CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - Sportul Câmpina 2-2. Derby cu de toate

- Sport -

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - Sportul Câmpina 2-2. Derby cu de toate

Prima etapă a Superligii B Prahova a adus și un prim derby local, la Poiana Câmpina, unde s-au întâlnit formațiile Triumf Poiana Câmpina și Sportul Câmpina. Și a fost un derby un frumos... Stadion de liga secundă, vreme foarte bună, gazon bun, o lovitură de începere simbolică dată de fosta glorie a echipei Poiana, Gabriel Tismănaru, patru goluri, o sumedenie de cartonașe galbene (11), o eliminare și câteva sute de spectatori în tribune, ”foamea” de fotbal după pandemie fiind mare.

După un început echilibrat și destul de tensionat, cele două echipe și-au împărțit perioadele de dominare, chiar dacă posesia a fost superioară formației gazdă. Sportul a deschis scorul în minutul 35, prin R. Burlacu, la o fază lucrată de Mugurel Negreanu și la care poienarii au acuzat ofsaid. Pentru bucuria spectacolului sportiv, gazdele au egalat chiar înainte de pauză, în minutul 42, prin G. Radu, după o lovitură liberă executată de Bunea și o greșeală uriașă a portarului oaspete. Repriza secundă s-a desfășurat cam după aceleași coordonate. Mai întâi, elevii lui Marius Pălăncianu au marcat prin Negreanu, în minutul 52, după o greșeală a defensivei gazdelor și o execuție frumoasă a ”nouarului” câmpinean. Poienarii s-au clătinat, au reacționat mai greu, dar spre bucuria spectatorilor au reușit să egaleze în minutul 71 prin golul lui Țurlea, cu un șut de la aproximativ 20 metri.
Chiar dacă fiecare dintre cele două formații a avut șansa ei, rezultatul de egalitate este unul mai aproape de adevăr și aduce un început bun de campionat pentru ambele echipe.

Marcatori: G. Radu (42), Țurlea (71) / R. Burlacu (35), Negreanu (52).
Triumf Poiana Câmpina: Sbierea - D. Marin, G. Radu, Ad. Burchi (95 Ov. Vintilă), I. Dumitru, Bunea, Dașa, Tandalache (67 Țurlea), Alexe, Scumpu, Stan. Rezerve: C. Ilie - R. Stere, O. Stere, Durbac. Antrenori: Valwntin Bunea, Alin Postolache.
Sportul Câmpina: Bucuroiu - Buștuc, Brânzea, Coman, Voicu (30 A. Burlacu), Mosor (57 Matincă), R. Burlacu, Burloiu, Ed. Constantin (71 Corneanu), Negreanu (81 Cafadaru), Rădulescu (30 Bej). Rezerve: C. Constantin - Biro. Antrenori: Marius Pălăncianu, Philip Basma.
Cartonașe galbene: Scumpu (min. 19), Alexe (25), Dașa (min. 61) / Mosor (min. 4), Voicu (min. 19), Negreanu (min. 37), C. Constantin (45+2), R. Burlacu (58), Matincă (min. 88), Coman (90+2), Bej (90+3).
Cartonaș roșu: Ov. Vintilă (90+2).
Arbitri: Laurențiu Piciu - Alexandru Chioibașu, Gabriel Răduță (toți din Ploiești).
Observator: Mihail Ionescu (Ploiești).

Etapa viitoare, miercuri, 25 august, ora 18.00:
Ploiești, stadion Teleajen: Unirea Teelajen - Triumf Poiana Câmpina
Câmpina, stadion Rafinăriei: Sportul Câmpina - Avântul Tomșani

Rezultatele complete ale primei etape, duminică, 22 august
Carpați Sinaia - AS Starchiojd 1-2
AS Gherghița - Olimpia Cireșanu 1-1
Brădetul Ștefești - Unirea Teleajen, nedisputat
Triumf Poiana Câmpina - Sportul Câmpina 2-2
Avântul Tomșani - CSO Mizil 1-1
CS Câmpina - Progresul Bucov 3-2
Știința Albești - Real Rio Cocoșești 5-4
CS II Blejoi - Petrolul Ologeni 4-0
CS Scorțeni Bordeni - Viitorul Puchenii Mari 1-2


22 Aug 2021 16:41 7736 vizualizari


Comentarii


344 vizualizari 21 Jul 2024 22:56 Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Sportivul câmpinean Ștefan Gagiu, antrenat de Jenica Bran și legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, a concurat în ultima zi a Campionatului Național de Atletism sub 23 ani, de la Craiova, în proba de săritura în lungime.

citeste mai mult
485 vizualizari 21 Jul 2024 22:33 Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) și Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin), au participat zilele trecute în Slovacia, la Banska Bystrica, la Campionatul European de Atletism pentru sportivi sub 18 ani.

citeste mai mult
515 vizualizari 21 Jul 2024 17:22 Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Sportul Câmpina a disputat duminică dimineață un meci amical în compania unei formații din campionatul județului Dâmbovița, CSC Valea Lungă.

citeste mai mult
763 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV