Acuze grave dinspre PSD Câmpina spre Ploiești: ”Se fac presiuni asupra consilierilor și li se promit funcții în societăți de stat”

Politică (Categoria articolului)

În cadrul conferinței de presă a Organizației Câmpina a Partidului Social Democrat, în cadrul căreia au fost prezentate proiectele pentru bugetul local al acestui an, președintele Ioan Mușat a lansat un atac dur spre Ploiești, mai exact spre lideri politici cu funcții importante în administrație.

”Avem informații despre presiuni care s-au făcut asupra unor consilieri locali pentru a vota proiectele primarului independent Moldoveanu, cărora li s-a promis funcții în cadrul unor societăți de stat. Am dori ca aceste practici să se oprească, iar consilierii locali să voteze în cunoștință de cauză și spre binele câmpinenilor”, a spus Ioan Mușat.
Ulterior, răspunzând unor întrebări, președintele PSD Câmpina a mai detaliat: ”Informațiile le avem în urma discuțiilor cu consilieri asupra cărora s-au încercat aceste racolări. Deocamdată, nu spun mai mult. Dacă se va merge mai departe... Am tras un semnal de alarmă și sper să ne oprim cu aceste presiuni la adresa consilierilor locali. Presiunile sunt făcute de la Ploiești”, a mai adăugat Ioan Mușat, președintele PSD Câmpina.

4576 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • A.G 01.02.2023 15:08 De la Ploiesti...a ti ajuns la concluzia ca de sus se fac cartile.Oare fac referire la Liviu Davidescu si Liviu Briciu via Roberta si Dumitrescu?Fost nu Pnl Prahova ii face contraofertă lui Andrei Duran...sau viitorului dv coleg Marian Nistor.Il si vad pe Tiseanu impreuna cu coloneii sa vinavsa zica sa votez Psd.....cand ei erau la cutite cu Dragomir.Asta e democratia.Si cand te gandesti ca Roberta,fiica de comunist face in continuare regulile.

Politică

1117 vizualizari
14 apr. 2024 07:57

Listele candidaților la alegerile din România pentru Parlamentul European

3 comentarii

S-a încheiat depunerea listelor de candidați pentru alegerile din România, din 9 iunie, pentru Parlamentul European.

1565 vizualizari
09 apr. 2024 19:51

Aron Sabo, consilier local: ”PMP va participa la alegerile locale de unul singur, pe liste proprii”

Consilierul local al Partidului Mișcarea Populară, Aron Sabo, a fost invitatul nostru la o emisiune, prilej cu care am vorbit despre activitatea sa din acest mandat. Desigur, nu puteam rata și o discuție cu conotații politice, legată de viitoarele alegeri locale.

Alte stiri recente

105 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

197 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.