Ștefan Gagiu (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina), medalie de argint în proba de săritura în lungime, la juniori II

Sport (Categoria articolului)

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 18 ani (juniori II), CSS ”Constantin Istrati” Câmpina (coordonator - prof. Mihaela Marin) a fost reprezentat de un singur sportiv, în finala probei masculine de săritura în lungime.

După ce a reușit vineri, în prima zi a întrecerilor, în cadrul calificărilor, o săritură de 6,09m, Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran) și-a îmbunătățit performanța, reușind o săritură de 6,51m, cu care s-a clasat pe locul al doilea, obținând medalia de argint și titlul de vicecampion național, la numai 16 centimetri de cea mai înaltă treaptă a podiumului.
Astfel, clubul câmpinean strânge la această comeptiție trei medalii - două de argint (Ciprian Costache - aruncarea greutății și Ștefan Gagiu - săritura în lungime) și una de bronz, prin același Ștefan Gagiu, în proba de săritura în înălțime.

Citiți și Două medalii pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, în prima zi a Campionatului Național under 18

4153 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1930 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2748 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

Alte stiri recente

302 vizualizari
29 iun. 2022 11:10

Societate comercială cu sediul în Câmpina angajează ECONOMIST / CONTABIL

Societate comercială cu sediul în Câmpina (telefon 0244.375.277; fax 0244.373.077) angajează economist / contabil.

196 vizualizari
29 iun. 2022 09:08

Un modul de prim-ajutor a fost amplasat în centrul Câmpinei, în pasajul de la ceas, funcțional în perioadele caniculare

Având în vedere temperaturile ridicate anunțate pentru aceste zile și la Câmpina și având în vedere faptul că pentru întreaga lună iulie s-au anunțat fenomene extreme (caniculă, alternând cu vijelii și ploi torențiale), Primăria municipiului a instalat în Pasajul de la Ceas un modul de prim-ajutor. Trecătorii se pot opri aici pentru a se răcori și odihni puțin, pentru a bea apă sau pentru a cere ajutor în cazul în care nu se simt bine.