Curtea de Apel Bucureşti a decis: CS Câmpina trebuie să execute decizia FRF

Sport (Categoria articolului)

Telenovela dintre CS Câmpina şi HM Junior Câmpina continuă şi a ajuns într-o etapă care nu face cinste nici clubului finanţat din bani publici, nici administraţiei locale. Mai mult, ceea ce oficialii CS Câmpina vedeau ca pe o mare şansă s-a întors împotriva lor. Curtea de Apel Bucureşti, căreia CS Câmpina îi solicitase suspendarea executării deciziei Comisiei de Recurs a FRF până la soluţionarea cererii de anulare a acestei decizii, a hotărât că solicitarea este nefondată și a respins-o.

Din vara anului trecut, CS Câmpina şi HM Junior Câmpina au ajuns într-o situaţie conflictuală. Acum nici nu mai contează cine a început şi - din păcate - nici cine are dreptate. Cert este că există o decizie a Comisiei de Recurs a FRF, din 7 decembie 2017, prin care CS Câmpina trebuie să achite către HM Junior suma de 24.000 lei şi să-i înapoieze nouă din cei 18 jucători preluaţi în vara anului 2016.
Deşi au existat mai multe rânduri de şedinţe ale comisiilor din cadrul AJF Prahova, prin care li s-a pus în vedere celor de la CS Câmpina că trebuie să execute decizia FRF, aceştia au refuzat şi au atacat decizia FRF la Curtea de Apel Bucureşti. Un gest "sinucigaș", pentru că acesta va duce la dezafilierea CS Câmpina din orice structură fotbalistică asociativă. Nu ştim cine l-a sfătuit pe preşedintele Adrian Stoican, un personaj pentru care comunicarea publică este o necunoscută, dar care se bucură de o susţinere la nivelul administraţiei câmpinene. De ce? Nu vrea nimeni să explice. CS Câmpina a solicitat Curţii de Apel Bucureşti anularea hotărârii Comisiei de Recurs a FRF, iar la prima înfăţişare a solicitat suspendarea executării deciziei FRF până la soluţionarea cauzei.
Pe 9 martie 2018, Curtea de Apel Bucureşti s-a pronunţat definitiv şi a decis respingerea cererii de suspendare a executării deciziei FRF, considerând-o nefondată. Hotărârea Curţii de Apel Bucureşti trebuie executată de CS Câmpina, care ar trebui să achite Clubului HM Junior cei 24.000 lei şi să-i returneze cei nouă jucători. Nu ştim ce decizie va lua preşedintele Stoican şi dacă va ţine cont de decizia Curţii de Apel Bucureşti sau o va considera la fel de "facultativă" ca şi decizia FRF. Cert este că nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti definitive ar putea avea repercursiuni mult mai grave, inclusiv în plan personal pentru Adrian Stoican, decât nerespectarea unei decizii FRF.
Dincolo de toate acestea, revenim asupra unei chestiuni. Adrian Stoican a generat o situaţie extrem de neplăcută, care a adus prejudicii de imagine municipiului Câmpina, dar şi un prejudiciu financiar. Dacă administraţia locală, atât la nivelul Primăriei, cât şi Consiliului Local, continuă să-l ţină în braţe pe Stoican, cine răspunde pentru prejudiciul creat? Şi cine plăteşte?

4948 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Paul C 11.03.2018 12:45 Cand nu va mai fi tinut in brate de Fratila, Tiseanu, Pitigoi si Anton, Stoican va trebui sa bage mana adanc in buzunare, sa isi vanda frumusetea aia de Audi cu care agata gagici si sa plateasca! Apoi, sa plece!
  • Marian 12.03.2018 09:34 Clubul este condus de un comitet director. Toți membrii sunt răspunzători. Sunt oameni pregătiți in diferite domenii, juridic, economic, deci știu ce fac. Fac in cunoștința de cauza.
  • petre 12.03.2018 10:22 Conform legii administrației publice locale, domnul profesor inginer primar Tiseanu conduce și verifică activitatea prestată de domnul profesor antrenor președinte Stoican.
  • Mihai Sandu 12.03.2018 13:10 Comitetul director este doar de fatada acolo.Cei care conduc si fac ce vor este Fratila si Opanski prin trapedusul lor Adrian...pus acolo tocmai pentru ca este un baiat inteligent si capabil ;)

Sport

392 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1350 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

Alte stiri recente

317 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1240 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.