Primarul Câmpinei, Alin Moldoveanu, despre primul an de mandat și despre provocările care vor urma

Actualitate (Categoria articolului)

Seria emisiunilor dedicate împlinirii unui an de la alegerile locale am încheiat-o, așa cum am considerat firesc, cu primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

În cadrul dialogului pe care l-am avut, Alin Moldoveanu a explicat cum s-a văzut primul an al acestui mandat din... fotoliul de primar, care a fost cel mai important moment, dar și ce nu a mers bine în această perioadă. De asemenea, veți afla urmărind emisiunea noastră cum vede primarul Câmpinei relația cu Consiliul Local, dar și cu viceprimarul Liviu Dumitrache. De asemenea, Alin Moldoveanu a avut un punct de vedere referitor la inițiativa PNL privind stabilirea unor proiecte de investiții pe care consilierii locali să le includă în buget, dar și la varianta schimbării viceprimarului, menționată de unul dintre liderii coaliției (extinse) care se conturează în Consiliul Local.
Un capitol important al discuției l-a reprezentat cea mai importantă lucrare desfășurată în Câmpina - Calea Doftanei. Ce a mers bine, ce probleme au apărut pe parcurs, mai ales legate de proiect, ce se întâmplă în intersecția de la Răcitor, dar și schimbarea conductelor de apă odată cu lucrările la rețeaua de canalizare, pentru a nu se mai sparge asfaltul în următorii doi ani, toate aceste au fost detaliate de primarul Alin Moldoveanu.
În încheierea discuției noastre, primarul a vorbit despre provocările celui de-al doilea an al mandatului: ”Voi continua să depun proiecte pentru a atrage fonduri europene, dar și orice alte fonduri extrabugetare. Anul următor va fi important pentru că vor începe efectiv, fizic, o serie de lucrări cu fondurile europene deblocate, dar și lucrări pentru care am depus proiecte la venirea mea în Primărie. În același timp, tot anul viitor vor începe lucrările prin HidroPrahova, care vor presupune schimbarea rețelei de apă pe aproximativ 170 străzi din Câmpina. Va fi o mare provocare!”

4276 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tavi 22.11.2021 22:30 Vine iarna și intersecția de la Răcitor va fi gata la 1 ianuarie 2022.Pt Dorel de la. Hidro & Kato timpu trece, leafa merge....in 2021 sa oprească apa, lumina fiecare când vor ei este tupeu D ala maxim. În tari civilizate plătesc scump arogantele. În România a ți văzut ca cetățenii sa se revolte împotriva furnizorilor de apa, gaz, internet?
  • Ionut 24.11.2021 06:47 Cate locuri noi de munca in Campina a generat primul an de mandat al primarului? Restul sunt vorbe.

Actualitate

2962 vizualizari
23 ian. 2022 09:02

La solicitarea ISU, la Spitalul Municipal Câmpina a fost amenajată o nouă cale de acces pentru intervenții

În spatele Spitalului Municipal Câmpina, spre clădirea dezafectată a fostului cinematograf, a apărut o alee, o nouă cale de acces în curtea unității medicale.

4673 vizualizari
22 ian. 2022 15:33

Incredibil. Ce a putut face un tânăr din Cornu, noaptea trecută, într-o scară de bloc din Ploiești?

În noaptea de 20 spre 21 ianuarie, în jurul orei 5, polițiștii din Ploiești au observat pe stradă un tânăr care avea în mână un obiect din lemn și care evita contactul vizual cu polițiștii, comportamentul său fiind unul care a ridicat semne de întrebare.

Alte stiri recente

167 vizualizari
23 ian. 2022 22:16

Societatea Sofprest Protect Security angajează agenți de securitate pentru Câmpina

Societatea Sofprest Proiect Security SRL din Câmpina anunță că angajează agenți de securitate pentru Câmpina.

1263 vizualizari
23 ian. 2022 21:14

Prima competiție din 2022 a adus primele medalii pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

În acest week-end s-a desfășurat la București primul concurs de atletism din sezonul de iarnă 2022, Cupa ”Romanian Masters Athletics", concurs destinat categoriilor de sportivi sub 20 de ani, sub 18 ani și sub 16 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin, a participat cu opt sportivi, cu care au obținut trei locuri I, patru locuri II, un loc III, două locuri 4 și un loc 5. Toți sportivii și-au realizat recorduri personale ca urmare a pregătirii de iarnă intense.