Marți, 21 februarie, la Câmpina, dezbatere publică pe tema prelungirii valabilității Planului Urbanistic General

Actualitate (Categoria articolului)

Vă informam în urmă cu câteva zile că Primăria municipiului Câmpina a inițiat o consultare publică pentru un proiect privind prelungirea valabilității Planului Urbanistic General și a Regulamentului Local de Urbanism.

Aparent, pare doar o formalitate, ținând cont că actualul PUG expiră pe 28 februarie, prelungirea valabilității făcându-se până va fi gata următorul, deja contractat.
Acum, deși propunerile din cadrul consultării publice se primesc până luni, 20 februarie, Primăria municipiului Câmpina a anunțat că marți, 21 februarie, de la ora 15.00, organizează o dezbatere publică asupra acestui proiect. La dezbatere poate participa orice persoană interesată de acest subiect, în anumite condiții, anunțate de organizatorul dezbaterii aici.

(Foto cu carecter ilustrativ de la precedenta dezbatere publică de la Câmpina, cea asupra bugetului local)

2055 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

0 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

116 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.

Alte stiri recente

522 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.

630 vizualizari
25 feb. 2024 15:38

Cupa României, faza județeană, turul al II-lea. CS Scorțeni Mislea - Sportul Câmpina 1-3

După ce în primul tur al fazei județene a Cupei României a trecut cu 1-0, pe teren propriu de CS Șotrile, Sportul Câmpina a jucat duminică, 25 februarie, în turul secund, în deplasare, la Mislea, cu formația CS Scorțeni Mislea.