S-au încheiat lucrările de modernizare a Capelei Cimitirului Bobâlna, din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Pe final de mandat, administrația Tiseanu reușește să realizeze și lucrări care să respecte termenul de finalizare. Începută în toamna anului trecut, modernizarea Capelei Cimitirului Bobâlna avea termen de finalizare 12 luni și, în ciuda iernii, a pandemiei, a stării de urgență, a caniculei, iată că lucrurile au putut fi duse la bun sfârșit în termenul prevăzut și asumat.

Lucrările efective au constat în consolidarea corpurilor de clădire C1 și C2, finisaje interioare și exterioare, pe o suprafață de 90 mp, construirea de vestiare dotate cu dușuri și grupuri sanitare publice în suprafață de 54 mp. Executantul acestei lucrări a fost firma Cosef Construct SRL Cornu, valoarea lucrării fiind de 331.409,93 lei, din care echipamente - 6.059,99 lei.
Marți, 15 septembrie 2020, a avut loc recepția lucrărilor, moment la care au fost prezenți atât primarul Horia Tiseanu, cât și viceprimarul Adrian Pițigoi.

2894 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1081 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1127 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

938 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

486 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.