Șantierul arheologic s-a închis, deocamdată. Se va redeschide anul viitor, când echipa de la Muzeul Județean de Istorie intenționează să extindă aria săpăturilor, pentru a evidenția toate zidurile, dar și drumul care trecea prin dreptul clădirilor de deasupra pivnițelor descoperite. Din punctul de vedere al specialiștilor, până la reluarea activității, vestigiile ar trebui conservate pentru a nu fi distruse. Arheologii consideră că mai întâi ar trebui dezafectate toate conductele care trec pe deasupra construcțiilor, apoi locul ar trebui acoperit cu o structură metalică, peste care să fie pusă tablă, dacă nu se va putea sticlă. Deocamdată, la nivelul Primăriei Câmpina nu s-a luat nici o decizie în această privință, dar poate că administrația locală ar trebui să se grăbească, vremea rea nu să să aștepte.
Grădinița ”Iulia Hasdeu” din Câmpina a fost joi, 16 ianuarie 2025, gazda unei activități de educație rutieră, intitulată ”Strada nu e loc de joacă”.
"Cea mai des întâlnită provocare din viețile noastre este reprezentată de vicii. Fie că vorbim de vicii legate de substanțe sau de vicii comportamentale, ele înseamnă o luptă pe care fiecaredintre noi a dus-o sau o duce, fie personal, fie doar fiind parte din viața unui om drag care trece printr-o astfel de încercare".
O crimă oribilă a zguduit Câmpina marți seară, în jurul orei 22.00, în zona Scărișoara, acolo unde locuiește o comunitate însemnată de rromi.
Garda Națională de Mediu atrage atenția autorităților publice că din acest an este obligatorie colectarea separată a deșeurilor textile și trebuie asigurate containere speciale în care populația să depună acest tip de deșeuri.