Casa familiei Triță, din Provița de Sus, distrusă de incendiu, este refăcută cu sprijinul unor oameni extraordinari

Social (Categoria articolului)

Pe 2 ianuarie 2021, un incendiu puternic mistuia casa familiei Triță, din comuna Provița de Sus, și odată cu ea actele, îmbrăcămintea și toate bunurile agonisite. Oana și Nicolae Triță, alături de cei trei copii ai lor, de 9 ani, 14 ani și 17 ani, au rămas efectiv pe drumuri. Oamenii din Provița de Sus, din alte localități, dar și membrii unei asociații de motocicliști, într-o mobilizare extraordinară, un adevărat exemplu de spirit civic, au realizat ceva la care cei cinci membri ai familiei Triță nici nu mai sperau...

Astăzi, familia Triță are motive bucurie și speranța că în foarte scurt timp lucrurile vor reveni mai aproape de normalitate pentru ei. Astfel, după cum se poate vedea din imagini, noua casă este ridicată, lucru realizat cu sprijinul comunității locale și a unor oameni de bine din localitățile învecinate, geamurile și ușile termopan au ajuns deja, urmând a fi instalate în aceste zile, iar duminică vor sosi la Provița de Sus mobila de dormitor și cea de bucătărie, precum și o serie de aparate electrocasnice - frigider, aragaz, televizor, toate acestea donate de Hell Thunder MC Ploiești, Bikers Ploiești MF, Cristian Hrubaru, Bikers for Humanity Romania, Ana Tudi, Mihai Cristea și Mihai Tudorache. De asemenea, la Căminul Cultural din Provița de Sus s-au strâns donații constând în îmbrăcăminte pentru familia Triță, în special pentru cei trei copii. Dincolo de toate acestea, este impresionant gestul multor oameni din Provița de Sus care au donat diverse sume de bani, de la 50 lei la 1.000 lei, fiecare după posibilități, dar cu toții dorind să contribuie la sprijinirea familiei Triță, astfel încât Oana, Nicolae și cei trei băieți ai lor să treacă mai ușor peste acest necaz.

Citiți și: O familie din Provița de Sus a rămas pe drumuri după ce un incendiu i-a distrus casa în totalitate. Părinții și cei trei copii au nevoie de ajutor!

4985 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

353 vizualizari
27 feb. 2021 10:56

Peste 500 de câmpineni vor beneficia de bilete gratuite de călătorie pentru transportul local în acest an

Consiliul Local Câmpina a aprobat în ședința ordinară de joi, 25 februarie, un proiect inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind acordarea de bilete gratuite de călătorie pentru transportul local pentru o serie de categorii sociale defavorizate.

2780 vizualizari
26 feb. 2021 21:29

De ”Ziua meseriilor”, elevi de la școlile gimnaziale din Câmpina au vizitat Liceul Tehnologic Energetic

Pe 11 martie se sărbătorește ”Ziua meseriilor”, iar până atunci, prin inspectoratele școlare județene, în diverse licee din țară au loc acțiuni de promovare a învățământului profesional în rândul elevilor din clasa a VIII-a. O astfel de acțiune a avut loc vineri, 26 februarie 2021, la Liceul Tehnologic Energetic Câmpina, elevilor de la școlile gimnaziale ”Ion Câmpineanu”, ”B.P. Hasdeu” și Școala Centrală, însoțiți de diriginții lor, fiindu-le prezentate avantajele învățământului tehnic și profesional.

Alte stiri recente

1781 vizualizari
26 feb. 2021 21:35

Agenții Poliției Locale Câmpina au continuat activitățile de fluidizare a traficului în zona centrală, la finalul săptămânii

Pentru a doua săptămână consecutiv, vineri, 26 februarie 2021, agenții Poliției Locale, în colaborare cu cei de la Poliția Municipiului Câmpina, au acționat pentru fluidizarea traficului rutier pe Strada Republicii, în zona Pieței Centrale, o zonă aglomerată în special la sfârșit de săptămână.

2326 vizualizari
26 feb. 2021 21:18

Marius Vasile (CSS ”Istrati” Câmpina), campion național la aruncarea greutății, categoria sub 20 ani, cu un nou record personal

După ce a participat la Sofia, la Balcaniada pentru sportivi sub 20 ani, unde s-a clasat pe un meritoriu loc 4, cu un nou record personal, Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel), legitimat la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, a obținut vineri după-amiază titlul național în proba de aruncarea greutății la categoria sub 20 ani. Marius Vasile și-a depășit din nou propriul record cu zece centimetri, aruncând de această dată la 17,35m, cu peste doi metri față de ceilalți ocupanți ai podiumului.