CONTACT

Trafic infernal pe DN1 din cauza ninsorii și vântului puternic. Carambol la Liliești

- Actualitate -

Trafic infernal pe DN1 din cauza ninsorii și vântului puternic. Carambol la Liliești

Pe drumul național 1 se circulă în condiții de iarnă extremă, pe unele porțiuni carosabilul fiind plin de zăpadă. Ninge continuu, iar vântul spulberă ninsoarea. Sunt mașini ieșite în decor și sunt zone unde se circulă în coloană. Pe DN1, la Liliești, s-a produs și un accident rutier în care au fost implicate șapte autovehicule și o ambulanță Smurd. (video)

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, este vorba despre un carambol generat de nepăstrarea distanței de siguranță între mașini și starea carosabilului (acoperit de zăpadă). Din fericire nu sunt victime, ci doar pagube materiale. Tot în această dimineață, aproximativ în aceeași zonă, șoferul unui autocar a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp de pe marginea DN1. În urma impactului, conducătorul auto a fost electrocutat. Este în stare gravă, la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești. În autocar nu se aflau călători.

După cum spuneam, circulația se desfășoară cu dificultate pe DN1. Secția de drumuri naționale anunță că pe DN1 intervin șase utilaje în zona Câmpina, două utilaje în zona Blejoi și cinci utilaje de deszăpezire sunt trimise la Comarnic, Sinaia, Bușteni și Azuga. Alte șase utilaje intervin până la limita județului Prahova cu județul Ilfov. Cu toate acestea, situația este complicată din cauza faptului că ninge abundent, iar viscolul aduce zăpada înapoi pe carosabil.


23 Mar 2018 10:23 7888 vizualizari


Comentarii






1992 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
2019 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2225 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
2061 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV