Primăria ne asigură că municipiul Câmpina nu se confruntă cu probleme financiare

Actualitate (Categoria articolului)

În urma publicării pe site-ul nostru a articolului "Din nou despre Soldatul câmpinean, evaluat la 22.600 lei și mutat dintr-un parc în altul cu 184.794 lei", Primăria Câmpina ne-a transmis un punct de vedere prin care ni se aduce la cunoștință că "municipiul nu se confruntă cu probleme financiare și nu înregistrează la această dată plăți restante". Ni se explică procedura de adoptare a bugetului local și se fac precizări referitoare la împrumutul de 25 milioane lei aprobat de Consiliul Local. Redăm în facsimil întreg punctul de vedere al Primăriei.

Este adevărat că în articolul menționat mai sus noi am scris că municipiul Câmpina are probleme financiare (despre eventuale plăți restante nici nu s-a pus problema), argumentul nostru fiind acela că au crescut foarte mult și vor crește în continuare cheltuielile cu salariile și funcționarea instituțiilor publice, ceea ce este cât se poate de adevărat. Inclusiv primarul Horia Tiseanu a vorbit despre asta în ședința Consiliului Local de la sfârșitul lunii ianuarie și vă reamintim cuvintele sale: "Cheltuielile vor crește amețitor în 2019, iar venituri mai mari față de anul trecut nu cred că vom avea. În afară de acel credit pe care sper să-l câștigăm, nu văd de unde am putea obține bani suplimentari. Nu știm ce vom primi din impozitul pe venit și sumele defalcate din TVA. Poate ați văzut că sunt unele probleme, primarii marilor municipii au mers la Guvern pentru a-și exprima nemulțumirile față de cotele alocate, vom vedea ce va fi până la urmă".
De asemenea, unele măsuri luate de administrația locală (înghețarea salariilor, blocarea posturilor vacante, apelarea la un credit bancar pentru investiții) conduc la ideea că municipiul Câmpina nu stă pe roze din punct de vedere financiar.

3113 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudor 27.02.2019 11:22 Frate, au făcut praf textul acela. Limbaj de lemn. Nota 2 la comunicare.
  • Laura M 27.02.2019 17:28 Tiseanu are un limbaj de lemn infiorator! De altfel, eu cred ca fie s-a ramolit, fie l-au innebunit banii si puterea. Este incredibil cat s-a transformat acest om. Se apropie o noua campanie si eu sunt extrem de curioasa sa vad cine va iesi cu Tiseanu pe strada! Pentru ca daca iesi cu Tiseanu pe strada in campanie, inseamna ca esti co-partas la toate faradelegile facute de Tiseanu si pentru care acum se afla in fata instantei, dar și pentru cele pentru care va mai fi trimis in judecata!

Actualitate

1844 vizualizari
12 aug. 2020 19:15

Valea Doftanei a primit din Fondul de Intervenție al Guvernului peste 21 milioane lei pentru combaterea alunecărilor de teren

21.393.000 lei este suma pe care comuna Valea Doftanei a primit-o de la Guvernul României, din Fondul de Intervenție, pentru combaterea efectelor calamităților naturale, o sumă uriașă pentru comunitatea de aici, cu mult peste orice alte fonduri obținute pe acest segment de la nivel guvernamental în toată istoria localității, o sumă care este de trei ori mai mare decât bugetul total al comunei Valea Doftanei din acest an.

4184 vizualizari
11 aug. 2020 19:55

La Valea Doftanei, camparea cu corturi și rulote este strict interzisă

1 comentarii

Valea Doftanei este una dintre puținele zone ale județului care reușește să păstreze un cadru natural de o frumusețe rară, numărul turiștilor fiind destul de limitat, ceea ce contribuie la mai multă liniște, un aer mai curat, un mediu mai sănătos. Mai mult, administrația locală din Valea Doftanei a decis interzicerea campării (corturi, rulote) pe teritoriul comunei, iar primarul Lucian Vileford Costea ne explică de ce s-a luat această măsură.

Alte stiri recente

946 vizualizari
12 aug. 2020 20:43

ProRomânia Câmpina, ieri dizolvată, astăzi reînființată

CâmpinaTV.ro v-a obișnuit cu știri corecte, prompte, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu câteva ore când anunțam dizolvarea Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia și prezentam declarația președintelui Marian Alexandru de susținere a candidatului independent la funcția de primar al municipiului, Alin Moldoveanu. (vezi aici)

2080 vizualizari
12 aug. 2020 17:30

Membrii Organizației ProRomânia Câmpina susțin candidatura independentului Alin Moldoveanu la funcția de primar

1 comentarii

De-abia ce s-a anunțat semnarea protocolului care a stat la baza înființării Alianței pentru Prahova, între PSD, ProRomânia și PPU (S-L), că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru stânga politică din Câmpina. Astfel, președintele Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia, Marian Alexandru, a anunțat dizolvarea organizației și susținerea la alegerile locale pentru funcția de primar al municipiului Câmpina a independentului Alin Moldoveanu.