Ștefan Gagiu (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina), medalie de argint în proba de săritura în lungime, la juniori II

Sport (Categoria articolului)

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 18 ani (juniori II), CSS ”Constantin Istrati” Câmpina (coordonator - prof. Mihaela Marin) a fost reprezentat de un singur sportiv, în finala probei masculine de săritura în lungime.

După ce a reușit vineri, în prima zi a întrecerilor, în cadrul calificărilor, o săritură de 6,09m, Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran) și-a îmbunătățit performanța, reușind o săritură de 6,51m, cu care s-a clasat pe locul al doilea, obținând medalia de argint și titlul de vicecampion național, la numai 16 centimetri de cea mai înaltă treaptă a podiumului.
Astfel, clubul câmpinean strânge la această comeptiție trei medalii - două de argint (Ciprian Costache - aruncarea greutății și Ștefan Gagiu - săritura în lungime) și una de bronz, prin același Ștefan Gagiu, în proba de săritura în înălțime.

Citiți și Două medalii pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, în prima zi a Campionatului Național under 18

4600 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2814 vizualizari
01 dec. 2023 19:40

CS Câmpina a învins echipa Transilvania Brașov în finala Cupei ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV

După o primă zi spectaculoasă, Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV, a continuat și vineri, chiar de 1 Decembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

1729 vizualizari
30 nov. 2023 18:59

Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV. Prima zi, un spectacol sportiv total

Șase echipe de top din România, la nivel de handbal feminin juvenil, au venit la Câmpina pentru a participa la Cupa ”1 Decembrie”.

Alte stiri recente

67 vizualizari
03 dec. 2023 20:05

De marți, 5 decembrie 2023, se reia transportul public local pe Strada Voila

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis un anunț privind reluarea transportului public local pe Strada Voila.

378 vizualizari
03 dec. 2023 18:54

Un an și jumătate de închisoare pentru că a furat un BMW abandonat pe marginea DN1, între Câmpina și Ploiești

Judecătoria Câmpina a pronunțat recent o sentință într-un dosar de furt, condamnându-l pe autor la o pedeapsă de un an și jumătate cu închisoare. Sentința nu este definitivă.