Liga A Prahova. FC Bănești - Triumf Poiana Câmpina 1-6

Sport (Categoria articolului)

Partida de la Bănești ar fi trebuit să fie un adevărat derby, mai ales pe plan local și din punct de vedere al orgoliilor. Pe teren, de-a lungul celor 90 de minute, lucrurile nu au stat deloc așa.

Calculul hârtiei o artă pe formația gazdă ca mare favorită, dar băneștenii nu mai sunt echipa din sezonul trecut, care aproape că nu dădea niciodată greș pe teren propriu. Acum, cu multe improvizații, băneștenii au fost o pradă ușoară pentru pioienari, care s-au impus cu un sever scor de tenis, 6-1, prin golurile marcate de Tandalache (din penalty), Țol, Roman, Dumitrache, Alexe și Georgescu. La cele șase goluri, câte trei în fiecare repriză, elevii lui Valentin Bunea și Alin Postolache au mai adăugat în dreptul lor alte câteva mari ocazii de gol, astfel că scorul final, deși pare unul sever, reflectă realitatea din teren.
Triumf Poiana Câmpina a jucat în următoarea alcătuire: Pop - G. Radu, Georgescu, Bej, Țurlea, Alexe, Bunea, Tandalache, Țol, Roman, Dumitru. Au mai jucat: Stroie - Vintilă, Dumitrache.
Rezultatele etapei - aici.
Etapa viitoare, Triumf Poiana Câmpina va primi teren propriu vizita formației CS Câmpina, în vreme ce FC Bănești va juca în deplasare cu AFC Brebu.

589 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

430 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările:

1680 vizualizari
28 sept. 2022 20:11

Două handbaliste de la CS Câmpina, în vederile lotului național de cadete

În perioada 19-28 septembrie, Federația Română de Handbal a organizat, în cadrul "Programului Plan Talent", acțiuni de selecție pentru sportive născute 2008-2009, în vederea formării lotului național de cadete, acțiuni desfășurate în opt centre din țară.

Alte stiri recente

1462 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

2202 vizualizari
29 sept. 2022 15:14

Târgul de Toamnă de la Breaza va avea loc în perioada 13-16 octombrie

Consiliul Local Breaza a stabilit ca Târgul de Toamnă de la Breaza să aibă loc în acest an în perioada 13-16 octombrie, în același loc ca și la precedentele ediții - Strada Ocinei și străduțele adiacente, Parcul Brâncoveanu, Strada Republicii (zona intersecției cu Strada Ocinei).