CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Trafic infernal pe DN1 din cauza ninsorii și vântului puternic. Carambol la Liliești

- Actualitate -

Trafic infernal pe DN1 din cauza ninsorii și vântului puternic. Carambol la Liliești

Pe drumul național 1 se circulă în condiții de iarnă extremă, pe unele porțiuni carosabilul fiind plin de zăpadă. Ninge continuu, iar vântul spulberă ninsoarea. Sunt mașini ieșite în decor și sunt zone unde se circulă în coloană. Pe DN1, la Liliești, s-a produs și un accident rutier în care au fost implicate șapte autovehicule și o ambulanță Smurd. (video)

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, este vorba despre un carambol generat de nepăstrarea distanței de siguranță între mașini și starea carosabilului (acoperit de zăpadă). Din fericire nu sunt victime, ci doar pagube materiale. Tot în această dimineață, aproximativ în aceeași zonă, șoferul unui autocar a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp de pe marginea DN1. În urma impactului, conducătorul auto a fost electrocutat. Este în stare gravă, la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești. În autocar nu se aflau călători.

După cum spuneam, circulația se desfășoară cu dificultate pe DN1. Secția de drumuri naționale anunță că pe DN1 intervin șase utilaje în zona Câmpina, două utilaje în zona Blejoi și cinci utilaje de deszăpezire sunt trimise la Comarnic, Sinaia, Bușteni și Azuga. Alte șase utilaje intervin până la limita județului Prahova cu județul Ilfov. Cu toate acestea, situația este complicată din cauza faptului că ninge abundent, iar viscolul aduce zăpada înapoi pe carosabil.


23 Mar 2018 10:23 7915 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
2443 vizualizari 14 Jun 2024 22:48 Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 câteva imagini surprinse pe Bulevardul Carol I, în cartierul Câmpinița, în apropierea sediului societății Drumuri și Poduri.

citeste mai mult
2622 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Tehnic Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața pe loc.

citeste mai mult
3010 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
702 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV