundent, iar viscolul aduce zăpada înapoi pe carosabil.


23 Mar 2018 10:23 7931 vizualizari


Comentarii


220 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de furnizare a apei în localitățile unde stocurile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste localități se numără și satul Bobolia din comuna Poiana Câmpina.

citeste mai mult
280 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1231 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1768 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV