Ștefan Gagiu (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina), medalie de argint în proba de săritura în lungime, la juniori II

Sport (Categoria articolului)

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 18 ani (juniori II), CSS ”Constantin Istrati” Câmpina (coordonator - prof. Mihaela Marin) a fost reprezentat de un singur sportiv, în finala probei masculine de săritura în lungime.

După ce a reușit vineri, în prima zi a întrecerilor, în cadrul calificărilor, o săritură de 6,09m, Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran) și-a îmbunătățit performanța, reușind o săritură de 6,51m, cu care s-a clasat pe locul al doilea, obținând medalia de argint și titlul de vicecampion național, la numai 16 centimetri de cea mai înaltă treaptă a podiumului.
Astfel, clubul câmpinean strânge la această comeptiție trei medalii - două de argint (Ciprian Costache - aruncarea greutății și Ștefan Gagiu - săritura în lungime) și una de bronz, prin același Ștefan Gagiu, în proba de săritura în înălțime.

Citiți și Două medalii pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, în prima zi a Campionatului Național under 18

3671 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1425 vizualizari
26 sept. 2021 12:52

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din etapa a 8-a din Liga A Prahova, eșalonul de elită al fotbalului prahovean. Duminică au avut loc ultimele jocuri ale acestei runde. Iată rezultatele:

1818 vizualizari
26 sept. 2021 11:16

Valentin Crețu, Adrian Vintilă și Radu Ariciu, trei câmpineni care concurează în Campionatul Național de Automobilism

În Campionatul Național de Automobilism participă și trei câmpineni și au chiar rezultate frumoase, din păcate, mai puțin cunoscute publicului larg. Este vorba de Valentin Crețu, Adrian Vintilă și Radu Ariciu, trei tineri care au determinat includerea municipiului Câmpina pe harta automobilismului românesc.

Alte stiri recente

2519 vizualizari
25 sept. 2021 20:18

La Breaza, un bărbat a fost atacat și rănit grav de un urs. Mesaj de alertă privind prezența unui urs și la Comarnic

Iată că se înmulțesc cazurile de oameni atacați de urs. S-a întâmplat foarte recent la Telega, zilele trecute la Comarnic, astăzi la Breaza și tot astăzi a fost emis un mesaj RO Alert privind prezența unui urs la Comarnic, în zona Podul Lung.

2641 vizualizari
25 sept. 2021 19:18

Un an de la alegerile locale. Proiectele și... dezamăgirile POL Câmpina

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitatul acestei emisiuni – consilierul local Cosmin Raț din partea Partidului Oamenilor Liberi (POL).