Elstar Câmpina, mai mult decât o librărie

Actualitate (Categoria articolului)

Librăria Elstar s-a mutat într-un spațiu generos, amenajat cu mult bun gust și rafinament, pe Bulevardul Carol I, vis-a-vis de Hotelul Muntenia. Ceea ce veți descoperi aici este, de fapt, o altfel de librărie sau, dacă vreți, mai mult decât o librărie. Este un loc cald, liniștit, un loc aparte, dedicat cărții și celor care adoră să citească. Pentru că mai există astfel de oameni.

„Cu mult timp în urmă mi-am propus să realizez o librărie... altfel. Cu scară, cu fotolii, să poţi sta liniştit să răsfoieşti o carte, cu lumânărele, abajur, perniţe, să te simţi ca acasă, într-o atmosferă de căldură şi linişte sufletească. Îmi doresc foarte mult să găzduim în noul spaţiu şi ore de lectură, de literatură, momente în care elevii şi dascălii lor să se poată bucura de o lectură plăcută într-un alt spaţiu decât cel clasic, din şcoală. Se pot face multe lucruri frumoase într-un astfel de loc, împreună cu oamenii minunaţi din Câmpina!”, ne-a declarat Lorena Crintea, managerul Elstar Group.
Librăria Elstar a funcţionat şi până acum, într-un spaţiu la etajul papetăriei cu acelaşi nume, situată tot pe Bulevardul Carol I, dar undeva în apropierea Oficiului Poştal nr. 3. Acum, librăria s-a mutat şi a fost amenajată într-un mod cu totul și cu totul deosebit, aşa cum mai vezi doar în unele dintre librăriile pariziene sau londoneze. Elstar are contracte şi comercializează cărţi de la edituri de prestigiu, printre care „Humanitas”, “Niculescu”, „Aramis” sau „Corint”, iar volumele sunt împărţite pe categorii – de la cărţi pentru copii, cărţi de colorat, la manuale şi dicţionare, beletristică, cărţi în diverse limbi străine şi chiar un “raft regal”. Lângă librărie se află şi standurile cu produse de papetărie. 
Mai cumpără câmpinenii cărți? „Da, nu ca pe vremuri, dar lumea încă se mai bucură să citească o carte bună şi satisfacția mea ar fi ca un număr cât mai mare de câmpineni să vină şi să se bucure atât de carte, cât și de spaţiul oferit. Nu trebuie neapărat să cumpere, important este să vină, să treacă pragul librăriei noastre şi să se bucure de atmosfera pe care am încercat să o creăm aici”, ne-a mai spus Lorena Crintea.

13896 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Brojba Mihaela 12.02.2018 20:15 Felicitări pentru această librăria. Nu degeaba se spunea că era orașul cu cei mai mulți intelectuali la mia de locuitori.
  • Gheorghe 12.02.2018 20:54 Super, tot respectul!
  • Ioan Popescu 03.08.2022 15:11 Mă bucur pt faptul că aici, in acest spatiu mai mult decat generos, voi avea ocazia să prezint, iubitorilor de carte din Câmpina, cartea mea: OAMENI DE NOTA 10.

Actualitate

1155 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

266 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

21 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

339 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: