CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Toată lumea vrea o sală polivalentă în Câmpina, dar fiecare în alt mod, în alt loc...

- Actualitate -

Unul dintre subiectele de interes ale şedinţei Consiliului Local de joi, 30 august, a fost cel privind schimbarea destinaţiei unor terenuri de la Căminul Petrol, scopul acestei schimbări fiind realizarea aici a unei săli polivalente. Discuţiile au fost interesante, lungi, pline de substanţă, dar mai ales cu iz politic.

Proiectul a fost iniţiat de consilierul Daniel Ioniţă, iar cei care nu au fost de acord cu această formă a proiectului au fost consilierii PNL şi PMP. Principalul argument al acestora a fost spaţiul total neadecvat pentru o astfel de construcţie în acel loc. Aproape toţi cei care au vorbit au subliniat, indiferent de tabăra din care provin, că sunt de acord cu necesitatea construirii unei săli polivalente în Câmpina, dar trebuie găsită cea mai bună soluţie.
Cel mai interesant moment a fost cel în care consilierul Florin Frăţilă i-a cerut iniţiatorului să-i garanteze că va obţine fonduri guvernamentale pentru acest proiect. Nu o spune nimeni în mod deschis, dar toţi se refereau la influenţa pe care Daniel Ioniţă ar avea-o pe lângă vicepremierul Graţiela Gavrilescu, naşa de cununie a liderului local ALDE, pentru a obţine fonduri guvernamentale pentru diverse proiecte. Bineînţeles, Ioniţă nu a putut garanta aşa ceva.
Un alt punct de divergenţă a fost faptul că liberalii l-au acuzat pe Ioniţă că nu a venit să discute cu toate forţele politice din Consiliul Local, astfel încât să se găsească o soluţie mai bună decât aceasta. De fapt, liberalii erau deranjaţi de capitalul de imagine pe care Ioniţă şi l-ar putea face promovând un astfel de proiect. Iniţiatorul a replicat că a discutat atât cu Tiseanu, cât şi cu Piţigoi, adică liderii locali ai celor două formaţiuni politice. Mai trebuie spus că nici atitudinea lui Ioniţă nu a fost foarte colegială. Pe de o parte, a promovat singur acest proiect, pe de altă parte, a demonstrat o înverşunare disproporţionată faţă de importanţa promovării unui asemenea proiect. Sigur, doar dacă "interesul comunităţii" nu îţi este atât de apropiat încât să reacţionezi cu vehemenţa cu care a făcut-o Ioniţă.
Sunt multe lucruri de spus despre acest subiect, despre această bătălie dusă mai discret sau mai făţiş în Consiliul Local, chiar dacă până la alegerile locale mai sunt aproape doi ani. Oricum, merită să urmăriţi înregistrarea video a discuţiilor. Chiar dacă acestea au durat destul de mult, vă veţi face propria idee asupra intereselor care îi mână în luptă pe fiecare dintre consilierii implicaţi.
În cele din urmă, la vot, proiectul lui Ioniţă a fost respins, consilierii PNL - PMP impunându-şi voinţa şi majoritatea în faţa celor de la PSD - ALDE.

Citiţi şi Consiliul Local Câmpina va discuta oportunitatea realizării unei săli polivalente pe locul celebrei "Alei senzoriale"


31 Aug 2018 09:03 4747 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
2396 vizualizari 14 Jun 2024 22:48 Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 câteva imagini surprinse pe Bulevardul Carol I, în cartierul Câmpinița, în apropierea sediului societății Drumuri și Poduri.

citeste mai mult
2609 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Tehnic Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața pe loc.

citeste mai mult
3005 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
702 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV