Primarul Câmpinei, Alin Moldoveanu, despre primul an de mandat și despre provocările care vor urma

Actualitate (Categoria articolului)

Seria emisiunilor dedicate împlinirii unui an de la alegerile locale am încheiat-o, așa cum am considerat firesc, cu primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

În cadrul dialogului pe care l-am avut, Alin Moldoveanu a explicat cum s-a văzut primul an al acestui mandat din... fotoliul de primar, care a fost cel mai important moment, dar și ce nu a mers bine în această perioadă. De asemenea, veți afla urmărind emisiunea noastră cum vede primarul Câmpinei relația cu Consiliul Local, dar și cu viceprimarul Liviu Dumitrache. De asemenea, Alin Moldoveanu a avut un punct de vedere referitor la inițiativa PNL privind stabilirea unor proiecte de investiții pe care consilierii locali să le includă în buget, dar și la varianta schimbării viceprimarului, menționată de unul dintre liderii coaliției (extinse) care se conturează în Consiliul Local.
Un capitol important al discuției l-a reprezentat cea mai importantă lucrare desfășurată în Câmpina - Calea Doftanei. Ce a mers bine, ce probleme au apărut pe parcurs, mai ales legate de proiect, ce se întâmplă în intersecția de la Răcitor, dar și schimbarea conductelor de apă odată cu lucrările la rețeaua de canalizare, pentru a nu se mai sparge asfaltul în următorii doi ani, toate aceste au fost detaliate de primarul Alin Moldoveanu.
În încheierea discuției noastre, primarul a vorbit despre provocările celui de-al doilea an al mandatului: ”Voi continua să depun proiecte pentru a atrage fonduri europene, dar și orice alte fonduri extrabugetare. Anul următor va fi important pentru că vor începe efectiv, fizic, o serie de lucrări cu fondurile europene deblocate, dar și lucrări pentru care am depus proiecte la venirea mea în Primărie. În același timp, tot anul viitor vor începe lucrările prin HidroPrahova, care vor presupune schimbarea rețelei de apă pe aproximativ 170 străzi din Câmpina. Va fi o mare provocare!”

4494 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tavi 22.11.2021 22:30 Vine iarna și intersecția de la Răcitor va fi gata la 1 ianuarie 2022.Pt Dorel de la. Hidro & Kato timpu trece, leafa merge....in 2021 sa oprească apa, lumina fiecare când vor ei este tupeu D ala maxim. În tari civilizate plătesc scump arogantele. În România a ți văzut ca cetățenii sa se revolte împotriva furnizorilor de apa, gaz, internet?
  • Ionut 24.11.2021 06:47 Cate locuri noi de munca in Campina a generat primul an de mandat al primarului? Restul sunt vorbe.

Actualitate

583 vizualizari
06 iul. 2022 21:54

Polițiștii câmpineni au depistat dis-de-dimineață încă un șofer băut la volan

La data de 5 iulie, în jurul orei 6.30, polițiștii câmpineni au oprit pe Strada B.P. Hasdeu un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din comuna Telega.

377 vizualizari
06 iul. 2022 09:43

Primăria Câmpina îndeamnă populația să participe la recensământul persoanelor și locuințelor

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis un comunicat de presă prin care îndeamnă populația să participe la recensământul persoanelor și locuințelor care este în plină desfășurare. Iată comunicatul:

Alte stiri recente

362 vizualizari
07 iul. 2022 15:19

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 7 iulie 2022

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

544 vizualizari
07 iul. 2022 07:56

"Grădinița de vară Iulia Hasdeu ", un proiect educațional de succes

În perioada 27 iunie - 6 iulie, Grădinița “Iulia Hasdeu” și structura sa - Grădinița nr 6 au derulat proiectul educațional “Grădinița de vară”, ediția a II-a, în parteneriat cu ISJ Prahova.