CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Liga A Prahova. FC Bănești - Triumf Poiana Câmpina 1-6

- Sport -

Liga A Prahova. FC Bănești - Triumf Poiana Câmpina 1-6

Partida de la Bănești ar fi trebuit să fie un adevărat derby, mai ales pe plan local și din punct de vedere al orgoliilor. Pe teren, de-a lungul celor 90 de minute, lucrurile nu au stat deloc așa.

Calculul hârtiei o artă pe formația gazdă ca mare favorită, dar băneștenii nu mai sunt echipa din sezonul trecut, care aproape că nu dădea niciodată greș pe teren propriu. Acum, cu multe improvizații, băneștenii au fost o pradă ușoară pentru pioienari, care s-au impus cu un sever scor de tenis, 6-1, prin golurile marcate de Tandalache (din penalty), Țol, Roman, Dumitrache, Alexe și Georgescu. La cele șase goluri, câte trei în fiecare repriză, elevii lui Valentin Bunea și Alin Postolache au mai adăugat în dreptul lor alte câteva mari ocazii de gol, astfel că scorul final, deși pare unul sever, reflectă realitatea din teren.
Triumf Poiana Câmpina a jucat în următoarea alcătuire: Pop - G. Radu, Georgescu, Bej, Țurlea, Alexe, Bunea, Tandalache, Țol, Roman, Dumitru. Au mai jucat: Stroie - Vintilă, Dumitrache.
Rezultatele etapei - aici.
Etapa viitoare, Triumf Poiana Câmpina va primi teren propriu vizita formației CS Câmpina, în vreme ce FC Bănești va juca în deplasare cu AFC Brebu.


18 Sep 2022 07:42 1225 vizualizari


Comentarii


1287 vizualizari 27 May 2024 20:26 La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

Tennis Premium Trophy este denumirea turneului internațional de tenis de câmp, care a început luni, 27 mai, la Câmpina, la baza sportivă Tenis Premium Club.

citeste mai mult
592 vizualizari 27 May 2024 18:05 Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

În ultimul meci din grupele turneului final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori III, Speranță, care are loc la Suceava, CS Câmpina a învins clar, la șase goluri diferență, formația HC Bizău Ocna Șugatag, 22-16.

citeste mai mult
1552 vizualizari 26 May 2024 22:10 Noi medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul municipiului București pentru copii

Noi medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul municipiului București pentru copii

Campionatul municipiului București la atletism pentru copii s-a încheiat duminică, sportivii câmpineni obținând noi medalii, dar mai ales speranța că drumul pe care s-a pornit este unul bun, dătător de speranțe că această frumoasă tradiție a Câmpinei va continua.

citeste mai mult
1541 vizualizari 26 May 2024 21:45 Lido Câmpina punctează și la enduro - locul 2 la o competiție la Băicoi

Lido Câmpina punctează și la enduro - locul 2 la o competiție la Băicoi

O etapă a Campionatului Regional de Endurocros a avut loc sâmbătă, 25 mai, la Băicoi, la start aliniindu-se și doi sportivi ai clubului de motocros Lido Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV