CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Tinerii din Câmpina au participat la Festivalul Voluntariatului

- Social -

Tinerii din Câmpina au participat la Festivalul Voluntariatului

Tinerii câmpineni au participat sâmbătă, 9 iunle, la Festivalul Voluntariatului organizat de Asociația Simbio Prahova în Parcul Regele Mihai I. 

”De la desluşit mistere până la brainstorming de activități viitoare pentru oraş, tinerii le-au făcut pe toate. Nu putem menționa festivalul de sâmbătă fără a aduce în discuție şi Asociația Glasul Autismului, care a înveselit activitatea prin fluturaşii origami şi şablonul pentru poze, acesta a fost un mare favorit al câmpinenilor. De aseamenea, fără sprijinul primăriei acest frumos festival nuu putea avea loc. 

Evenimentul a început cu o sesiune de înviorare prin muzică, pentru a forma legături cel puțin amicale între participanți. Au urcat apoi pe scările fictive ale cunoaşterii între ei, dar şi pe scările din parc pentru prima activitate de tip "team-building". Tinerii au discutat, doi câte doi, despre problema deşeurilor din municipiul Câmpina, dar şi posibilele soluții.

Activitatea "murder mystery" le-a pus la muncă mințile cât şi imaginația şi abilitățile sociale ale participanților. 

Tinerii au avut ocazia de a-și expune opinia asupra următoarelor evenimente pe care le-ar vrea organizate în orașul lor. Acestă activitate ne-a ajutat și pe noi sa înțelegem ce își doresc tinerii sa vadă organizat, dar i-a ajutat și pe ei prin dezvoltarea abilității de a vorbi în public, expirmarirea opiniei, îmbunătățirea imaginației și conturarea argumentelor.

Festivalul a luat sfârşit după încă o sesiune de cântat, de data aceasta observându-se clar apropierea dintre adolescenți. Şi-au luat la revedere unul de la celălalt după o sesiune de cântat, câteva mistere rezolvate, o dezvoltare la nivelul de public speaking cu ajutorul activităților. Acest la revedere a fost urmat de promisiuni de întâlnire din partea celor care s-au înscris pe loc în Asociația Simbio Prahova”, se arată într-un comunicat al Asociației Simbio.


12 Jul 2022 11:47 2787 vizualizari


Comentarii


50 vizualizari 25 Jul 2024 17:27 ”Scuzele nu schimbă realitatea!”, campanie a Poliției pentru combaterea violenței în familie

”Scuzele nu schimbă realitatea!”, campanie a Poliției pentru combaterea violenței în familie

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au inițiat campania ”Scuzele nu schimbă realitatea!”, dedicată combaterii violenței în familie și protejării victimelor acestui grav fenomen.

citeste mai mult
344 vizualizari 22 Jul 2024 21:41 Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Luni, 9 septembrie 2024, vor începe cursurile noului an școlar, a anunțat Ministerul Educației. Noul an școlar va avea cinci module, iar calendarul integral arată astfel:

citeste mai mult
681 vizualizari 19 Jul 2024 15:14 Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Gruparea de Jandarmi ”Matei Basarab” Ploiești organizează concurs prin încadrare directă sau rechemare în activitate în vederea ocupării a 16 posturi de subofițer - 15 la Ordine Publică, iar unul la Administrarea Patrimoniului Mondial.

citeste mai mult
595 vizualizari 14 Jul 2024 19:31 La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Fantasy Club, situat în clădirea BCR din centrul Câmpinei, a avut loc primul eveniment Pixel Pitch, un eveniment de tip turneu EAFC24 (fostul joc FIFA - simulator de fotbal).

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV