CONTACT

Precizări ale Primăriei Câmpina cu privire la achiziționarea unui frigider cu minibar și a unor șampoane împotriva păduchilor

- Actualitate -

Precizări ale Primăriei Câmpina cu privire la achiziționarea unui frigider cu minibar și a unor șampoane împotriva păduchilor

Scriam recent că printre ultimele achiziții ale Primăriei Câmpina (publicate pe SEAP) se numără și două mai puțin obișnuite pentru o instituție publică - un frigider cu minibar și două șampoane antiparazitare "care elimină complet păduchii, eficiență garantată în zece minute". În urma publicării articolului respectiv, Primăria Câmpina ne-a transmis câteva precizări referitoare la aceste achiziții.

Conform Primăriei, produsele au fost cumpărate în urma unui referat de necesitate întocmit de șeful Centrului Rezidențial și de Reintegrare Socială a Persoanelor fără Adăpost din Câmpina. Iar solicitarea a venit ca urmare a unui control efectuat de Direcția de Sănătate Publică Prahova, inspectorii DSP dispunând unele măsuri: păstrarea probelor alimentare din fiecare lot de mâncare într-un frigider prevăzut cu termometru, pe o perioadă de 48 de ore, precum și asigurarea unei truse cu produse pentru despăduchere în vederea igienizării persoanelor ajunse la Centrul Social. (răspunsul integral în facsimil)
Apreciem rapiditatea cu care a reacționat Primăria Câmpina în privința acestui subiect și ne-am dori să se întâmple la fel și atunci când transmitem instituției o solicitare de informații în baza Legii 544/2001.


28 Mar 2018 09:30 5400 vizualizari


Comentarii






  • 28.03.2018 10:28 ionel Pai cand vrea Primaria... raspunde rapid. Daca nu au nimic de ascuns de ce nu fac conferinte de presa mai des si sa anunță ei ce vor sa faca. Transparent...
Vremea
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
637 vizualizari 08 May 2024 12:41 Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă pe Aleea Zânelor, în spatele blocului 7ABC din centrul Câmpinei.

citeste mai mult
3216 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3380 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
4446 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV