CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Acuze grave dinspre PSD Câmpina spre Ploiești: ”Se fac presiuni asupra consilierilor și li se promit funcții în societăți de stat”

- Politică -

Acuze grave dinspre PSD Câmpina spre Ploiești: ”Se fac presiuni asupra consilierilor și li se promit funcții în societăți de stat”

În cadrul conferinței de presă a Organizației Câmpina a Partidului Social Democrat, în cadrul căreia au fost prezentate proiectele pentru bugetul local al acestui an, președintele Ioan Mușat a lansat un atac dur spre Ploiești, mai exact spre lideri politici cu funcții importante în administrație.

”Avem informații despre presiuni care s-au făcut asupra unor consilieri locali pentru a vota proiectele primarului independent Moldoveanu, cărora li s-a promis funcții în cadrul unor societăți de stat. Am dori ca aceste practici să se oprească, iar consilierii locali să voteze în cunoștință de cauză și spre binele câmpinenilor”, a spus Ioan Mușat.
Ulterior, răspunzând unor întrebări, președintele PSD Câmpina a mai detaliat: ”Informațiile le avem în urma discuțiilor cu consilieri asupra cărora s-au încercat aceste racolări. Deocamdată, nu spun mai mult. Dacă se va merge mai departe... Am tras un semnal de alarmă și sper să ne oprim cu aceste presiuni la adresa consilierilor locali. Presiunile sunt făcute de la Ploiești”, a mai adăugat Ioan Mușat, președintele PSD Câmpina.


01 Feb 2023 07:33 4686 vizualizari


Comentarii


  • 01.02.2023 15:08 A.G De la Ploiesti...a ti ajuns la concluzia ca de sus se fac cartile.Oare fac referire la Liviu Davidescu si Liviu Briciu via Roberta si Dumitrescu?Fost nu Pnl Prahova ii face contraofertă lui Andrei Duran...sau viitorului dv coleg Marian Nistor.Il si vad pe Tiseanu impreuna cu coloneii sa vinavsa zica sa votez Psd.....cand ei erau la cutite cu Dragomir.Asta e democratia.Si cand te gandesti ca Roberta,fiica de comunist face in continuare regulile.
5322 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4152 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1869 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
2133 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV