Acuze grave dinspre PSD Câmpina spre Ploiești: ”Se fac presiuni asupra consilierilor și li se promit funcții în societăți de stat”

Politică (Categoria articolului)

În cadrul conferinței de presă a Organizației Câmpina a Partidului Social Democrat, în cadrul căreia au fost prezentate proiectele pentru bugetul local al acestui an, președintele Ioan Mușat a lansat un atac dur spre Ploiești, mai exact spre lideri politici cu funcții importante în administrație.

”Avem informații despre presiuni care s-au făcut asupra unor consilieri locali pentru a vota proiectele primarului independent Moldoveanu, cărora li s-a promis funcții în cadrul unor societăți de stat. Am dori ca aceste practici să se oprească, iar consilierii locali să voteze în cunoștință de cauză și spre binele câmpinenilor”, a spus Ioan Mușat.
Ulterior, răspunzând unor întrebări, președintele PSD Câmpina a mai detaliat: ”Informațiile le avem în urma discuțiilor cu consilieri asupra cărora s-au încercat aceste racolări. Deocamdată, nu spun mai mult. Dacă se va merge mai departe... Am tras un semnal de alarmă și sper să ne oprim cu aceste presiuni la adresa consilierilor locali. Presiunile sunt făcute de la Ploiești”, a mai adăugat Ioan Mușat, președintele PSD Câmpina.

3789 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • A.G 01.02.2023 15:08 De la Ploiesti...a ti ajuns la concluzia ca de sus se fac cartile.Oare fac referire la Liviu Davidescu si Liviu Briciu via Roberta si Dumitrescu?Fost nu Pnl Prahova ii face contraofertă lui Andrei Duran...sau viitorului dv coleg Marian Nistor.Il si vad pe Tiseanu impreuna cu coloneii sa vinavsa zica sa votez Psd.....cand ei erau la cutite cu Dragomir.Asta e democratia.Si cand te gandesti ca Roberta,fiica de comunist face in continuare regulile.

Politică

1749 vizualizari
21 feb. 2023 10:37

PMP Câmpina nu este de acord cu donarea, către Parohia "Nașterea Maicii Domnului", a unui teren de pe Strada Buciumului

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 22 februarie 2023, a Consiliului Local Câmpina se află un proiect privind darea în folosință gratuită a unui teren de pe Strada Buciumului către Parohia Nașterea Maicii Domnului din Cartierul Voila. Este vorba de un teren de 2.290 mp, învecinat cu Casa Parohială. Legat de acest proiect, președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi, ne-a transmis un punct de vedere pe care îl redăm integral.

1848 vizualizari
16 feb. 2023 21:20

Horațiu Zăgan, despre acuzele aduse de Florin Marcu: ”Nu au nicio legătură cu realitatea”

La finalul ședinței extraordinare a Consiliului Local Câmpina, care a avut loc miercuri, 15 februarie, consilierul Florin Marcu l-a acuzat pe Horațiu Zăgan că este într-un conflict de interese și l-a amenințat cu... ANI.

Alte stiri recente

108 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

102 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.