Liga A Prahova. FC Bănești - Triumf Poiana Câmpina 1-6

Sport (Categoria articolului)

Partida de la Bănești ar fi trebuit să fie un adevărat derby, mai ales pe plan local și din punct de vedere al orgoliilor. Pe teren, de-a lungul celor 90 de minute, lucrurile nu au stat deloc așa.

Calculul hârtiei o artă pe formația gazdă ca mare favorită, dar băneștenii nu mai sunt echipa din sezonul trecut, care aproape că nu dădea niciodată greș pe teren propriu. Acum, cu multe improvizații, băneștenii au fost o pradă ușoară pentru pioienari, care s-au impus cu un sever scor de tenis, 6-1, prin golurile marcate de Tandalache (din penalty), Țol, Roman, Dumitrache, Alexe și Georgescu. La cele șase goluri, câte trei în fiecare repriză, elevii lui Valentin Bunea și Alin Postolache au mai adăugat în dreptul lor alte câteva mari ocazii de gol, astfel că scorul final, deși pare unul sever, reflectă realitatea din teren.
Triumf Poiana Câmpina a jucat în următoarea alcătuire: Pop - G. Radu, Georgescu, Bej, Țurlea, Alexe, Bunea, Tandalache, Țol, Roman, Dumitru. Au mai jucat: Stroie - Vintilă, Dumitrache.
Rezultatele etapei - aici.
Etapa viitoare, Triumf Poiana Câmpina va primi teren propriu vizita formației CS Câmpina, în vreme ce FC Bănești va juca în deplasare cu AFC Brebu.

1199 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1834 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2140 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

50 vizualizari
24 apr. 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

1051 vizualizari
24 apr. 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1 comentarii

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.