Demonstrație de automodelism pentru copiii de la Școala "B.P. Hasdeu", în săptămâna "Școala altfel"

Social (Categoria articolului)

În prima zi a săptămânii "Școala altfel", la Școala Gimnazială "B.P. Hasdeu" din Câmpina a avut loc o acțiune care le-a plăcut foarte mult copiilor - o demonstrație de automodelism organizată cu sprijinul Asociației Club Sportiv Auto-Navo RC Câmpina.

Conducerea școlii și-a dorit foarte mult o acțiune în aer liber, o acțiune la care copiii să participe cu entuziasm, să se distreze, dar și să învețe lucruri noi, o acțiune prin care copiii să se convingă că există și alte mijloace de relaxare decât cele virtuale. În același timp, Răzvan Nicolau, președintele Asociației Club Sportiv Auto-Navo RC Câmpina, și-a dorit să promoveze modelismul în rândul elevilor de gimnaziu, să le arate diferența între mașinile cu telecomandă, cumpărate din librărie, și automodelele realizate de cei care pun foarte multă pasiune în acest sport. Așa s-a ajuns la această demonstrație de automodelism în curtea Școlii "B.P. Hasdeu", acțiune la care copiii au venit cu mașinuțele lor - jucărie și au avut ocazia să vadă ce înseamnă modele profesioniste. Iar unii dintre ei, poate, acum sau mai târziu, vor dori să afle mai multe lucruri despre modelism și poate chiar vor contribui la reînvierea tradiției modelismului pe aceste meleaguri.

2028 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2082 vizualizari
10 dec. 2018 16:49

Haideți să punem mână de la mână și să reconstruim casa unei familii greu încercate, din Câmpina!

Pe 23 noiembrie 2018, în Câmpina, pe Strada Granicului, izbucnea un incendiu care distrugea aproape în totalitate o casă. A fost un dezastru. Și este un dezastru pentru familia aceea simplă, extrem de modestă, care locuia aici, la Granicului nr.4: străbunica, bunica, două fete și copiii lor (un băiețel și două fetițe). Un necaz pe care nu-l dorim nimănui, dar iată că se abate uneori asupra unor oameni. În prag de iarnă, patru femei și trei copiii au rămas fără casă.

1899 vizualizari
10 dec. 2018 12:43

Biciclist lovit de o mașină la Filipeștii de Târg. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Poliția Municipală Câmpina a fost sesizată, duminică după-amiază, cu privire la producerea unui accident rutier în comuna Filipeștii de Târg. Un biciclist a fost acroșat de o autoutilitară, fiind trântit la pământ. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului. Din fericire, la acest accident au existat martori. Biciclistul a fost transportat la spital, unde s-a constatat că nu a fost rănit grav.

Alte stiri recente

1303 vizualizari
10 dec. 2018 18:20

Apa potabilă va fi sistată marți, 11 decembrie, la Poiana Câmpina, din cauza unei avarii

HidroPrahova anunță sistarea furnizării apei potabile în comuna Poiana Câmpina, marți, 11 decembrie 2018, între orele 7.00-13.00. Se ia această măsură pentru remedierea unei avarii produse la conducta principală de alimentare cu apă.

2538 vizualizari
10 dec. 2018 12:12

Dalele noi, montate în Parcul de la Soldat din Câmpina, sunt deja crăpate

1 comentarii

Ceea ce se întâmplă în Parcul de la Soldat deja depășește orice limită a bunului simț și devine de-a dreptul revoltător modul în care firma care execută lucrările de modernizare înțelege să-și facă treaba. O "treabă" de peste 1,6 milioane lei, din care se vor scădea, la final, penalitățile pentru întârziere. Dalele noi, montate pe aleile parcului, sunt deja crăpate. Sperăm doar ca administrația locală să se sesizeze și să pună firma Construct Edil SRL Câmpineanca (județul Vrancea) să le schimbe pe proprii bani, nu tot pe buzunarul câmpinenilor.