Acuze grave dinspre PSD Câmpina spre Ploiești: ”Se fac presiuni asupra consilierilor și li se promit funcții în societăți de stat”

Politică (Categoria articolului)

În cadrul conferinței de presă a Organizației Câmpina a Partidului Social Democrat, în cadrul căreia au fost prezentate proiectele pentru bugetul local al acestui an, președintele Ioan Mușat a lansat un atac dur spre Ploiești, mai exact spre lideri politici cu funcții importante în administrație.

”Avem informații despre presiuni care s-au făcut asupra unor consilieri locali pentru a vota proiectele primarului independent Moldoveanu, cărora li s-a promis funcții în cadrul unor societăți de stat. Am dori ca aceste practici să se oprească, iar consilierii locali să voteze în cunoștință de cauză și spre binele câmpinenilor”, a spus Ioan Mușat.
Ulterior, răspunzând unor întrebări, președintele PSD Câmpina a mai detaliat: ”Informațiile le avem în urma discuțiilor cu consilieri asupra cărora s-au încercat aceste racolări. Deocamdată, nu spun mai mult. Dacă se va merge mai departe... Am tras un semnal de alarmă și sper să ne oprim cu aceste presiuni la adresa consilierilor locali. Presiunile sunt făcute de la Ploiești”, a mai adăugat Ioan Mușat, președintele PSD Câmpina.

4299 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • A.G 01.02.2023 15:08 De la Ploiesti...a ti ajuns la concluzia ca de sus se fac cartile.Oare fac referire la Liviu Davidescu si Liviu Briciu via Roberta si Dumitrescu?Fost nu Pnl Prahova ii face contraofertă lui Andrei Duran...sau viitorului dv coleg Marian Nistor.Il si vad pe Tiseanu impreuna cu coloneii sa vinavsa zica sa votez Psd.....cand ei erau la cutite cu Dragomir.Asta e democratia.Si cand te gandesti ca Roberta,fiica de comunist face in continuare regulile.

Politică

1041 vizualizari
21 nov. 2023 11:48

Drept la replică din partea AUR Câmpina

3 comentarii

În urma apariției articolului "Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina", publicat pe site-ul nostru în data de 17 noiembrie 2023, am primit din partea Biroului de comunicare al AUR Câmpina un drept la replică pe care în prezentăm integral. 

1742 vizualizari
17 nov. 2023 19:46

Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina

2 comentarii

Pe măsură ce se apropie alegerile, după cum ne așteptam cu toții, pe scena politică locală se produc mișcări interesante, apar nume noi sau se reactivează nume vechi în... partide noi. În această din urmă categorie îi putem include și pe Alexandru Anghel și Cezar Grama, de câteva zile președinte, respectiv vicepreședinte la AUR Câmpina.

Alte stiri recente

188 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

1066 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.