Liga A Prahova. FC Bănești - Triumf Poiana Câmpina 1-6

Sport (Categoria articolului)

Partida de la Bănești ar fi trebuit să fie un adevărat derby, mai ales pe plan local și din punct de vedere al orgoliilor. Pe teren, de-a lungul celor 90 de minute, lucrurile nu au stat deloc așa.

Calculul hârtiei o artă pe formația gazdă ca mare favorită, dar băneștenii nu mai sunt echipa din sezonul trecut, care aproape că nu dădea niciodată greș pe teren propriu. Acum, cu multe improvizații, băneștenii au fost o pradă ușoară pentru pioienari, care s-au impus cu un sever scor de tenis, 6-1, prin golurile marcate de Tandalache (din penalty), Țol, Roman, Dumitrache, Alexe și Georgescu. La cele șase goluri, câte trei în fiecare repriză, elevii lui Valentin Bunea și Alin Postolache au mai adăugat în dreptul lor alte câteva mari ocazii de gol, astfel că scorul final, deși pare unul sever, reflectă realitatea din teren.
Triumf Poiana Câmpina a jucat în următoarea alcătuire: Pop - G. Radu, Georgescu, Bej, Țurlea, Alexe, Bunea, Tandalache, Țol, Roman, Dumitru. Au mai jucat: Stroie - Vintilă, Dumitrache.
Rezultatele etapei - aici.
Etapa viitoare, Triumf Poiana Câmpina va primi teren propriu vizita formației CS Câmpina, în vreme ce FC Bănești va juca în deplasare cu AFC Brebu.

937 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1152 vizualizari
19 mar. 2023 20:23

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Unirea Teleajen 1-0

Arena ”Rafinăriei” arăta excelent, oferind condiții ideale pentru o partidă de fotbal, la primul joc oficial pe teren propriu din anul 2023 pentru echipa Sportul Câmpina.

1784 vizualizari
19 mar. 2023 15:42

Alexandru Tilică, la săritura în înălțime, un nou titlu național pentru atletismul câmpinean

La București, în prima zi a finalelor Campionatului Național de Atletism pentru juniori sub 16 ani, CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, a fost prezent cu doi sportivi, ambii pregătiți de Jenica Bran.

Alte stiri recente

155 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

1374 vizualizari
19 mar. 2023 21:23

Scurt și la... subiect, cu Nicolae Geantă, profesor la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.